Član123
|
Pozdravljene srečke nosečke, da se vam še jaz malo oglasim. Ta vikend in teden sva imela pestro, nama je mizar montiral omare, potem je bilo treba še vse prepucati, pospraviti ... ni nama uspelo še vsega spraviti v red. Sicer je res, da se je ozračje ogrelo, a meni to res zeeelooo paše. Tudi počutim se še vedno odlično. Ooo, prve že šibate na morje. Uživajte in čofotajte še za nas, ki še trpimo v službi. Annnaa, kako lepo je slišati, da je z deklico vse OK in da se ti je dvignila posteljica. Pa kako prijazno od tvoje ginekologinje, da je naredila malo obsežnejši pregled. Jaz ga imam danes, verjamem, da je s pikico vse OK, a hkrati upam, da se je obrnila in jo bom lahko prvič videla v obrazek. Iiii, kako se že veselim andi0711, pikici daj ime, ki se ti dopade. V vsej poplavi izmišljenih imen je Ajša (Aiša) nadvse običajno ime. Midva rada potujeva, zato sva se odločila za ime, ki se tudi v tujini izgovarja vsaj približno enako kot pri nas. Je pa prav, da so okusi različni, da da vsak starš otroku takšno ime, ki se njemu dopade. Ha, danes se je pa kar ohladilo, jaz imam v službi dolge hlače, upam, da se na poti do ginekologinje ne skuham. Drage dame, uživajte, lepo božajte svoje zakladke, jaz se vam pa ponovno javim po pregledu
|