diamantina
|
Ojlaaaaa!! :)) Jutri pa zadnji dan šole in vrtca, jupiiii! Pa smo pregurali . Ja, vroče je pa res kar precej, ampak mi smo letos na konju, imamo nov bazen, 5m premera in je res super, vsi se ohlajamo v njem, sinovoma bodo itak plavutke pognale, ker sta v vodi skoraj vse popoldne. Tamala se je že tudi namakala do kolen in ji prav paše, da se vsaj malo ohladi. Zdaj imammo še en projekt za speljat, potem pa šibamo na morje, prikolca je že perajt. Oblačenje - moja je samo v bodiju brez rokavov in brez zoknov, na soncu ji dam klobuček gor, spi samo v bodiju s kratkimi rokavi, nekaj časa sem jo pa danes imela tudi čisto nagico ... ji je tako pasalo, se je skoz obračala, brcala, vriskala ... res so te plenice tudi otrokom zelo v napoto. Mažem je pa nič ne, saj ni kaj dosti na soncu, malo pa itak ne škodi. Spanje - ja, blagor tistim, ki vam res spijo 3x po dve uri ... naša ima 3x spanec, od tega dvakrat pol ure in enkrat uro in pol, potem pa gre po kopanju ajat, tam do pol devetih je ponavadi že lepo v postelji, in aja do jutra, vmes se pa enkrat do dvakrat zbudi. Milina. Dala sem ji celo že malo korenčkovega sokca pa malo jabolčka za probat, res samo kapljico in ji je bilo zelo všeč, tudi vodico pije zdaj te dni kar redno, spije kakšne tri žličke in vidi se, da ji v tej vročini kar odleže, čeprav se samo doji in po vseh teorijah dobi dovolj tekočine. Sparkles in RH, oglasita se še večkrat. Ful lepo, da vama otročki lepo rastejo Je pa res, čas hitro beži, jaz včasih kar ne morem dohajat vsega, se mi zdi, da se meni, kot otroku, ni nikoli toliko dogaja, kot se zdaj tem mojim. Šibam ajat zdaj, je že pozno, že zeham ... LP!
|