Kraken -> RE: Junijčki 2018 (17.10.2017 11:03:54)
|
Ohhh, pa še kako se strinjam z vami! Če sem pred dvema tednoma še pokala od energije, mi je danes vsak gib odveč [sm=smiley36.gif] se sicer brcam v rit, ker sem si zadala, da bom ostala aktivna čim dlje, ampak je reees težko včasih. S prebavo nimam pretiranih težav oz. mi kozarec donata na tešče zaenkrat kar pomaga, s spanjem tudi ne, je pa slabost tista, ki je postala resnično neznosna sedaj v 8. tednu, tako da kar konkretno objemam školjko vsako jutro ... Za jest mi prav nič ne paše, smrdi mi cel hladilnik - je prav čudež, če mi kaj konkretno zadiši, pa še to je ponavadi kar nekaj mimo (včeraj mi je npr. pečen pršut, jaz pa vegetarijanka že nekaj let [sm=smiley36.gif])... Prav komaj čakam, da se ta slabost neha in da dobimo energijo nazaj. Še malo do pregleda, moj je naslednji teden, že komaj čakam, čeprav mi bo težko zdržat tešča tisto uro ali dve, ker mi je zjutraj preden pojem zajtrk še najbolj slabo. Si bom morala nujno v torbo naštimat malico, da pojem takoj ko bo možno. [sm=smiley36.gif] Držim pesti za vse, ki imate preglede v prihajajočih dneh. Pa nujno poročat kako je bilo. [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|