RE: Bodoče nosečnice 2018 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (27.2.2018 10:44:42)

Ne more se pri nuhalni saj to ni kromosomska napaka. Je ona imela (zaradi starosti) tudi amnio pa je bilo vse super.
No potem pri morfologiji so pa to ugotovili...potem pa porod. Samo brez veze misliti kaj vse je lahko. Tega je toliko, da nobena potem ne bi imela otrok.

Maša

pika poka 1 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (27.2.2018 11:08:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Pika poka lepo. S katerega dela stajerske pa si?

Maribor. Pa ti? [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (27.2.2018 11:28:28)

Pika poka prej bila z MB zdaj pa lenart. Koliko si pa stara?
Ce ti bo kdaj za kako kavico povej...

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (27.2.2018 12:29:41)

Ja sej vem.. Samo na nuhalni se vidi ce je hrbtenica cela - zaprta? Spina bifida je odprta hrtenica al neki podobnga.. Zto mi je cudn tole..

Punceee js se zmer nimam M??!! [sm=zmeden.gif] zdej me pa ze nervira, ker hocm v akcijo[sm=smiley36.gif] v nedeljo zjutraj sem si vstavila zadnjo estimo.. Pa je se dons ni... Grrr. Kdaj nej bi se pojavila po prenehanju estime? [sm=smiley13.gif] samo skodo mi dela tale estima, nacrte mi kvari [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (27.2.2018 12:47:41)

Na nuhalni vidijo hrbtenico potem kasneje na morfološkem pa bolj podrobno pogledajo tudi za to bifido.

Maša

pika poka 1 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (27.2.2018 13:49:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pika poka prej bila z MB zdaj pa lenart. Koliko si pa stara?
Ce ti bo kdaj za kako kavico povej...

Cool [sm=smiley36.gif]
35. Pa ti? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anaina -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (27.2.2018 14:07:31)

Jetkarmak naj bi lahko trajalo do 6 dni da pride m. Tako so meni povedali. Ali pa si mogoce ze srecka nosecka? :)

Anonimen -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (27.2.2018 14:11:34)

Pika poka 31. Enega otročka imaš ne? Koliko je že star?

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (27.2.2018 14:16:07)

Kaaaj? Do 6 dni? Adej no =// nene, noseca sigurn se nism ker nisva se delala na tem :) zdaj cakam M pol pa zacneva :) torej z naslednjim ciklusom. A ti si jemala estimo? In si dobila kateri dan M?

Anaina -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (27.2.2018 14:41:35)

Ne vem zakaj me da obcasno pod Anonimno - Anaina.. no vglavnem sem jemala ja. Ampak sem bila noseča pa sem jemala zaradi krvavitev. Ampak vem da so punce v nasi skupini takrat razlagale da lahko do 6 dni traja da pride. Upamnda ti ni zmrdala ciklusa... ceprav naj ne bi ne. Nimas niti nobenih znakov da jo bis dobila?
Drugace pa saj ves ce je odnos nezasciten se ti vse eno lahkonzgodi da si zanosila tudi ce si imela metodo umika. Razen pri uporabi kondomov vretno res ne mores :) pa se ta lahko poči[sm=jezicek.gif]

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (27.2.2018 17:27:01)

Ma res da sva enkrat pred ovulacijo.. Sam nevrjamem.. Ker mava to metodo umika uspešno že dve let :) hahaha.. Nimam nobenih znakov nee da bo prsla M. =/ ja sm prebrala nek na enmu chatu da je ena pisala da je dobila 5 dan sele M. Saaam mensezdi d mi je anaaaa tuki pred kksnmu tednom rekla da jo je dobila nasledn dan? [sm=zmeden.gif] sam ane itk ni. Ona je na fbju [sm=smiley36.gif] da bi jo prasala kko gre to.. Maaaaaah vse sm si zjebala zj ocitno ja. Nevem. Sploh nimam obcutka.. Sam upam da cimprej pride M. Ja sej js sm pa estimo dobila isto za nosecnost da jo zacnem jemat an.. Me je pa firbc matrov kko to zgleda.. Hotla sm se prpravt.. Sm rekla bom en ciklus prej zacela z estimo da vidm.. Pa evoo ti.. Kva mam zdej. Samo sranje [sm=smiley36.gif] adijo estima. Evo pika poka.. Bova pa imele cisto blizu termine. Hahhahaha nc vec te ne bom prehtevala :))) [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

pika poka 1 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 10:26:20)

Anonimna ja, enega otročka že imamo. Navihanega 5 letnika, ki je uspel takoj, ko sva si ga z možem zaželela [sm=smiley1.gif] Tudi za drugega sva mislila, da bo takoj uspel, zato sva malo dlje čakala. Narava pa naju je potem zafrknila [sm=smiley13.gif]

Jetkarmak, no evo, bova pa skupaj testkali [sm=smiley36.gif] Moja M bo prišla naslednji teden. V nedeljo vzamem zadnjo KT.
Kakšno je stanje pri tebi? M še ni na vidiku?

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 11:02:53)

Neee, nič še.. Pa je že 3 dan po prenehanju estime :) mah

delfinka5 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 11:38:44)

Se vam pridružujem v klepetu. Vas že nekaj dni spremljam in sem se odločla, da se oglasim.
Pr nas je tudi padla odločitev, da bomo poskusli še enga naredit.
Sem ravno po O, a ta mesec verjetno še ne bo nič, ker nisva bila ravno pridna, zato bom zvami počakala, da se prikaže M,
potem pa gremo v akcijo.

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 12:37:44)

Dobrodosla in srecno ;) koliko si pa stara? Prvi otrok?

erika2 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 13:53:07)

Tako, pregled po histeroskopiji sem dala danes cez. In sedaj cakam na posto oz konzilij. Eno vprasanje imam za tiste, ki ste ivf ze dale cez in to cakanje na posto. Na konzilij naj bi prinesla se sveži izvid od brisa, ki naj bi ga dobila pri svoji ginekologinji. Zanima me koliko prej grem lahko na ta pregled. Kolikor jaz vem izvida ne dobis takoj.

delfinka5 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 14:30:23)

Hvala za doborodošlico! Letos jih bom imela 36 in doma imamo že dve vrtavki. Smo nekaj časa mislili, da bomo ostali pri tem, zdaj pa sva oba začela razmišljat, da bi imeli še enega preden bova prestara [sm=smiley2.gif]

erika2, žal ti ne morem pomagat, ker nimam izkušenj s tem.

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 16:19:43)

Nad 36 je pa ze mal rizicno tko ja :) ampak dobro.. To itk ni pomembn.. Nosece so tud nad 40+, rizicne pa so loh tut nosecnosti pri 25+.tko da se ne sekiraj glede tega. Kar ti je namenjeno :) jz poznam eno k je stara tudi 36, pa se nobenega otroka. Daje prednost potovanjem, niti s fantom se ne zna ustalit pa zazivet - spita vsak pri sebi doma. Malo bolano ce mene prasas :)

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 16:20:25)

Erika 2, kako pa izgleda pregled? Te uspavajo?

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 16:21:59)

Erika kdaj pa zacnes z postopokom? A kako bo to? Kje je vzrok v vajini neuspesnosti?

Anonimen -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 16:36:02)

IZVIRNO SPOROČILO: erika2

Tako, pregled po histeroskopiji sem dala danes cez. In sedaj cakam na posto oz konzilij. Eno vprasanje imam za tiste, ki ste ivf ze dale cez in to cakanje na posto. Na konzilij naj bi prinesla se sveži izvid od brisa, ki naj bi ga dobila pri svoji ginekologinji. Zanima me koliko prej grem lahko na ta pregled. Kolikor jaz vem izvida ne dobis takoj.

Jaz sem imela ivf.
Bris mi je vzela aprila sam postopek pa sem imela novembra...če kaj pomaga.
V Ljubljani mislim da vsaj 2 let velja.

delfinka5 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 16:38:04)

Jetkarmak, kako je s tabo, še vedno nestrpno čakaš M? Ali ti je uspelo kaj odklopit misli?

Kar se pa let tiče je moja G zelo flegma. Ko sem prišla na pregled po 2 porodu, me je vprašala, če bomo kmalu še enega naročili. Sem ji rekla, da ne vem, če ne bom kmalu že prestara, pa mi rekla, da za tretjega še pri 40 ni pozno.[sm=smiley36.gif] No, čeprav meni se zdi. A do enega 38 pa bom poskušala, čeprav upam, da bo ratalo veliko prej.

erika2 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 16:55:08)

Jetkarmak00 histeroskopija je operacije kjer so mi odstranil pregrado in izrastline v maternici. Danes sem pa imela normalen ginekoloski pregled. Zdej me je dala pa naprej za ivf postopek. Rekla mi je da bo posta prsla domov v roku enga meseca in tam bo datum kdaj mam konzilij. Potem pa zacnem s postopkom.

Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 17:59:32)

Zarastline je imela mami od moje kolegice. Uspešno odstranjene in tudi vse tri nosečnosti potem bp.

Neeee ni se menstre. Js nevem kvaj to. Test sm delala je negativen. Itk nism prcakvala da bo pozitivn ce nisva delala na tem haha :) ampk vseen. Zj bo 4 dan od prenehanja vstavljanja estime.. Ma js vm povem..prevec sm si zelela decembrcka.. Zj mi je pa narava to prekrizala nacrte :) dala mi je malo mislt.. Kaj se bos zmisljevala.. Nc ne bos mela decembrcka hehhehehehehe :) as kao :) a katera ve a se da dobit kksne tablete v lekarni da ti sprozijo M? Alpa kej druzga ce obstaja? Samo sranje sm si nardila s to estimo :) jeznaaaa zelo! [sm=jezicek.gif]

delfinka5 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (28.2.2018 18:12:38)

Sicer nimam izkušenj s tem, a jaz bi na tvojem mestu vseeno počakala, da mine en teden, da si ne narediš še večje zmede v telesu. Če so jo baje nekatere dobile šele po 6 dneh, jo boš mogoče tudi ti.

Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>