Ribica **
|
Ojej, Pia, upam, da gresta kmalu domov in da hitro ugotovijo, kaj ji nagaja. Pri nas nič posebno novega, luštno je, uživam doma in na sprehodih. Sicer si čist preveč dodatnih stvari nalagam, počitek je grozen očitno, ampak takšna sem, nimam kaj. Sem pekla piškote za Miklavža, voščilnice bom delala, smrekco sem postavila, na izlet smo šli in tako. Danes sem šla pomojem prvič v zadnjem mesecu popoldne spat za eno uro, ker je tamala spala tri ure pa pol - najprej v vozičku, potem pa še eno uro z mano. Zelo rada gleda lučke, ki jih imamo v stanovanju, danes se je prav nasmehnila, ko sem jih prižgala. E. je nosila 50 do 6. tedna, če ne še kaj dlje, zdaj ima 56, pižamice 62 in kako jopico za čez, ker ji 56 že kar težko dam čez dvoje dolge rokave. Je pa čisto od firme odvisno, žabice 50-56 iz Hoferja so ji še zdaj velike, Nextove pižamice 56 sem pa tudi pospravila nekje pri 6t. Drugače je pa pridna in luštna, še čisto malo, pa bomo tudi s krči zmagali. Jutri ima že dva meseca, čisto prehitro gre, v četrtek jo pa peljem stehtat in zmerit, Upam, da Miklavž ni pozabil na vas.
|