Žabica.m -> RE: APRILČICE 2019 (24.2.2020 20:08:57)
|
Da se se mi malo javimo. Nasa je shodila, tak je smesna, raca potem pa spet nazaj na rito ali naprej na roke. Kobacati splih več noče razen če res ni nič za prijeti, da bi vstala, potem odkobaca se potegne na noge in gre naprej. Zobkov nimamo, pa nič ne pasiramo, narežem na majhne koščke, malo pomučkam z vilico včasih pa akcija. Je pa bolj slan tip, sladko nam ne gre preveč. Drugače pa se še veliko doji. Joj, zaradi kakšne čokoladice pa se ni vredno sekirat. Naši dam vse za probat, pazim edino da ni preveč začinjeno ali sladkano pa je to to. Pa da so po večini sezonske stvari Jaz sem tudi odrasla na domačem pomfriju pa sem še tu, nimam holesterola, z veseljem jem solate in po večini vso hrano. Neko srednjo pot je potrebno ubrati. S spanjem imamo še vedno borbe: en dnevni spanec je premalo, dva skoraj preveč in potem dosti pred 21h ne zaspi... Ampak bo že, če prej ne potem ko bo prišla v vrtec. V sredini marca se vračam v službo, na začetku aprila bomo uvajali v vrtec. Smo imeli srečo, da smo dobili prostor v majhnem vrtcu, kjer je za vsako starostno obdobje ena skupina in je prav lušten vrtec. Glede srečanja bo težka, ker imam dve uri vožnje do lj, moj je veliko službeno odsoten, sama pa ne upam na tako dolgo vožnjo, ker naše dete ne mara preveč avta in naj se mi začne dret na sredi poti bo veselica. Drugače ste zdravi? Gre še kakšen malček v vrtec?
|
|
|
|