*mala pika* -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (9.4.2018 10:21:01)
|
Jaz sem jemala Tifol, mi je bilo ok, sem pa sedaj zamenjala za Femibion 1, ki ima aktivno obliko folne kisline in pa določene dodatne vitamine, kar mi je ok, ker sem pred časom delno spremenila prehrano in sem imela velik občutek utrujenosti, zato poskušam določene stvari malo nadoknaditi. Saj tudi s prehrano poskušam maksimalno ampak sem včasih res pošteno utrujena (je res, da sem tudi stalno v pogonu od jutra do večera in da si premalokrat vzamem čas za počitek ampak tako pač je...), zato taka odločitev, da sem prešla na Femibion. Posvetuj se s svojim ginekologom, meni ni nobene posebne "znamke" priporočila, rekla je samo, da začnem jemati folno kislino, katero znamko, obliko, vrsto, z dodatki ali brez je pa bila moja odločitev. Jetkarmak00, vem, da ne bodo naredili nič drugega kot spermiogram in ultrazvok, ampak vsaj pogovorila se bom lahko, kaj lahko naredim v tej smeri, saj mudi se ne, je trenutno tudi tako kar ok, ampak da se ne čaka v prazno, pa še malo pokontrolirava mene in njega. [sm=smiley36.gif] Ne pričakujem nekaj posebnega od pregleda oz. testa. Vsja da vidiva, kako je s plavalčki [sm=smiley36.gif] Punce uživajte, pomlad je tu, toplo, sonček, rožice, čebelice.... sama ljubezen okrog nas. :)
|
|
|
|