Dorotheia
|
Zdravo punce! Evo jaz danes šopingirala še zadnje zadeve za bebico. Manjka mi samo še tista previjalna podloga/blazina za na previjalno, ker smo od sina strgali in je romala v smeti. Jaz imam jutri pregled in bova pogledala, če se je obrnila v pravo lego, torej z glavo dol - upam! Tako čudno brca, da nikoli ne vem, kako je obrnjena. En dan sem prepričana, da je z glavo dol, potem se mi drug dan teorija že podere. Bomo videli. Sem pa imela danes tehtanje in oddajo urina in krvi. S kilažo sem na 65kg, torej sem šla gor zdaj že ene 12/13kg. Sem pa 34 teden in 3 dni. Torej v začetku 35 že. Dojenček je v trebuhu ZELO aktiven. Čutim jo skozi cel dan, ampak zvečer pa je noro. No, je prišlo obdobje, ko ne morem zaspat. Še kak mesec nazaj se mi je zdela dosti bolj mirna od sina, no zdaj ga je dohitela. Tudi njegove gibe in premike sem zelo čutila. Zdaj so določeni premiki že fejst boleči, ampak bomo že, to spada zraven ane. Naš 3,5 letnik spi že odkar smo se preselili (od njegovega 1. leta) sam v svoji sobici. Nikoli s tem ni imel težav, itak mi je od 3. meseca naprej prespal noč. Dojil se ponoči ni. Niti nasploh nismo vstajali. Ok, ko je bil bolan, so bili zobki, je spal z nama, ampak drugače pa je res zelo zelo samostojen (nasploh glede vsega). Zdaj bomo videli, kako bova dojenčico imela. Z bratcem si bosta kasneje sicer delila sobo, ampak od začetka, ko bo še zbujanje, bo verjetno spala pri nama. Bomo sproti videli, kako in kaj. Je pa plan, da gre čimprej k bratcu v sobo. Moj tudi ni šans, da bi bil cel mesec doma na očetovskem. Nonstop imajo gužvo in še tako službo ima, da težko zdržijo brez njega več kot 14 dni. Bomo videli. 2 tedna bo sigurno doma, potem pa bomo videli. On je zdaj v juniju komaj svoj lanski dopust porabil, ima še celega letošnjega. Jaz sem v prvo rodila v 38. tednu in se mi je zdelo idealno. Malo naju je presenetilo sicer, ampak bolje malo prej kot da bi šla čez rok. Ampak izbirat glih ne gre ane. Nič, šibam naprej kuhat kosilo. Danes bo porova juha, piščančja rižotka in solata. Pa ko smo že pri hrani - kako ste ve z apetitom? Pri meni je manjši kot je bil. Ni več tiste volčje lakote. Se vidi, sem šla v zadnjih 4 tednih s kilami gor samo 1 kilo. Prej je šlo to s svetlobno hitrostjo.
|