RE: Bodoče nosečnice 2018 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

erika2 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 18:16:45)

Jetkarmak00 sploh neves kako si me razveselila. Upam da bo tudi meni uspelo. Potiho upam da mi bo uspelo brez ivf, ampak bomo vidl kaj bo marca. Ce bo rdecka prsla al ne.

delfinka5 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 18:41:26)

erika2, tudi jaz imam v bližini eno punco, ki je imela podobno operacijo kot ti in je potem ivf takoj uspel in je srečno donosila. Držimo pesti tudi zate.

erika2 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 18:58:38)

Hvala tudi tebi za spodbudne besede delfinka

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 19:14:53)

To ni nic takega erika :) to ti bo definitivno uspelo. Preberi si forum od pusenjaka ki odgovarja takim zenskam z enakimi tezavami. Sem ravno pogledala :) uspesni konci :) sreecnoo! Upam da ti uspe brez ivf :)
Delfinka saj vem.. Samo tako je cudno.. Kr ni je =/ anaa ki je bila tukaj dejavna nekaj casa nzaj.. Je rekla da jo je ze naslednji dan dobila =(( kpa ce sm prehitr zacela vstavlkat pa sem ovulacijo preprecila? Ne vem :/

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 19:15:41)

A pa katera pozna kksne "trike" kako do M? Kako jo sproziti? Se da mogoce kaj dobit? Za prestavit M se dobi svasta :) [sm=smiley36.gif]

Anaina -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 19:24:21)

Jetkarmak brez recepta žal ne boš dobila nič. Ponavadi dajo v takem primeru primolut nor. Ampak bi mogla poklicat G. Bi pa jaz na tvojem mestu še malo počakala...
Vse nove dobrodošle in iskreno upamnda vse zagledamo čimprej pluske.

erika2 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 19:25:49)

Sem sla tudi jaz pušenjaku pokukat in imas prav. Upam da bo res cim prej ratalo ampak ne samo meni tudi vsem sotrpinkam. Meni je ponavadi pomagala metliska crnina kadar mi je menstruacija zamujala😉.

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 19:48:10)

Eh ce je na recept itak ne bom dobila :) kaj si bo mislil G. Najprej hoce estimo za dodajanje porgesterona.. Zdaj pa se tablete za sprozitev menstre. Po moje me mal po zdravju vprasa [sm=smiley36.gif] erika ne obremenjuj se stem. To res ni nic takega :) ce drge ni vzroka (spermiogram ok, ti ce si tudi zdaj ok) mora ratat. A operacija je bila uspesna je bilo vse tko kot mora bit? Ce kaj ves? Si to pod narkozo? Te prou rezejo? Ali skoz noznico?

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 19:48:51)

Metliska crnina? Vinooo?? A se ga morm napit? [sm=smiley36.gif]

Sofie -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 20:09:45)

erika2 jaz sem imela marca 2016 odstranitev pregrade velike malo več kot 2cm. Zanosila sem junija 2016.

Sofie -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 20:11:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Eh ce je na recept itak ne bom dobila :) kaj si bo mislil G. Najprej hoce estimo za dodajanje porgesterona.. Zdaj pa se tablete za sprozitev menstre. Po moje me mal po zdravju vprasa [sm=smiley36.gif] erika ne obremenjuj se stem. To res ni nic takega :) ce drge ni vzroka (spermiogram ok, ti ce si tudi zdaj ok) mora ratat. A operacija je bila uspesna je bilo vse tko kot mora bit? Ce kaj ves? Si to pod narkozo? Te prou rezejo? Ali skoz noznico?

Jaz bi G ki ti da estimo na tvojo željo zamenjala. Ker to ni profesionalno.

erika2 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 20:21:05)

Super še več dobrih novic, hvala😊

madjanca -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 20:42:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Jaz bi G ki ti da estimo na tvojo željo zamenjala. Ker to ni profesionalno.

Se strinjam... meni ni nikoli na mojo zeljo dal noben nic.. hvalabogu. So ze vedli kaj delajo...

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 21:24:49)

Nee sjj ni blo vse na moko zeljo. No pac scena je bla da mam pred M vedno rjavkaste izcedke..sam nj bi bla scena da te izceski so se v mejah normale.. Do 5 dni naj neb ble tezave.ja ga mam 3 dni prej.. Kar pomen da lahko bi bilo kaj tezav pri ugnezsitvi lahko pa da ne.. Torej ni bilo cisto brez veze.. Sem ga prepricevala ene pol leta ce lahko dobim to.. Pa mi je vedno rekel "ne rabis" pa sem po pol leta le dobila recept.. Skratka.. Ce ne drugega mi vsaj podzavestno pomaga " manj skrbi da bi bila nosecnost neuspesna"

Drgac sm pa ugotovila da puncam fuuuul dajejo progesteron kot "preventiva" skodovat ti ne more namrec. Je pa res in se strinjam z vami, da ne brzdaj v osje gnezdo ce ni treba..

Evo sj upam da bo prsla.. So me zacele joske bolet tko k ponavad vedno pred M [sm=smiley36.gif]

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 22:31:27)

Erika.. A se zarastline opazijo na navadnih G pregledih? Ali se ubistvu opazijo "sele" ko zenska poskusa zanositi vendar seveda neuspesno? Ali si vedela ze ves cas da imas to? Preden si splph poskusala na [sm=duda.gif]

erika2 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.3.2018 6:41:40)

Ne nisem vedela za zarastline, dokler me niso dalu ba uz trebuha. Pa se takrat je vidla polip. Pri histeroskopiji so vidl pregrado pa zaradtline in to tudi odstranili.

delfinka5 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.3.2018 13:08:10)

Jetkarmak, jaz na tvojem mestu ne bi razmišljala, da bi za vedno opravila z estimo.
Saj če malo razmišljaš logično, je tvoje telo dobro vase vezalo progesteron, ki je preprečil takojšnjo sprožitev M.
Torej je to dobro in bi bila estima [sm=smiley1.gif]dobra podpora na začetku morebitne nosečnosti. Razmišljaj pozitivno.

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.3.2018 13:22:26)

Ja to je res, seveda. Samo vseeno se mi zdi da to kar malce dolgo traja :)

misa4 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.3.2018 13:40:15)

a si jo dobila, a ti še zmeri zamuja?

evo jsz pridno pijem čajčke pa tinkturo od krvomočnice [sm=smiley36.gif]..

pa teste za O sm delala pa je bistveno prej, kot pa izračuni, tko da 2x je ratal [sm=sloncek.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], predn je šel dec na pot [sm=smiley36.gif]

misa4 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.3.2018 13:45:58)

a mate use službo za nedoločen čas?.. meni jo podaljšujejo, lani sva čakala, da bi dobila za nedoločen čas, samo to lahko traja predolgo, tko da tvegam tudi to in me kar malo matra po pravici povedan

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.3.2018 13:46:29)

Ni je se.. V nedeljo sm vzela zadnjo tbl estime.. Nevem. Al mam svojga progesterona prevec pa zdej rab da pade.. Al kva.. Nevem.. Nimam pojma :)
Zdej sploh nevem kje sm v kermu delu ciklusa niti nc..tko je, nimas kej :)
A si si merla ovulacije? Z testki? :)

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.3.2018 13:48:26)

To pa je mal kriza jaaa :/ sploh ce bodo zvedl da gres na porodnisko. Kdaj nej bi ti podalsal drgac? Ce zdej v teh mescih pol vseeen ce zanoss :) ker itk naujo vidl se da si noseca in bodo dal za nedolocn cs :)
Js nism zaposlena tko da ti tezko kj svetujem glese tega, kako jebz nedolocni cas pa dolocn... [sm=zmeden.gif]

misa4 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.3.2018 14:01:31)

ja sej bo, sam odmislt je treba tko pravijo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ja pajade..držim pesti da jo čim prej dobiš, da lahko začneta delat na bebici.

ja niti ne vem če hočem za stalno, sm danes nekam drugam prošnjo poslala [sm=zmeden.gif], kr težko delo, če bi vedela lani ne bi niti menjala, pa še nekaj s turnusi grozijo[sm=zmeden.gif] delavnik 2222, tko da bi kar šla rada stran, sm zgubila 8 kg od kar sm tm, ne da se branim[sm=smiley36.gif] itak so ble te kile odveč, ma kolk jaz pojem , 1 več kot pre

erika2 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.3.2018 16:16:43)

Jaz si pa pomagam z maticnim mleckom in cajem krvomocnico. Upam da kaj pomaga.

delfinka5 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (1.3.2018 16:23:51)

Jaz službo za nedoločen trenutno sicer imam, je pa nisem imela, ko sva prvič začela delati na [sm=duda.gif].
Sem pa 1. porodniško skoraj za en mesec skrajšala, ker se je potem pojavila dobra priložnost nekje drugje in sem jo izkoristila.
Sem imela srečo, da mi je tašča, ki živi blizu pazila. Vseeno se mi zdi, da ko se enkrat odločiš, začneš delat na[sm=duda.gif],
ker nikoli ne veš, koliko časa bo ratalo. Enim v prvo, drugi se trudijo leta. In leta potem kar spolzijo mimo.

Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>