Anonimen -> RE: Junijčki 2018 (10.10.2017 13:55:29)
|
Živjo punce. [sm=smiley1.gif] Še ena tukaj, s PDP okrog 3.6.2018. Pregled imam 23.10.2017, sem pa 2 x UZ že imela zaradi 1. nosečnosti. Tako da sva z G preverili, da je nosečnost v maternici, nekaj dni kasneje pa je bil viden rumenjak. [sm=bravo.gif] Doma imam 20 mesečnika za katerega smo se po vseh posegih trudili 3 leta. In sem rekla, da še enkrat ne grem čez to, bo pač edinček. No, tale plusek je presenetil. Tako da v najinem primeru lahko rečem, če potegnem črto, da je glava pomembna. Ker tole je bil najbolj zaposlen mesec zadnjih let, največ obveznosti, dela in vsega. Pa je zraven še uspelo + zagledat. Danes mi je prvič slabo. Upam le, da bo lažje kot v 1N. Takrat je bilo poleti 35 stopinj. Sedaj bo vsaj svež mrzel zrak mogoče pomagal? [sm=smiley1.gif] Po nuhalni bi se tudi jaz pridružila FB skupini. Upam, da bodo stvari tam urejene: da bodo preverjeno notri le nosečke in ne razni oglasi in podobno. Iz prve nosečnosti imam super izkušnjo, smo še sedaj skupina in se dobivamo, pomagamo z nasveti med seboj. Zdej sicer vem, da ne bom toliko aktivna, ker ne bom imela časa razmišljat in komplicirat kot prvič. [sm=smiley36.gif] Bom pa z veseljem v vaši družbi. Predlagam, da je skupina skrita in da se ustanoviteljico / adminko kontaktira preko ZS za vstop v skupino. Ne vem pa kako bi preverjale resničnost nosečnosti? Ker se bo hitro nabralo raznih neprimernih članov, to vem. [sm=zmeden.gif] Želim vam veliko optimizma in pozitivnosti, brez slabosti. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|