mimi_ka -> RE: Junijčki 2018 (19.10.2017 16:45:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sweety pie IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka Vidim, da vas je veliko že imelo preglede, ene celo že dva, pa večina imate roke bolj v začetku oz. prvi polovici junija. Jaz bom v četrtek vstopila šele v 6. teden, tako da o pregledu sploh še ne sanjam..ta bo šele v 10. tednu, če bo do takrat sploh vse ok. Tudi jaz imam doma že 4 in pol leta starega škrata in zadnje čase moram rečt, da je fuuuul naporen, hujše kot če bi imela dojenčka, se mi zdi [sm=smiley13.gif] ima nore izpade trme najmanj trikrat na dan, pa dopoldne je v vrtcu..pa še en kup drugih problemov trenutno, tako da tudi jaz sploh ne utegnem kaj dosti razmišljati o tej nosečnosti. In še dobro, da je tako, drugače bi me psiha pokopala. No ja, hvala bogu zaenkrat vsaj kakšnih slabosti nimam in energije mi tudi še ne primankuje, pa spim tudi kot dojenček [sm=smiley1.gif] Uživajte s svojimi pikicami in jih čuvajte. Komaj čakam dan, ko bom tudi sama lahko končno videla tako težko in dolgo pričakovano [sm=duda.gif] MImIKA NIKAR SE NE SEKIRAJ TUDI JAZ IMAM PREGLED ŠELE KO BOM 8 T 1/7 [sm=nosecka.gif] S Ja ti si še dobra, jaz imam šele pri 9t 5d [sm=smiley13.gif] Drugače pa punce, je katera tukaj, ki je 37 let ali več in ji pripada amnio? Jaz se te preiskave zelo bojim ker tvegaš splav in glede na pretekle izkušnje s splavi nimam namena delat tega. Me pa vseeno skrbi zaradi možnih genetskih okvar in bi šla delat ta genetski nifty test, ki pa je drag kot žafran. Če vzameš polni paket preiskav, te pride okrog 600 €, kar ni malo denarja [sm=smiley13.gif] če slučajno še katera razmišlja o tem, naj se oglasi [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|