TissaBaby -> RE: APRILČICE 2019 (3.11.2018 13:11:32)
|
Ja, na dvatisocaka. Zdaj sem pa ravno na plesnem festivalu z mojim, v tujini 😁. Nam dogaja. Bejbiju ni dolgcas. Cez en teden se pa se porociva 😂, tako da si res moram prav reci: Tissa, noseca si, da ne pozabis! Obcasno sem utrujena in moram odspati, to je pa to glede simptomov. Sem vesela, da nimam nekih tezav. Edino kar me skrbi, je prehrana. Res bi bilo fajn malo bolj zdravo jesti, ampak imam napade na sladkarije in ostala sranja. No, recimo, da se ob miganju to uravnovesi. Drugace imam pa 3. pregled 12.11., se ze veselim. Potem 4. pregled bo pa ze morfologija in tega se se bolj veselim, ker se ne veva spola in mogoce takrat izveva 🙂. Predvidevam, da bo to enkrat decembra. Jaz sem se zredila za ene 2 kg, pa joske imam bolj polne. Upam, da bo max 10 kg vse skupaj, ceprav dvomim, vecina se kar vec zredi. Bomo videli. Aja, pa libido se mi je povrnil. Prve 3 mesece sva bolj malo bila aktivna, mi ful ni bilo, zdaj pa je spet normalno. Zaenkrat imava se normalne polozaje, ob trebuscku bo pa treba kaj bolj z boka, kar mi pa ne pase tako zelo 😁. Kako ste ostale s seksom?
|
|
|
|