Zogica_marogica -> RE: APRILČICE 2019 (12.11.2018 1:22:06)
|
Pozdrav vsem, javljam se vam prvic in sicer sredi noci, ker ne morem spat hihi 😀 moram priznat, da najprej se nisem nameravala v nobeno od teh skupin vclanit, ker sem slisala od prijateljic, da te samo napsihirajo in da je kup fousije, ampak ve ste resss tako prijetne, da sem prav rekla da se moram javit ;) z mozem pricakujeva prvega otrocka v drugi polovici aprila, trenutno sem torej na prehodu med 17. in 18. tednom in sama ze vsaj dva tedna cutim premike, za katere sem ziher, da je to to, prejsnjo nedeljo pa tudi prvo konkretno brciko :D kaksno veselje hehe ;) moz je pa ravno v petek zacutil prvo brciko in valda mu je pomenlo najvec na svetu. Sem pa kar suha, verjetno sem zato tako zgodaj cutila, in zredila se nisem skoraj nic, morda je zdaj ze cela 1 kg plusa (zaradi bruhanja je slo malo dol, tako da sem bila na pregledu v 14.tednu ze pocasi pocasi skoraj na tezi izpred zanositve). Hrana mi enostavno ne pase, ce bi lahko sploh ne bi jedla... Ampak pazim zaradi bebice, da kolker tolko redno jem... Slabosti so se prisotne, predvsem popoldne in zvecer plus ce slucajno obcutim lakoto. Pozna se se niiiiic, morda samo ce lezim se taka trda zogica marogica naredi. Lep zacetek novega tedna vsem!! :)
|
|
|
|