diamantina -> RE: Marčevke 2017 (7.3.2017 22:23:11)
|
Saj v bistvu znakov pred porodom niti ni kaj dosti, pa še tiste, ki so (čep, odtekanje vode, popadki) res težko zgrešiš. Ženske smo pa tako naravnane, da bi vse prej rade vedele. [sm=smiley36.gif] Ma saj bo. Jaz nisem neučakana, bi pa zagotovo bila, če bi šlo za mojega prvega dojenčka. So pa vsi okrog mene nekam toliko bolj, se mi zdi. Danes sva šla z možem samo v trgovino, pa so že bili sosedje na oknih, še pomahala sem jim ... kakšno razočaranje je bilo, ko sem prišla nazaj domov. [sm=smiley36.gif] Sparkles, jaz sem te pa že imela malo na sumu, da si nas prehitela po levi [sm=smiley36.gif]. Vidiš, kakšno pridno dete nosiš, bo lepo počakalo, da zrenovirate. ;) Luminel, super, da je s pritiskom sicer vse ok. Drugače kar hitro zaženejo paniko s sprožanjem takole na koncu. RH, uživaj še zadnje dni v službi, ker te potem čaka nepozabni dopust. [sm=smiley36.gif] Drugače pa je tudi meni vroče. KOlikor me je na začetku (sredi poletja) dosti bolj zeblo kot ostale, mi je zdaj presneto bolj vroče. Zračim kar naprej, kot bi bila v meni. Tudi oblačit se več nekak ne znam prav ... bunda mi je ful prevroča, samo kaj ko tako mrzel veter piha. Jaz sem se tudi obakrat po porodu kar precej potila in skoz sem imela občutek, da kar naprej zaudarjam po švicu ... bolje je bilo šele po prvem mesecu. Zgleda so to hormoni al kaj ... Sofie, zdaj si še malo solo med nami, kmalu se ti pridružimo. Ne spomnim se, da bi kaj omenila, kako sta pa dala ime vaši deklici? Verjamem, da sta s partnerjem zaljubljena v to majceno bitje ... če so pa tka luštni.
|
|
|
|