Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (26.2.2019 21:00:16)
|
Glede kompletka jaz sploh še nisem nekaj razmišljala, verjetno bom vzela kar iz omare lepo en bodi, zraven pa imam en res tak lep roza kompletek hlače in jopico pa oboje je malo podloženo tako da bo super. Aja pa kako majčko še za pod jopico. Glede na temperaturo pa se bom odločila če bom vzela zraven še pajacek ali bo kocika dovol. Tako ali tako gre takoj iz porodnišnice v avto, tako da pomojem ni potrebno preveč oblačiti. Aja pa seveda nogavičke in rokavičke. [sm=smiley36.gif]Copatke pa še ne vem če bom sploh nosila zraven, ker po resnici povedano nimam niti približno predstave kakšna majhna nogica bo to. [sm=smiley36.gif] Jaz imam že doma za bradavice Linolin. Sem pa slišala, da bi to naj tako ali tako dobile v bolnišnici. Črpalko sem dobila od tete Aventovo, če jo bom slučajno potrebovala, nastavkov za bradavice pa zaenkrat ne mislim kupovat, jih bom naknadno, če jih bom potrebovala. Teh mrežastih hlačk in vložkov si imam namen narediti zalogo, da si res ne bom uničila spodnjih hlačk če rado pride skozi. Posebej modercov za dojenje pa si jaz nimam namen nekaj ekstra nakupovat, morda enega, dva če grem kam, doma sem tak vedno brez. Bodoca mamica 1, veš da prehvalijo, samo da prodajo. [sm=smiley36.gif]Saj pravim ritk niso imeli mali nikoli vnetih ampak kaj vpojne pa niso bile. Ampak dobro, moraš vedeti da so to večji otroci, ki tudi več urinirajo, mogoče je pri dojenčku drugače. Jaz koša ne bom kupovala, ker sem v bloku in tako ali tako vse smeti nosim sproti dol zato ne mislim komplicirat. To je čisto stvar vsakega posameznika, če ga želi imeti ali ne. [sm=smiley1.gif] Joj kako mi je žal punce, da ni nobene iz mojega kraja. [sm=smiley13.gif]Bi mi bilo prav fajn, da bi lahko s katero kasneje skupaj vozičkala.
|
|
|
|