Mišmašek -> RE: APRILČICE 2019 (28.2.2019 14:54:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mamica1 Hm sama sem bila skepticna za ta steptokok ampak sem se zanj odlocila, ker je po novem sprejeto, da bo to obvezno preko zdravstva. No mi smo se.v tej fazi ko je samoplacniski ampak verjetno v roku enega leta bo ze obvezna preiskava kot za tokso. Na podlagi tega sem se odlocila, da ocitno ni kar tako, ce jo je pripravljeno zdravstvo kriti. No ja to je m9j argument. Pa seveda enostavno bi bila rada mirna in, ce b9 par evrov pomagalo jih z veseljem dam. Bom pa kje drugje manj zapravila pa bom na nuli haha 😉 No danes sem kupila kos za plenice v baby centru pa se akcijo imajo na te kose. Sem pa vzela takega, ki je na kaset__e ali brez tko da bo tudi potem prisel v postev.Hm glede cunj imam jst samo en kompletek 50 in bom pripravila za v porodniscnico verjetno razlicne kompletke potem pa bo ze partner vzel primerno velikost. Hm mismasek, ce ni osebno, na podlagi cesa so se.odlocili, da bos imela CR? Vem da si imela injekcijo in da so ti ustavili popadke ampak ali to vpliva na odlocitev za CR. Oprosti ko tako cudno sprasujem ampak me zanima na podlagi cesa se odlocajo. Sama si ga res ne zelim, ce ne bo nujno ampak to ni stvar mase izbire.Joj punce tako lep vreme se je naredil, da je prov prijetno ko sem doma, stran od sluzbe in grem s parterjem na sprehod ali pa s kolegicami na kavo. Prov pase ta pocitek mozganov. Doma sem samo v elementu gnezdenja. Pucanje in pucanje. Ma ni panike, ti kar vprašaj mar te zanima. Cr sem imela že v prvo zaradi anomalije maternice in sicer imam dve normalni maternici, dva maternična vratova in dve nožnici. Ker bi bilo preozko vse skupaj iz preventive nočejo niti poslušati po naravni poti. Tako da me čaka spet cr. Ma ni problema, po prvem cr sem jaz bila doma iz bolnice že 4 dan, otroka sem imela v porodnišnici non stop pri sebi, razen prvi dan. Sem tudi sama tako želela, da sem se čimprej navadla na nov ritem in novega člana. 10 dni po cr sem že brisala hišo 😆 meni ni bilo nič, ni pa vedno tako, nekatere so čisto boge. Odvisno od telesa. Jaz mislim da bom tudi zdaj super ok.
|
|
|
|