RE: Bodoče nosečnice 2018 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

delfinka5 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 10:47:53)

*mala pika*, tudi jaz imam že dva dni občutek napihnjenosti, a BT zaenkrat ostaja visoka 36,8 in [sm=hudicek1.gif] zaenkrat še ni. Me so že zasrbeli prsti zjutraj, a sem pospravila test nazaj v omaro in bom raje počakala še kakšen dan.[sm=smiley36.gif]

Planinčica, morda bo pa čez 9 mesecev na svet pokukalo praznično [sm=duda.gif][sm=bravo.gif]

*mala pika* -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 11:11:44)

Delfinka5, pri meni se že nekaj kaže [sm=hudicek1.gif] v sledeh, tako da ni več dvoma, da bo. Razmišljam pa tudi jaz, ko se bliža dan za M, da bi testkala, ampak saj na koncu hitro izveš če zamuja, bi lahko bilo, če ne, je pa takoj jasno. BT si pa ne merim, sem prelena za to....vem, slab izgovor ampak se mi res ne ljubi [sm=smiley36.gif]

Planinčica -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 11:38:04)

*mala pika*, zaenkrat se ne pritožuje. Nič praznikov, tokrat delamo [sm=smiley36.gif]
Delfinka5, samo kako potem otroku razložiti, da je bil spočet na prvi april.[sm=jezicek.gif]

delfinka5 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 11:41:51)

Verjetno bo otrok s smislom za humor[sm=jezicek.gif]

pika poka 1 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 13:31:57)

Ojla punce!

Nisem zdržala do jutri in še posebej ne do četrtka (krvni test), zato sem danes testkala.
Imamo plus [sm=bravo.gif] In ne, to ni prvoaprilska šala! [sm=jezicek.gif]
Plusek je sicer rahli, ampak lepo viden. Drugače niti ne more bit, ker sem 4 dni pred M.
Bom potem probala naložit slikico.
Znaki: v spodnjem delu sem čutila in še čutim neko raztegovanje, občutek polnosti, prsi me bolijo na dotik in nekaj dni mi je že slabo, še posebej zjutraj. Ampak ne tako fejst, da bi mogla it bruhat, pač pa občutek slabosti, ko te v trebuhu tišči in nič ne moreš jest, pa tudi občasni navali vročine.

Z možem sva ful vesela, hkrati pa že razmišljam o prvem UZ-ju, a bo srček, a bo vse OK...

Zdaj pa nas razveselite še ostale, ki morate danes/jutri testkat [sm=bravo.gif]

Lepe praznike in se tipkamo [sm=smiley1.gif]

tajaaaaaa -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 13:32:05)

zdravo punce, tukaj vidim da ste trenutno nekoliko bolj aktivne kot punce na sosednjem forumu. Zato upam da vas ne moti da vam sestavim nekaj vprašanj in upam da mi boste znale kaj pomagati pri dvomih [sm=smiley36.gif]
[sm=hudicek1.gif] sem imela 12.3. Z testkom sem zaznala ovulacijo v nedeljo 25.3. Danes zjutraj se mi je pa pojavil rjavkast izcedek ob pritisku na wc. Zdaj, ko pritisnem ga ni več. Mislite da je kaj na tem? berem da so vgnezditvene krvavitve roza barve[sm=zmeden.gif] skrbi me da niso rjavkasti izcedki pred [sm=hudicek1.gif] kot berem jih imate kar nekatere...
aja pa še nekaj, glede temperature. Kdaj naj bi padla, koliko dni pred [sm=hudicek1.gif] če ne pride do vgnezditve?

delfinka5 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 14:25:01)

pika poka 1, čestitke! [sm=bravo.gif]Krasna novica! [sm=smiley1.gif]Pridno grej svojo pikico še naslednjih 8 mesecev.

tajaaaaa, z vgnezditveno nimam izkušenj, a kar sem brala od drugih punc, se lahko pojavi od 6 do 9 dneva po O, čeprav se je pri nekaterih celo le kakšen dan pred pričakovano M. Nekatere govorijo o roza izcedku, druge le o rjavakstem. Tako da bi bilo možno tudi to.

BT pa meni pade dan pred M ali pa isti dan, ko že pride M.

erika2 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 16:16:57)

Cestitke pikapoka. Al sem vedela da ti bo uspelo. 😊

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 16:21:35)

Cestitkee pika!! Srecno do konca [sm=smiley1.gif]

*mala pika* -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 17:53:05)

Pika poka 1 woo-hoo....ampak ostani z nami še "minuto", aaaaa, moja mala kraljica....oprosti, nimam posluha ampak sem res vesela in kljub plusku ne zapusti naše skupine in se nam kaj oglasi. Držimo pesti in javi, ko bo UZ. [sm=bravo.gif]

pika poka 1 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 18:07:44)

Hvala punce [sm=smiley31.gif]
Sploh ne dojamem... [sm=smiley1.gif]

*mala pika*, hahaha faca [sm=smiley36.gif] Nikamor ne grem. Sem se navezala na vas punce in bom stiskala pesti za vaše [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] Javim kaj izvem v četrtek...kako naprej...
Tvoja M je pritekla?

Jetkarmak, kakšno je stanje pri tebi?

erika2 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 18:44:50)

Jaz tut nebi verjela ce bi zagledala pozitiven test. Upam da bo tut meni ratalo.

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.4.2018 20:50:09)

IZVIRNO SPOROČILO: pika poka 1

Sploh ne dojamem... [sm=smiley1.gif]

*mala pika*, hahaha faca [sm=smiley36.gif] Nikamor ne grem. Sem se navezala na vas punce in bom stiskala pesti za vaše [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] Javim kaj izvem v četrtek...kako naprej...
Tvoja M je pritekla?

Jetkarmak, kakšno je stanje pri tebi?

Pika sem ti poslala na privat odgovor :)))) [sm=smiley1.gif] upam da se slišiva še kaj naprej. Kdaj se prijaviš na prvi pregled?

Trinica -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (2.4.2018 8:16:03)

[sm=rozacrtici.gif]Pika poka 1 čestitkeeeee za [sm=rozacrtici.gif] kako lepa novica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Allstar -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (2.4.2018 10:10:33)

pika poka 1 čestitkeeee[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sem zelo vesela za tebe [sm=smiley1.gif]! Drugi pluski dajo še meni upanje, da se bo tudi meni prikazal počasi [sm=smiley1.gif].

Allstar -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (2.4.2018 11:07:00)

Jetkarmak ti si ze testkala? Daj nas se ti razveseli in spodbudi s kaksno pozitivno novico [sm=smiley1.gif]. Si imela iste znake kot Pika poka 1 tako da ti dobro kaze [sm=smiley1.gif]

Katte -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (2.4.2018 11:29:21)

Pika poka 1, čestitam in ti želim srečno do konca! [sm=bravo.gif]

pika poka 1 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (2.4.2018 11:43:30)

Jetkarmak, UZ (torej prvi pregled) je ponavadi 14 dni po krvnem testu, tako, da se bom še načakala [sm=smiley1.gif]

Kje ste punce, ki bi morale danes testkat???

delfinka5 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (2.4.2018 11:51:23)

Očitno bom lahko prihranila test za naslednji mesec, se je prikazala [sm=hudicek1.gif]

Več sreče prihodnjič [sm=smiley36.gif]

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (2.4.2018 11:59:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Jetkarmak ti si ze testkala? Daj nas se ti razveseli in spodbudi s kaksno pozitivno novico [sm=smiley1.gif]. Si imela iste znake kot Pika poka 1 tako da ti dobro kaze [sm=smiley1.gif]

Heej, jaja sem testkala..uspeloo je!! Crtica ze kar mocno vidna.. Ampak sem pa vceraj dobila rahel rjavkast izcedk in nimam pojma kaj bi lahko blo.. Vgnezditvena ni, ker je bil test ze pozitiven pred izcedkom.. Sem pa danes isto delala test in je bil kar mocan +. Izcedk se danes sicer umirja ampak ok. Sem sla na wc pa je bil odziv na izcedek : spet ta hudič [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] :) imam doma sicer se estimo, ampak ne vem al nej jo vstavim al nej pustim.. Mal me je zbegal zdej ta izcedk, drgac je pa vse ok [sm=smiley1.gif]
Nimam pa nobenih znakov (še) razen obcutek kot da se bo vsak cas ulilo ampak nic ne pritece (da obcutk sm mela ze skoz po ovulaciji, ampak zdaj je se bolj intenzivn) to je vse :) se pa zavedam da je bila ogromna sreca, da je sploh uspelo v 1.krogu.
Kdaj ti zacnes z postopkom? Ce se prav spomnim v maju/juniju ane? Bom drzala tacke za uspeh!!

tajaaaaaa -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (2.4.2018 12:07:23)

ooo čestitke[sm=smiley1.gif] prvi krog to pa je več sreče kot pa pameti.. Jaz pa merim ovulacije in vse pa ni nič. [sm=smiley36.gif] rjavkast izcedek bi lahko pomenilo propadanje rumenega telesca kakor vem, samo če ti test nosečnosti kaže močno črtico potem nosečnost je, edino mogoče da nebi premočne krvavitve 'odplaknile' zarodek. Mogoče bolje, da vzameš estimo da imaš res premalo progesterona in zato prihaja do izcedkov - glede na to da si rekla da se ti je tudi ponavadi pojavil vedno pred M....[sm=zmeden.gif] kaj pa znaki poleg pozitivnega testa?

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (2.4.2018 12:14:10)

Tudi jaz sem merila ovulacijo pa spremljala sluz.. To je pomoje odvisno od vec dejavnikov in ne samo sex v casu ovulacije. Sem prebrala na pusenjakovem forumu daje na ciklus samo 25% moznosti da uspe.. In ce ne, ne pomeni da si neploden! Tako da pridno se stiskaj in ne obupaj bodi optimisticna pa verjami v uspeh[sm=smiley1.gif]
Ja saj vem.. Sej ravno zato me mal begajo te izcedki zdaj.. Ampak se pa umirja.. Mogoce ni nic kaj hujsega.. Znakou ni nobenih razen samo obcutek kot en dan pred M in da se bo vsak cas ulilo. Krci, spikanje..pa mogoce mal povecane dojke.. Bolece niso nic.. Aja pa kuha me v glavo (to pa traja ze od ovulacije naprej)

delfinka5 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (2.4.2018 12:34:43)

Jetkarmak, čestitke![sm=bravo.gif] Same lepe novičke.[sm=smiley1.gif]

Držim pesti, da se izcedki umirijo in da bo vse OK. Mogoče bi bilo res pametno, da si vstaviš estimo, če jo že imaš.

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (2.4.2018 12:46:24)

Hvala (: ja sej, bom tako nardila ja..
Nekje sem prebrala da bi lahko izcedki pomenili grozec splav (ce se ojacajo in ce se mocno ulije) in da potem test pokaze v tem primeru -. A mogoce katera ve, po koliko casa test pokaze - ce pride do splava? Ne bi zdaj ravno rada vsak dan testkala in preverjala a je še + [sm=smiley36.gif]
Se umirja sicer, ampak ni se dobro. se vedno pritece sicer pa manj kot vceraj :D

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (2.4.2018 14:39:51)

IZVIRNO SPOROČILO: pika poka 1

Jetkarmak, UZ (torej prvi pregled) je ponavadi 14 dni po krvnem testu, tako, da se bom še načakala [sm=smiley1.gif]

Kje ste punce, ki bi morale danes testkat???

To se bos pa nacakala se malo da bos vidla prvic pikico na UZ-ju :)) mene tok zanima drgac kako vse to sploh poteka.. Ne predstavlam si ultrazvoka pa da vids svojga [sm=duda.gif] cist mi je to sok po en stran.. Vse prvic..
Jooj, dej povej ti kolk mas mocne krce? Js mam zdejle, sploh od dopoudneva naprej fuuul mocno. Mislm hujs kot pred M. Sej se da prezvet, ampak je kar hudoo tko.. Sem sla prej pod tus, pod vroco vodo in je mal pomagal, ampak mislm da se zdej spet pocas zacenjajo.. Na case me tolk zategne, da mi kar slabo postane..ce hodm je ok.. V mirovanju pa kar krizaaa.. Prsa me pa nc ne bolijo.. Pa pr vsaki slism da ma to prvi znak. A je to vseen normalno?! [sm=zmeden.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>