Ribica **
|
Uf, super se redi Pia, nisem vedela, da je imela tako malo ob odhodu iz P. Meni se je mala zredila 840 in 670 g na mesec, zato so mi nazadnje malo težili. Ampak jaz se tudi upiram dodatku, mleka imam dovolj (tudi zvečer), jem pa tudi raznoliko, upam. Pazim, da je vsak dan eno sadje ali zelenjava, velikih količin enega ali drugega pa tako že zaradi sebe ne morem, jemljem pa skoz nosečniške vitamine še vedno; najprej elevit, zdaj pa A-Z mama od DM-a, zaradi železa. Meni pa črpanje ne dela nobenih težav, imam aventovo ročno črpalko in normalno načrpam 120 ml, potem pa neham, tudi če je več mleka, da ne bo ga preveč. Pa otroci menda tako ali tako bolj spraznijo dojke kot pa črpalke, tako da me ne skrbi. Uf, pridna si s to hrano. Jaz sem trpela v nosečnosti, ko sem imela glivična vnetja in nisem jedla cukra, pa ravno na morju - vroče, sanjala sem o sladoledu. Prve dva meseca, do 12. tedna, mi pa nič sladkega ni pasalo, pomojem nikoli v življenju nisem bila toliko časa brez sladkih stvari, se tudi nisem redila na ta račun, še celo malo shujšala. Meni se pa zdi, da ji tele waya kapljice ne ustrezajo najbolj. So še komu pediatri rekli, da nimajo dovolj vitamina D3 notri? Saj moram počasi preit kar na Plivit D3, ki ima ziher dovolj, ampak se bojim, da bodo krči nazaj. Tamalo moti tudi ta usedlina v wayi, skoraj začne ven pljuvat vse skupaj ali pa se ji dvigne, ko dobi to na žlički. Z biogaio nismo imeli težav, potem so bile pa te nekaj ceneje od waye in sem te kupila.
|