Ribica **
|
Najprej dobrodošla nazaj, k.m.! Pa čestitke za Izo! Sem šla višje gledat, če si se tam javila, pa vidim, da je bilo pestro pri tebi. Ravno danes je bila na FB v eni skupini debata o CR in naravnem oz. vaginalnem porodu, pestro. Vse pravijo, da je okrevanje daljše, bi kar verjela, razen v Pijinem primeru, ko zagotovo ni bilo luštno. Teh 6 tednov je zdaj pri meni mimo, sem vprašala dopoldne moža, če to pomeni, da lahko končno vse normalno dvigujem, medtem ko sem dva stroja perila prenašala okrog za obesit kar v banjci od male No, sicer sem pa ok, rana občasno malo zateguje, na enem delu me peče, ko mažem, drugih "posledic" pa ne občutim. Danes sem že brez težav obleka dve krili, ki sem si ju kupila še visoko noseča za čas, ko bom nazaj suha. Kavbojk pa še ne upam poskusit, ker so že v osnovi ozke. Sem pa zdaj en dan skupaj zlepila fotko iz februarja in dva dni, preden sem rodila in me je skoraj kap. Zdaj vidim, da sem bila res ogromna, trebuh mi je noro zrastel v zadnjih 3-4 tednih, ampak meni se res ni zdelo, da me je toliko skupaj in da je res tako ogromen. Imam pa za vsak mesec sliko v istih oblačilih, da se lahko primerja. Dansas, tale beagle Charlie je car! Moj pes žal ni tako pameten in rahločuten, zaenkrat tamali nič ne prinaša in/ali pomaga, vse kar je, jo povoha občasno, potem pa nama teži. Včeraj smo se vsi štirje crkljali na kavču pred TV, jaz z malo v naročju, mož pa s psom. Nastja, samo da vaju ne bo prehitro presenetil kak dojenček. V veliko primerih je tako, ko pari dolgo ne morejo zanosit, potem ne uporabljajo nobene zaščite, ker "saj ne more bit nič" in je po možnosti prej kot v enem letu spet nov na svetu. Razen če vama ustreza eden za drugim, potem pa kar akcija Bo pa pri nas samo še en, ko bo čas za to, ker več kot dveh CR ne mislim imet, pa tudi mož že ima enega otroka od prej, prostorska stiska je že zdaj, finance pa tudi niso neomejene. Pa zdaj še gre, ko so otroci majhni, ko enkrat zrastejo so pa tudi stroški precej višji. Naše noči so loteriaj, ponavadi se izmenjuje ena slaba in ena dobra. Včeraj sem do dveh zjutraj spala natanko 40 minut, po tem, ko sva poslušali vrtiljak, se crkljali v postelji, se uspavali na kavču in tam skupaj zaspali .. potem pa ko je spet trajalo skoraj eno uro, sem jo dala očku, da jo on uspava do konca. Potem je pa z enim vmesnim dojenjem ob 7h spala do 11h Bi bilo fino, če bi obrnila ploščo in zvečer prej zaspala, mi ni problem potem ob 7h bit pokonci. Krči pa tudi - kak dan so, kak dan jih ni. Včeraj in danes žal so.
< Sporočilo je popravil Ribica ** -- 19.11.2016 20:47:05 >
|