Mišmašek -> RE: APRILČICE 2019 (1.3.2019 6:57:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mamica1 Hm mene hrbet izda, ker se ne znam paziti in kar migam kot da nebi bila v 8mesecu... na sreco me moj non stop opozarja kdaj nej se ustavim. Joj kok mam se dela. Vse oprati in zlikati. Samo to bom cev mesec delala, ce bom pocasna. No danes sem koncno prejela odlocbo iz CSD in tudi meni pise za 3mesece. Znotraj obrazlozitve pa pise, da je to materinsko nadomestilo. Tko da bo prisla takrat se odlocba za starsevsko nadomestilo, ker sta locena.Mismasek tocno ja. Si rekla da imas zaradi tega CR ampak je ze dolgo od tega in mi uslo iz spomina. Kaj po tem pomeni, da bi lahko zanosila v obeh maternicah? Mislim ali ciklus ovulacije poteka loceno in bi lahko dejansko bila.v oneh hkrati noseca? Upam, da ti to ne vpliva na samo zivljenje in da je to kvecjemu anomalija kot ji reces kot plus in ne minus. 😊 Hahaha, jap tudi to je možno, da bi v obe zanosila, ker obe delujeta normalno. Vsaka ima po 1 jajčnik tako da razen tega da so menstruacije bolj boleče, ker dobim m iz obeh hkrati, druge posebnosti ni. Imam 1 ledvico, ki je povezana s tem, ampak ne predstavlja nobenega problema. Jaz s tem živim tako kot ve, normalno. 😁 Vzamem za plus itak 😉
|
|
|
|