Tara9
|
Hej hej sonosečke, nič preveč ne klepetamo, vas je sonček odgnal od računalnikov . Res je že prav vroče, za enkrat mi še paše, ampak kmalu bom jamrala. Sem začela malo oblekice (zase) nakupovat, da se opremim. Kar se cunj tiče, je res poletje boljše za nosečnost, vse kar kupim bom tudi kasneje nosila, kar se prenašanja vročine tiče, je pa najbrž druga zgodba, bomo videli zdaj, ko pridemo do zadnjih mesecev. Uff hitro gre a ne. andi0711 kakšen voziček sta izbrala? Vijola je moja top barva, če bi 2 leti nazaj vedela, da bomo same punčke imeli, bi ga sigurno izbrala , tako imam pa bolj nevtralnega sivega z malo oranžnim. Kinder123 merjenje materničnega vratu res ni redna praksa, nekateri G to delajo, drugi ne, če za to ni posebnih indikacij, v naših tednih pa ni prehitro, ker se ravno okrog 24. tedna priporoča ta meritev, da se oceni tveganje prezgodnjega poroda. Jaz sem ravno včeraj imela, sem dopolnila 24t pa zaradi posteljice smo še enkrat pokukali in spet spodbudna novica, posteljica ni nizka, zdaj je že 5cm nad ustjem, tko da pri meni je šlo res za lažni alarm. MV pa je tudi zaprt in 5cm dolg. Sicer pa bravo za vaju, da vaju firbec glede spola ne premami. Držim pestke za vse ostale nizke posteljice, jaz mislim, da se bo vsem dvignila . Midva sva prebelila otroško sobico in postavila zavese ter kupila en kompletek za iz porodnišnice, sem rekla, da vsaj malo začneva za boljši filing. Ostalo bomo kasneje po dopustih. Kako ste ostale, bincii, annna, itd.?
|