Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (4.3.2019 21:10:30)
|
Tissa, mene tudi to prav fascinira, ker meni ginekologinja res ni z eno besedo omenila tega streptokoka. Ja me prav zanima kakšen bo prvič ta ctg. Se prav veselim, ker bo spet nekaj novega. [sm=smiley36.gif] Ja kontrolo rasti je meni danes naredila, mi jo je na prejšnjem pregledu tudi napovedala. Drugače pa je to tako kot je napisala Bodoca mamica, samoplačniško. Odvisno je od ginekologa do ginekologa. Jaz sem imela pri svoji vse skupaj 3 prave ultrazvoke (vaginalno sedaj ne štejem) in sicer potrditvenega, morfologijo in zdaj kontrolo rasti. Ampak vidim zdaj, da je res v bistvu to čisto dovolj. No plus nuhalna, ki jo tako same plačamo in jaz sem si plačala še en ultrazvok za ugotavljanje spola. Jaz sem tudi imela namen spakirati kar v to torbo, ki sem jo dobila zraven vozička ampak te raje ne bom. [sm=smiley36.gif]Drugače pa punce kaj boste v porodnišnico nesle svoje vložke in mrežaste hlačke ali boste vzele tiste iz porodnišnice? Jaz sem imela namen vzeti zraven ampak zgolj za vsak slučaj, ker sem prebrala, da bi nam naj tam pripadali trije paketi teh vir80 vložkov (oziroma kaj pač majo v kateri porodnišnici) + mrežaste hlačke. In pač se mi zdi da če povem, da imam vse zraven, da bodo seveda rekli, da naj uporabljam svoje, se mi pa zdi da glede na to koliko plačujemo zdravstvo, da to je najmanj kaj lahko koristimo.[sm=smiley1.gif] Bodoca mamica1, meni domači ne bojo pustili, da čakam tako dolgo, ker mi bojo kravžlali živce dokler ne bom spakirala. [sm=smiley36.gif]Ja to je meni tudi posebej rekla sestra, da naj se pred ctg fajn najem zajtrka, verjetno zato, da bo te mala res bolj aktivna. Čeprav moja mala je že skoz najbolj aktivna zvečer. Je pa res da sem jaz čez dan toliko bolj aktivna, da verjetno kakšnega giba kdaj sploh ne registriram. Samo sedaj bom morala biti pozorna, če jih bom morala šteti. Ja, ta pregled je res zelo lepo. Ampak najlepša je bila pa meni osebno nuhalna, ker tam se je pa res čisto vse tako lepo videlo, tudi slikice mam iz nuhalne res čudovite, na nekaterih se z rokico drži za nosek. [sm=smiley36.gif]Ja, tudi jaz upam tako, da nam bo res čim večim uspelo roditi naravno. Se mi tudi zdi, da imamo vse željo naravno rodit. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|