Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (11.11.2018 11:09:45)
|
Bom videla, bi bila pa že vesela, če bi mi zdaj v sredo naredila morfologijo, da ne rabim spet čakat na naslednji pregled. [sm=smiley1.gif]Saj konec koncev spol tako ni pomemben ampak bi pa vseeno rada vedela, da lahko začnem malo nakupovat. [sm=smiley36.gif]Je pa malo nerodna moja situacija ja, ker zdaj res ne vem kaj naj si mislim kaj je. [sm=smiley36.gif]Ja moški so dostikrat glede spola bolj radovedni haha. [sm=smiley36.gif]Jaz sem jih začutila zelo hitro, kakšne 3 tedne nazaj. Sprva nisem bila prepričana, da je to to ampak potem ko se je vsak dan pojavljal enak občutek, sem ugotovila, da je to to. [sm=smiley36.gif]So pa sedaj res že intenzivne brcike, sploh ko ležim na trebuhu, te se zmeraj razživi. Je pa čisto normalno, da jih sedaj še ne čutiš ali pa da morda ne veš da je to to. Redko je, da se gibi čutijo tako hitro, sploh v prvi nosečnosti. Sem sama presenečena, da so se pri meni pojavili tako hitro. Ampak sem pa 100%, da je to to. Tudi partner je že začutil brciko, ko je položil roko na trebuh. Tako da se tudi tak že čutijo brcike pri meni. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|