Član123
|
Hej drage dame, kako se tale ohladitev prileže, kajne Ufff, jaz se tudi že zelo počasi premikam, deklica je zelo živahna, tudi moj trebuh se kar premika sem in tja (kadar ne spi), tako da se res že veselim pregleda naslednji teden, in upam, da bomo prvič ugledali njen obrazek (do sedaj se je vsakič skrila). Annnaa, če je glede matičnih celic temu res tako, kot si navedla (odvzem krvi novorojenčku), potem se verjetno za to možnost ne bom odločila. Saj pravim, da se moram pozanimat. Vem pa, da je življenjska doba cca 20 let, in da lahko koristijo tudi roditeljem. Bomo videli, do sedaj se nisem pretirano poglabljala, sem pa zagovornik neinvazivnih metod. Jaz moram priznati, da me trebuh počasi začenja motit (pozabim, da ga sploh imam, in se včasih kam kar zabijem). Pa mislim, da imam zelo visokega, saj mi ne pritiska na mehur, niti vezi me zaenkrat še ne zategujejo, me pa peče zgaga (sploh, če pojem paradižnik) - tako da sem v tem tednu spoznala kar nekaj čarov tretjega tromesečja Tudi jaz spim že kakšna dva meseca z materinsko blazino, in če si ne podprem hrbta, se velikokrat zbudim na hrbtu. Mi je ginekologinja rekla, da ni nič narobe, če spim tudi na hrbtu, saj se telo samo prestavi v položaj, ki mu je najudobnejši. Ooo, že planirate dopust - kako lepo. Jaz imam plan en teden pred porodniško (ja, nastopimo jo 28 dni pred PDP), upam, da zdržim tako dolgo v službi. Srečo imam, ker je blizu, delo je sicer za računalnikom, ampak si delo olajšam s sedenjem na žogi in vmesnimi krajšimi sprehodi do stranišča. Punce, lepo bodite, čuvajte zakladke, pa napišite še kaj. Jaz sem še cca 2 tedna v peti prestavi, da doma vse porihtam, potem pa izprežem in se pustim razvajati
|