dansas
|
Nastja, ne daj se tašči, da te znervira. Meni pa vedno dvigne pritisk vprašanje: Zakaj se pa joka? (Beri: Pa kaj delate z njim, da se tako joka?) Kaj ti jaz vem... Sto različnih razlogov. Kot da imamo samo mi otroka, ki se joka. K.m., aha v čvekanju v pričakovanju si se javila. Nisem bila več pozorna na to temo . Te bom dodala v tabelo, če seveda hočeš? Kako vaši otroci vsi lepo spijo! Jaz sem bila dones lahko srečna, če sem spala več kot 2 uri skupaj - oz. sem samo1 rundo imela več kot 2 uri... Ma te kapljice... Jaz mu sicer dajem kapljice (Coliprev), ampak ni glih neki željenih učinkov. V bistvu ga zadnji teden še bolj zvija, kot ga je 1 mesec nazaj Naj že minejo ti krči. Sem se zamislila, ko si Ribica rekla, pa misliš, da je pingo sok kriv za krče. Jaz zadnje čase toliko cukra pojem, da razmišljam, da ga mogoče pa zato tako matra. Sej ne bo nič škoda, če bom kaj manj pojedla. Jaz sem na kilah bila že samo +1, pa sem se poredila na +3 . Si mislim, da se mine bo poznalo, ker polno dojim, pa moram vseeno malo bolj pazit kaj pojem. Pia, lahko da je še izcedek, čisto možno pa je, da imaš malo inkontinence. Nič nenavadnega, glede na to, da si imela tak težek porod in bila šivana . Mišice se morajo okrepiti. Delaj čim več Keglovih vaj. Jaz nisem bila nikoli rezana, pa imam vseeno rahlo inkontinenco: ko sem kako leto po rojstvu začela športat, sem mogla nosit mini vložek, sicer mi je lahko čez udarlo. Se pa ščasoma popravi - odvisno kako pridna si pa kakšna škoda je bila narejena. Ah, ti čari materinstva Ko se začneš enkrat pogovarjat, je prav neverjetno, ko vidiš koliko žensk je doživelo splav. Jaz sem tudi imela to grozno izkušnjo: ko sem bila tretjič noseča, je plodek umrl v 8 t - predvidevam, da zaradi najhujše trebušne viroze, kar sem jih kdaj imela. Sem 3 tedne v eno driskala. Mi je bilo nepopisno hudo (bi si kdo mislil, da je kaj lažje, če imaš že otroke doma, ampak ni). Bolečina je šele minila, ko sem ponovno zanosila. Temence - jih začuda (še) nima. So jih pa punce imele. Sem jih odstranjevala tako kot ti, Pia, samo jaz se nisem ne vem kaj sekirala zaradi njih. Na čelu in po obrveh sem jih že odstranila, po lasišču pa nisem pretiravala - itak so imele polno las in zato temence niso bile moteče, ker se niso tako videle.
|