naty1989 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (9.7.2018 9:01:59)
|
Zdravo punce! Malo sem prebirala forume za nazaj, nekje od lani, od decembra. Zanima me za tebe Jetkamak00, kako je potem uspelo, mislim kako daleč si zdaj? Sem prebirala, da si si želela decembrskega otroka. Enako kot sem si želela jaz. Tudi jaz sem na začetku rekla, da bom začela februarja, pa bi rada potem novembra, decembra ali najpozneje januarja rodila. Če se kaj zavleče seveda. Tako da to kar sem prebirala, je kot bi poslušala sebe. Ampak življenje je malo drugače, zadeve se obrnejo drugače in glej ga zlomka, še vedno ni uspelo. Potem vsa ta spraševanja zakaj ni... In seveda sem prepričana da je vse v glavi, da sem se mogoče preveč vrgla v to, preveč načrtovala, planirala. Razmišljala sem tudi že o tem, kako bom domačim lahko z veseljem povedala veselo noviso in seveda kdaj jo bom... Potem ti pa en dan vse pade dol in nekako narediš temu planiranju konec. Mislim da bi bila to zate najboljša rešitev, če ti še ni uspelo. Če ti pa je, pa hvala bogu. Samo tak način res ni zdrav. Preveč obremenjevanja škodi. Sej je težko, da se človek ne bi obremenjeval, vidim po sebe, ampak 1x enostavno moraš narediti konec in vse skupaj malo postavit na normalen tir. Ker ti potem že telo dava take znake vse mogoče, ko je še sploh prehitro da bi kaj bilo. Na koncu pa glava res naredi eno veli zmedo in ti povzroča velik stres. Pa vedno je hujši, če se ne vzameš k sebi. Sej bi bilo vse super, če bi vsa ta obremenjenost in stres pomagala, da bi kar uspelo, sam ko ne. Ko ti vse skupaj naredi več škode kot koristi.
|
|
|
|