diamantina -> RE: Marčevke 2017 (9.3.2017 18:42:03)
|
Ojla punce! Jaz sem še na broju v polni pripravljenosti. [sm=jezicek.gif] Še kar jajčko valim. [sm=jezicek.gif] Sem pa bila dopoldne kar pridna in sem sčistila spet vse od zadaj naprej, potem sem mojemu nekaj na terenu pomagala (upam, da bo luknjasta cesta do tja naredila svoje [sm=smiley36.gif]), pa pri mojih sem bila, potem sem z otroki bila na vrtu, kjer smo pleli in rihtali jagode. Zdaj je moški del pri večerji, jaz imam pa fraj. Nočno uspavanje - uh, ful je odvisno od otroka. Pri naših dveh sicer nisem imela težav, ker smo se dojili pri skoraj čisti temi, brez pogovarjanja in tudi previjala ju nisem nič. Sčasoma sta se navadila na ritem, da se ponoči samo malo pocrkljamo na zizi, orng se pa najemo, preoblečemo, pogovorimo, poigramo tam od 7. ure zjutraj naprej. Jaz sem ju čez dan kar precej držala pokonci, pa glasno je bilo, od 10. ure zvečer pa sem imela temo in tišino, nič nočnih lučk, radia ali česa podobnega. Pa je kar šlo, od 6. mesecev sta oba spala čez celo noč, od 8. do 7. ure. Ni pa to konstanta, ker se zbujajo tja do 6. leta ali celo dlje. Naš tamali še zdaj včasih pride v spalnico, ampak sploh ne vem, kdaj se to zgodi, ker pride sam in po temi.
|
|
|
|