bucka*
|
Pridne punce, vidim da ste se naspale :-) Ribica**, tudi mi smo stirje, zaenkrat v eni sobi, kuhinji in kopalnici. Stanovanje imamo v kleti, jeseni smo preselili peci in pridobili se eno sobo, ki bo otroska (samo ne vem kdaj), ker dokler je sinko doma itak nimam sans nitj sesati, kaj sele kaj drugega. Tko da bolj kot kvadratura je problem pomanjkanje sob :-) tudi ko mala dva dobita sobo, bova midva brez spalnice. Ampak bomo ravno tako preziveli pomoje :-) mene ne moti, edino problem je, ker nimam kam odlagat stvari. Zdej sele pocasi malo dokupujeno opreme, k je cimbolj prakticna in nekako bolj pase v prostor, da stanovanje postaja funkcionalno. Nastja1, tudi mi smo v hisi, tko da je stroskov skoz dovolj in odlasava s poroko predvsem ker vedno pomisliva, da bova ta denar, ki ga imava, raje dala za izboljsanje stanovanja/kurjavo/dopust :-) samo zato, da bi imela dokument se pa ne mislim porocat, brez zurke :-) je pa tko, place mava bolj boge in potem vedno zongliramo s temi evrcki, kam jih dat :-) Kar se tice hrupa pa ja... kar tezko je... kadar je cista tisina, vsaka vrecka sumi prenaglas :-) Pikica4, a ni malo preveliko nakljucje, tale pediatrinja? Pa ja ne govoris o Pozenelovi iz Radovljiske ambulante? :-) Glede spanja... nasa se vedno zbudi zvecer se enkrat, okrog 22h, 23h, ponavadi jo malo dajejo krcki in se je tako navadila, vcasih jo predramimo tudi, ker se s tavecjim kregamo za spat it :-) ko mine ta evforija, njena ali njegova, se vsi skupej ulezemo, tamala se podoji, spi do 6h, 7h, ampak samo poje in oddrema se do 8h, 9h. Pol pa itak ne more vec spat, ker je bratec ze glasen spet :-) Malinca07, tudi jaz sem pri prvem mislila da ne bom uporabila dude, pa mi tudi ne bi bla na misel, ce mi je ne bi takrat soseda predlagala, ker je mali skos sesal, a nic pil :-) Pa smo se je cisto lepo odvadili pri letu in pol. Ima pa se ninico :-) zdej pri drugi nisem niti razmisljala, prvic ko je bla taka situacija, sem jo izvlekla iz skatlice in ji jo tok casa drzala v ustih, da jo je zagrabila :-) ker prednosti res prevagajo slabosti v tem primeru :-) sej k mamo dojene dojencke, ne bo mel noben deformiranih zobkov in celjusti zaradi tega. Pa cimprej ga naucit da pije iz kozarca, pa flaske niti rabis ne. Mi je nismo imeli. Aja, se nekaj: kako se spopadate s simpaticnimi oranznimi / rumenimi madezi na bodijih? Iscem najbolj preprosto in ucinkovito resitev :-) imam najbrz sposojene cunjce, pa upam da bom lahko vrnila take, kot sem dobila. Punce (tastare), morm se vam zahvalit, ker ste tako prijazne, da ste nas sprejele. Jst sm vam ful hvalezna V tem obdobju, ko smo doma, pase malo druzbe, pa ceprav virtualne. Ostali imajo svoje obveznosti in toliko manj casa, pa tud ne mores skos vsem najedat z debatami o svojem dojencku :-)
|