RoseGold -> RE: Marčevke 2017vl (17.3.2017 10:30:02)
|
Juhu [sm=smiley31.gif] Že celo nosečnost spremljam portal in forum (no kolkr mi čas dopušča), včlanila sem se pa šele danes, ko sem že čist na koncu. [sm=smiley36.gif] Ah ja, moram priznat da zato, ker mi je postal malo dolgčas, sploh dopoldan ko je bodoča starejša sestica v šoli. Slabih 14 dni mi manjka do PDP (29.3., mogoče bom celo aprilčica, če bomo zamujali tko kot prvič) in morm priznat da se počutm kot slonček balonček, za nikamor več nism, še na sprehod se komej odkotalim, vse me že boli, daje me paranoja da mi bo kr naenkrat odtekla voda [sm=smiley36.gif] groza.... sej me je 100x bolj strah kot prvič, po drugi strani pa komej čakam na še eno princesko. [sm=sloncek.gif] Prpravleno mam že vse, cotke so oprane, vsak dan jih uzeman iz omare pa božam in voham, bodoča sestica tudi komej čaka.... samo pravi, da jo mal skrbi zame [sm=smiley1.gif] če bo vse vredu. Pospravljat se mi več ne da, niti kuhat, ojoj kaj šele likat [sm=zmeden.gif] no ampak še vedno vse to počnem, čeprov z nejevoljo :) zadnja dva dni se mi zdi da me že nekej špika (razen če si ne domišljam).... nazadnje na CTGju še ni bilo nič, me je G vprašala če sm popadke pozabila doma, v pižami [sm=jezicek.gif] Jooj kaj pa ve? Kako se počutite, ste tud kej nosečke-tečke [sm=smiley1.gif] nekatere že imate svoje sončke v naročjih, jih lepo dojite (sej res, tud tega me je strah-prvič ni šlo[sm=smiley19.gif]), druge pa odštevate, tko kot js, a je tud vas kej strah? Al sm samo js tak paničar [sm=smiley36.gif], upam da se do poroda umirim in da bom v porodni ubogljiva in bom sledila navodilom in bo vse super. Aja še to, kaj pa boste (ste) uzele od sredstev proti bolečinam, jst epiduralne sigurno ne, prvič sem mela masko [sm=smiley27.gif] bila je moja odrešiteljica hah, super zadeva... ampak 7 let nazaj niti ni bilo prov velik izbire, zdj pa me mika ultiva, kake izkušnje mate z njo? A se da tko zmenit, da maš ultivo pač tm nekje zravn na razpolago, uzameš jo pa samo po potrebi? Al te morjo že takoj ko prideš v porodno, nanjo "prklučt" [sm=smiley1.gif] ker brez maske pa nočem bit, če mi je ne bojo dal bom pobegnila domov [sm=smiley36.gif] Lepo se imejte, uživajte s sončki v naročju in v trebuščkih [sm=zz_bounce.gif]
|
|
|
|