Zogica_marogica -> RE: APRILČICE 2019 (12.11.2018 21:51:45)
|
Hihi cvetnilist, ocitno se to kar malo menjava :P potem bodo pa nasi bebejcki drzali na morfologiji nogice tesno skupaj, pa se bo se manj videlo :D ce se res izkaze fantek, potem smo cudovit primer, da ljudske vraze res kaj prida ne drzijo ;) Drugace pa sem s Primorske, zivim pa na Gorenjskem, gin imam pa v Postojni. Hvala za info glede odvzema krvi za toksoplazmozo, tudi mene je cudilo, da je se nisem prebolela, saj sem odrascala z mucami, ki so se potikale zunaj, vedno jedla zelenjavo z domacega vrta... Glede cepljenja - tudi jaz sem to slisala, da naj bi se cepilo nosecnice takoj za zdravstvenimi delavci. Ko sem bila sedaj bolna, sem to omenila splosni zdravnici, pa me je pogledala kot da sem z lune padla in rekla, da njo bi bolj skrbelo, da ne zbolim za gripo od cepljenja. To mi nekako ni logicno, ker naj bi glih cepivo za gripo bilo "mrtvo", torej ne sprozi aktivnega odziva sistema in tvorjenja protitelesc, ampak samo doda protitelesca. Sedaj pa nimam pojma, Pusenjak toplo priporoca...
|
|
|
|