|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2016
11.7.2016 22:46:57   
Bibabuba12
mimi_ka zal mi je da si zacela krvaveti, ampak glede na to, da se je videl plod in srcni utripi srcno upam, da je samo kaksna krvavitev, ki se bo ustavila. Predvsem pa ti polagam na srce, da ne hodi v sluzbo! Nobena sluzba ni vredna tvoje pikice! Ce bos sla prehitro nazaj delat in se bo zgodil ss, si bos vedno ocitala, da bi lahko bilo drugace ce bi pocivala. Postavi sebe in svojo pikico na prvo mesto in pocivaj. Vidve sta pomembnejsi od sluzbe. In probaj cimbolj pozitivno razmisljat. Vsaka krvavitev se ne konca s splavom, tako da stiskam pesti, da tudi pri tebi ne bo hujsega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
11.7.2016 22:49:13   
Veronique
Si berema misli, sem se pozabila dodati, da nobena sluzba ni tega vredna. Ti si prva (inuser posted image ), ostalo bo pocakalo.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 452
12.7.2016 7:01:02   
Storžek3
mimi_ka upam da bo vse vredu! Res krvavitev ni nujno da vodi v splav.

bibabuba12 a na drugi strani kot si imela IMN te boli? joj kok je to naše telo čudno, jaz ga sploh ne morem naštudirat. Ampak za ziher je O zdej mimo. čeprav spet težko določim dan, se mi je cikel spet podaljšal in zgleda da bo 34 dni dolg user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 453
12.7.2016 8:43:28   
Bibabuba12
Storžek3 sem malo brala, in v bistvu strokovnjaki odgovarjajo, da je mozna bolecina samo na eni strani, ovulirata pa v bistvu vseeno oba jajcnika. Zakaj pride do tega se pa tocno ne ve. V glavnem, ce te boli, vsaj ves, da O je. Tako vse je za nekaj dobro. user posted image

mimi_ka javi se kako si danes. Mocno stiskam pesti, da se krvavitev umiri in bo pikica pridno rastla naprej.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 454
12.7.2016 10:13:17   
Allstar
mimi_ka žal mi je, da moraš spet preživljati te strahove user posted image ! Upam, da se tokrat vse srečno konča! Lepo počivaj, šefica pa tudi mora razumeti zakaj potrebuješ bolniško. Ne rečem kakšna izkoriščanja, ampak tu bi bil pa redko kateri razlog bolj utemeljen. Res držim pesti in javi, kako si kaj danes.

Neposredna povezava do sporočila: 455
12.7.2016 10:43:53   
katjesss
mimi_ka drzim pesti, upam na najboljse....drzi se...pa le ubogaj G in bodi lepo doma

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 456
12.7.2016 11:24:05   
Allstar
izida in Aischa2 kako vama kaj kaže? Sta kaj delale teste?

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 457
12.7.2016 11:42:30   
majčyca
mimi_ka žal mi je zaradi tvoje krvavitve, ampak to ne pomeni, da ne bo vse ok. Jaz poznam nekaj primerov, ko so punce celo nosečnost krvavele in je bilo vseeno vse ok. Močno stiskam pesti, da bo vse ok!!

izida kakšno je stanje pri tebi? Pa tudi pri tebi Aischa2 vidim, da je že čas... kako vama kaže?

Močno stiskam pesti še za vse ostale punce!

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 458
12.7.2016 12:28:44   
izida
Mimi_ka....samo pozitivno razmišljaj!! Vse bo tako kot mora biti!!Močno držim pesti, ti pa počivaj.

Neposredna povezava do sporočila: 459
12.7.2016 12:33:58   
izida
Punce, novim bojem naproti. Danes je prišla z enodnevno zamudo, tako da me obarvajte rdeče. Niti nisem preveč žalostna, mogoče malce jezna. Sem pozitivna, mogoče pa bo v 7. krogu, 7ka je pravljična. 17. 8 imam pregled jajcevodov...tega me je malce strah. Vse dobro in stiskam pesti za ostale proti koncu seznama.
user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 460
12.7.2016 12:34:27   
Bibabuba12
izida kako kaze s tvojo user posted image , je prisla ali ne? Imam upanje, da sem nam pridruzis v marcevkah. user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 461
12.7.2016 12:36:54   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

izida kako kaze s tvojo user posted image , je prisla ali ne? Imam upanje, da sem nam pridruzis v marcevkah. user posted image

Hvala Bibabuba12!! Žal me ne bo v marčevkah, je danes prišla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 462
12.7.2016 12:56:18   
Veronique
izida skoda user posted image no, bova pa aprilcici ne user posted image
Jaz mislim, da je moja O danes (vsaj zdi se mi). Cutim neko pikanje (lahko pa, da si vse ze domisljamuser posted image ), vceraj je bila na testu kar mocnaaa crtica, danes pa je ze bolj svetla. Tako da je verjetno to to... bom se zdaj 2 dni ga naredila da vidim kako in kaj. Pridni smo bili, ampak sej vemo, da to vedno ne pomeni zagotovljenega uspeha user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 463
12.7.2016 15:21:15   
mimi_ka
Punce, najlepša hvala za dobre želje in pozitivne misli user posted image

Jaz že od jutra v glavnem ležim in počivam, kot mi je bilo naročeno. Do četrtka sem se dogovorila da bom doma, za vikend pa bom videla kako bo stanje, ali bom lahko šla delat. Krvavitev se je danes umirila, samo zjutraj je bilo še malo izcedka, me pa skozi tišči in boli v trebuhu, pa fuuul pogosto hodim lulat. Ne vem, če je to posledica teh tablet al same nosečnosti, samo prej se mi to ni dogajalo.
Ne vem, res ne vem kako se bo to izteklo. Po eni strani skušam biti pozitivna in samo sebe prepričujem, da bo vse ok, po drugi pa vem, da ne morem nič in da bo kar bo. Pripravljena sem na vse, ne želim gojiti prevelikih upov, ker res ne bi prenesla še enega takega razočaranja potem. Nekako sem se pomirila s tem sama pri sebi in sprejela to situacijo tako kot je. Upam na najboljše.

Tudi jaz mislim na vas in striskam pesti za pluske..ahhh...zakaj mora biti pot do naših pikic tako težka in zapletena.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 464
12.7.2016 15:48:01   
Veronique
mimi_ka super, da se je krvavitev umirila, to je zagotovo dober znak. Ti le počivaj! To, da pa te tišči v trebuhu in da hodiš lulat je pa lahko tudi posledica user posted image . Le probaj pozitivno naprej in močno držim pesti, da se bo dobro izteklo.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
12.7.2016 16:18:12   
mimi_ka
Hvala Veronique!
Tudi jaz upam, da bo vse ok na koncu. Kot pravijo, upanje umre zadnje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 466
12.7.2016 18:30:12   
srček..
Živjo punce user posted image Bom vam se z veseljem pridružila in kar se razpisala....

Po dolgem času, spet sem obiskala forum user posted image Da skrajšam...decembra 2014 sem imela žal SS,po tem sva že kar pridno delala naprej da bi 2015 zbolela z rakom.. nič lepega...bilo je ena katastrofa ampak na srečo upam da je z mano zdej vse ok ker sem z zdravljenjem proti koncu...vse sem dala skozi..operacije,terapije in obsevanja...zdej grem na redne kontrole pač srečna ker sem živa user posted image

Vse to je mogoče tudi posledica stresa..ker sem vsako menstruacijo ki jo dobim prejokala po cele dneve...in potem dobila raka...user posted image
In ko sva se z možem skupaj borila za moje življenje sem dojela da je zdravlje najbolj pomembno in da ne bom odšla s tega sveta dokler za sabo ne pustim otroke, in če mi user posted image verjameta to mi je dajalo moč..in me držalo skozi celo to borbo za življenje!
Zdravniki pravijo da naj ne zanosim vsaj dve leti, ampak smo se pazili samo ko sem imela terapije in pač obsevanja ki so se končala aprila.

Menstruacija mi nikoli ni bila redna...zadnja je bila 2.5.2016. in sem te dni pričakovala da bo prišla user posted image ker sem par dni ful živčna, dojke kot vedno pred MM boleče in ogromne, in en dan sem bla vsa skupaj ful slaba cel dan. Sicer sem zadnji mesec odlična in se super počutila po dooolgem času.

V nedeljo zjutraj..ne vem kaj me je pičilo in sem iz predala vzela že od prej pripravljen test trakec šla na WC...ni bilo nič in ko sem že hotla vržt v smetij sem zagledala user posted image sicer je druga črta bila ful bleda...jaz sem mislila da bom padla v nezavest....takoj sem zbudila moža in mu rekla in oba sva jokala od sreče user posted image

Se opravičujem ker sem se preveč razpisala, ampaak vam hočem reč da nikoli ne obupajte! Bodite močne! Verjamite vase in v čudeže!
Jutri grem k ginekologu in iskreno me je strah kaj bo, ampak verjamem v dobro!

Bolečine imam občasne in občutek kot pred MM, in ne morem verjet da sem user posted image

Želim vam vsem velikiiiikooo veliiikooo zdravja pa bomo imele vsega user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
12.7.2016 19:00:48   
Veronique
srečk.. zgodba polna navdiha! Res ne smemo nikoli obupati. Želim ti čudovito user posted image in čimveč zdravja.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 468
12.7.2016 19:30:52   
srček..
Veroniqe hvala ti za lepe želje!

Pa da čimprej zagledaš user posted image ti želim in da skupaj debatirava o user posted image

Nikoli ne vemo kaj nam življenje pripravlja, vedno moramo se truditi biti čimbolj močni in ustrajni pa pogumno naprej!

Ju3 se bom zagotovo tresla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 469
12.7.2016 20:32:51   
Katte
srček.., čestitam in želim tebi in tvoji pikici v prihodnosti samo najlepše!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 470
12.7.2016 23:46:00   
srček..
Hvala puno Katte! Enako vse najlepše!

Upamo na najlepše in komaj čakamo jutrišnji prvi pregled da vidimo kako je z najino pikico user posted image

user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.7.2016 7:27:26   
Katte
Samo imej v mislih, da si še čisto na začetku in da se ne bo še nič videlo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 472
13.7.2016 9:36:09   
sončektvoj

mimi_ka držim pesti da se vse dobro izteče.

Srček čestitke!

Jaz pa še čakam. Danes je že 43 dan cikla. Zgleda da bo spet en dolg cikel brez ovulacije. Test sem naredila in je bil seveda negativen.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 473
13.7.2016 11:32:09   
Veronique
Jaz pa sem si danes kupila še dve knjigi, ki naj bi bili napisani v podobnem stilu kot ''Kaj pa vidva čakata?'', da bom imela malo poletnega branjauser posted image Poročam, če sta za kajuser posted image

(odgovor članu sončektvoj)
Neposredna povezava do sporočila: 474
13.7.2016 11:48:48   
mimi_ka
soncektvoj hvala!

srcek cestitke in srecno ter mirno nosecnost ti zelim.

(odgovor članu sončektvoj)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?