diamantina -> RE: Marčevke 2017vl (28.3.2017 9:13:16)
|
Ojla! Moja deklica je verjetno na teži kar nekaj pridobila, vidim po oblačilih pa tudi sicer, ko jo nosim, imam občutek, da je težja. Najbolje znajo pa to oceniti tisti, ki otroka ne gledajo vsak dan. Moji mami se zdi, da je lepo zrasla, ker jo je videla pred dobrim tednom in potem šele včeraj, tako da očitno nabira. Zrasli bodo pa itak vsi, pač gre vsak svoj tempo. Koža na trebuhu ... mah, bo že šla nazaj, jaz se sicer nimam kaj pritoževat, ker ni neke sile, mogoče imam še malo, ampak to bo v roku pol leta šlo nazaj. Se mi zdi, da leto po porodu zginejo prav vsi sledovi nosečnosti ... razen če je katera dobila kaj strij, jaz jih k sreči nisem dobila nikjer. Sparkles, ja, je možno, če je močan fantek, da se je sam prevrnil iz boka na trebuh, ampak verjetno bolj po slučaju. Prav in hrbta na trebuh se kotalijo malo kasneje, je pa res ful nevarno in jaz sem oba otroka potem previjala na tleh, ker se mi je tavečji kotalil in sem se bala, da bi mi padel s postelje oz. previjalne. Glede krčev pa res moram trkat, do sedaj se je naša čmrla drla samo za zizo, za krče pa ne. Ob dojenju ponavadi poka po ritki in se lepo pokaka. Je pa hecna, ko se preteguje po hranjenju. [sm=smiley36.gif] Pa drugače tipična babika, radovedna, zvedava ... ni šans, da ji kaj uide. Popoldne, ko sta sinova doma, ni šans, da bi spala v spalnici. Kvečjemu zraven, ko se igrata, zunaj al pa sploh ne spi in samo opazuje. [sm=smiley36.gif] Danes smo se imeli plan skopat, pa me je p klicala, da ne more prit, ker imajo nekaj nujnega, tko da jutri ... mah, sem se že veselila, da se končno znebim teh patronažnih. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|