dansas
|
Naš se je danes ponoči pokakal tako obilno, da bi lahko vzela lopato za sneg kidat in njo počistila . Sej ni čudno, če pa od ponedeljka ni kakal - prejšnjega ponedeljka, da ne bo pomote Nastja, super, da je vse v redu s kolki in da ste tako hitro opravili. Očitno imajo nek nov sistem, ki deluje. Midva sva bila tudi na brzino gotova, medtem ko sem pri puncah mogra čakat uro do dve, da je bilo konec pregleda. Mastitis je na srečo kar hitro minil - čim sem začela jemati antibiotike, ampak imam sedaj rahlo preganjavico, da se m ne bi še enkrat kaj takega zgodilo. Ko je sestra merila Svita, je rekla, da je velik 66 cm. V karton je pa napisala 61 cm, zato sem mislila, da sem narobe slišala. Sem jo hotela vprašat, ko bi prišla ven iz ambulante pa sem pozabila. Sem ga šla zato doma merit iz firbca in tudi, ker se meni tudi zdi 1 cm mali prirastek za 1 mesec. No, sem ga doma tudi namerila 66 cm. Bom popravila v tabeli, ko bo še katera sporočila podatke, da ne bo 5 tabel na stran. Mene je tudi strah cepljenja, še posebaj, ker je imela tamala probleme po cepljenju (prvi dve jih nista imeli). TAko, da sem bila kar vesela, ko je rekla, da nekaj hrope in da ga zato ne bo še cepila. Če mi je kaj pri tej zdravnici fajn, mi je to, da cepi res samo zdrave otroke. Imam sodelavko, ki mi je razlagala o neki njeni prijateljici. Ko so cepili hčerko od te prijateljice, je hčerkica ravno prebolevala vodene koze. Nakar je mala imela hudo reakcijo nacepljenje in se nikoli ni pobrala. Pri šestih letih še vedno ne govori, nosi pleničko, skratka grozno. Seveda ni nujno, da je to res posledica cepljenja, da pa človeku vseeno misliti. Pri nas je že skoraj pobralo sneg, zato sem bila prav vesela, da so ga včeraj tamale izkoristile in šle ven očkata nakepat. Pa tasrednja je dala tamalo na sanke in jo okrog hiše vozila . Dobra tale: First world problems . Jah, če pa se naš svet sedaj vrti okrog pokakanih riti in brezzobih nasmeškov. Naš se je pred kakim tednom prav naglas smejal - smo se vsi kar stopili, tudi punce
|