Anonimen -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (3.4.2018 13:58:30)
|
Še ena anonimna, malo za vzpodbudo. V prvi N sem prvič zakrvavela par dni po plusku (cca. teden po pričakovani M), ker se je v dobrem dnevu umirilo/postalo bolj rjavo, se nisem šla pokazat (itak se ne bi nič videlo) in sem počakala na redni pregled v 8. tednu - in videla srček [sm=smiley27.gif] [sm=smiley1.gif] Vzroka za predhono krvavitev ni bilo videti. Sem pa čez dober teden spet zakrvavela, kar "z lepega", sveža kri, sem šla drug dan na UZ, kjer je srček še delal, videl se je pa hematom blizu NMU (očitno je počila ena žilica). Par dni sem imela še rjav izcedek, ker se je čistilo, od "ukrepov" sem imela le prepoved SO do 12. tedna... in teden pred rokom rodila zdravega poba. V eni kasnejših N na prvem pregledu v 9t ni bilo več srčka (plodek umrl pri cca 7ih tednih), čeprav nisem nič krvavela in sem imela še vedno "običajne" N znake... Na žalost v tako zgodnji N nima nihče nobenega vpliva na potek/izzid N (mogoče dodatek progesterona do vgnezditve in malo čez in biti brez SO), je treba pač živet od upanja... Držim pesti za obe [sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|