diamantina -> RE: Marčevke 2017 (15.3.2017 12:14:11)
|
Iskrene čestitke Dorotee, velik fant je!! Super tudi za porod, ti pa verjamem, da je moralo bolet, ko pa je taki velikanček. Samo, da nisi bila šivana, kar je super. Jaz sem 3x odnesla brez in sem res srečna glede tega. Dojenje - od začetka so bolj utrujeni od sesanja pa kar hitro nehajo. Če dobi dovolj, ti tehtnica najbolje pove, sicer pa poskušaj, kot je rekla sofie, malo ga odstavi, podrita kupček, pa se bo mogoče prebudil in jedel dalje. Moraš mu pa v enem hranjenju čim večkrat isto dojko ponudit, da jo kolikor se da sprazni. Sparkles, kako to, da je rekla pred dojenjem? Jaz bi si kvečjemu potem, da se dojka čim bolj sprazni, ker prvo mleko dojenčka odžeja, saj je bolj redko, potem pa priteče bolj gosto, od katerega se naje in ravno tega ponavadi ne poje čisto do konca in potem povzroča mastitis. Sicer pa bosta hitro ujela ritem, pa boš sama videla, kako ti najbolje ustreza. Drugače pa res počivajte punce, vsaj 14 dni si je vredno vzet čas, da se tudi me malo spočijemo, da se umiri tudi čišča ... je le velik zalogaj za naše telo vse tole. Delo bo počakalo, pa tudi stari starši in kolegi se radi ponudijo, da naredijo kaj namesto nas ... jaz kar izkoristim. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|