RH82 -> RE: Marčevke 2017 (3.3.2017 21:02:49)
|
Nic vam ne zavidam dela po hisah in stanovanjih s prenovo. Bi me nerviralo prevec, kaj vse se ni koncano. Moj ze tako ne vidi veliko sam in ga moram pri teh pripravah vcasih kar malo priganjati. Jutri bo(va) premikala pohistvo,da se lahko preseli posteljico k nama v sobo in to bo zadnja vecja stvar. Opazam, da se njemu nic ne mudi, po njegovem pa jaz na polno gnezdim. 😆 Sem se v sredo smejala, ker sem kupila en lusten bodi za puncko, pa sem takoj slisala,da samo kupujem. V hecu mi je rekel, da mi bo se kartico vzel. 😆Pa sele drugo novo oblacilo je bilo to.😊 Za piko na i se je pa po ogledu strinjal, da sem kupila bodi. Eh, ni jih za razumeti. Jaz pa zadnja dva dni opazam, da se puncka umirja. Tiste ta hude brce sem sicer se vedno delezna 1x ali 2x dnevno, se pa premika malo bolj nezno. Vseeno je pa se vedno zivahna. V nedeljo planiram se en malo daljsi izlet k sorodnikom, potem pa bom vec ali manj cepela v blizini doma. Si ravno ne bi upala cez 2 tedna iti na obisk nekam, od koder rabim vec kot eno uro do P (ceprav mi je teta zagotovila, da bi me peljala, ce bo treba).😊 Luminel, tele teze so res begajoce. Verjamem, da se tezko oceni pri tako velikih, za povrh je UZ ze tako precej subjektiven in so verjetno hitro odstopanja. Si pa ne bi mislila, da bo razlika 500 g v minus. Sofie, lepo je brati, da puncka napreduje. Nas je imel ob prihodu domov tudi 3 kg (ob rojstvu 3300 g), pa je tudi po gramih zacel pridobivati tezo nazaj. Na porodno je prisel bolj pozno, ampak je. Ko enkrat stece hranjenje, si hitro opomorejo. Pa vsak v svojem tempu. Upam, da tudi ti lepo okrevas po CR.
|
|
|
|