maja2014
|
Pozdravljene, septemberke Sem prav prijetno presenečena, da se tukaj še odvijajo debate; mene kar nekaj časa ni bilo, ker sem mislila, da ste vse na fb-ju. Ja, pa se res bližamo našemu mesecu....kako gre hitro čas. Mogoče se bo slišalo čudno, vendar; mene kar stisne, ko pomislim, da je to moja zadnja nosečnost...zame je to nekaj najlepšega. No, mogoče pa le ni zadnja, bova še videla Ja, mi bomo imeli še enega fantka Tako da bodo doma trije fantje. Očitno punčke ne znava delat Pa sva mislila, da bo tokrat punčka; nosečnost je čosto drugačna od prvih dveh. No, samo da bo zdrav naš zakladek, ni važno, kakšnega spola. Ima še katera težave z želodcem? Mene grozno boli, že ko se zjutraj zbudim, hkrati pa dihati ne morem...čez en teden imam pregled in bom vprašala mojo G, kaj meni o tem. Naslednji pregled, ki ga imam je vaginalni; takrat bom v 31. tednu. Ve ste tudi v tem tednu imele vaginalni pregled, ali samo UZ? Za streptokok B pa se bom tudi jaz testirala, ja...za vsak slučaj. Noge mi zaenkrat še ne zatekajo, me pa proti večeru fajn bolijo; pa na miru jih ne morem imeti, kot da bi me cukalo... Fantki-koliko nas je? Glede oblačilc je pa tako; oba moja fanta sta bila dolga 49 cm, ko smo šli iz porodnišnice, jaz sem pa imela vse 56 pripravljeno za začetek, tako da sem si nabavila nekaj v št. 50. Nekaj bom pa sama zašila. Mi ne pripravljamo še kaj dosti; bomo začeli po 12., ko pridemo iz dopusta in bo mož malo manj službeno odsoten. Tastarejši sin ima svojo sobo, tamlajši (2 leti), pa bo dobil svojo veliko posteljo, ki bo v najini spalnici, dojenček pa bo šel v kinderpet. Čez kakšno leto bomo pa naredili sobici še za njiju. Lepo vas je brati in lepo je brati, da je z vsemi vse v redu. Ne vem, če je bila že debata; koliko ste stare, katera nosečnost je to in ali bi se odločile še za kakšnega ?
|