*mala pika* -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (23.4.2018 19:28:44)
|
Hahaha Jetkarmak00 si me nasmejala...."rata že s prvim šrpicem...." [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Ma ja, pride obdobje, ko ni tako hudo, pa mi je trenutno stanje OK, ker počnem še mnogo drugih stvari in imam dan zapolnjen od jutra do večera, načeloma si niti ne predstavljam, da če se zgodi [sm=nosecka.gif], da bo vse to treba spremeniti, prilagoditi....ufff, tudi to bo en projekt. ampak nič hudega, bo zanimivo in prav prijetno, tako da grem kar pozitivno naprej, včasih pa pride kakšen dan, ko sem pa malo bolj na tleh ampak ni pa tako hudo, da bi vse dni mislila samo na to. Na pregled greva, da dobiva informacije, da malo v naprej pogledava kakšno je stanje, tistih nekaj € mi ni težko dati, da dava neke osnovne teste čez tako da bom tudi jaz omenila za testiranje hormonov in pa če mi pokaže to in ono, ker sem firbec! [sm=smiley36.gif] Meni ni nič hudo, če katera od punc tukaj pove, da je zagledala [sm=rozacrtici.gif], v bistvu sem še ful vesela. Ravno prejšnji teden mi je kolegica povedala, da pričakuje...v bistvu sem pred nekaj meseci jaz njej obelodanila, da sva začela delati na [sm=duda.gif], ona ni o tem niti razmišljala, na, pa me je prehitela....in sem zelo vesela zanjo. Jaz si za vmesni čas sposodim otroke mojih prijateljev in jih imam za svoje [sm=zz_showoff.gif] Seveda, se ti bom še kaj javila na ZS, sploh, ko bova dala teste čez, da ti poročam, je le fino imeti nekoga takole za poklepetati, všeč mi je, ker res veliko veš in te tudi ogromno stvari zanima, to je super. Uživaj na dopustu. Anonimen....moja G mi je rekla, da do 35 leta stvar še ni taka panika, po tem letu pa začne plodnost ženske drastično padati....sem kar prebledela...pri nas bomo ustvarjali enega za drugim, nč čakanja vmes :) Hec, hec, ampak nimam več veliko maneverskega prostora. [sm=smiley36.gif] Punce, uživajte.
|
|
|
|