RH82 -> RE: Marčevke 2017 (1.3.2017 22:34:43)
|
Cestitke Enadvatri! Uzivajta.😊 Naso puncko je danes G na pregledu ocenila na 2600 g in me je kar malo stisnilo. Je tudi rekla, da je velika za to starost, sploh ker do sedaj ni nic prehitevala povprecja. Ce jo primerjam s sinckom, ki se je rodil pri 38.tednig in je imel 3200 g, se mi zdi, da bo v 4 tednih zlahka presegla tezo 3200 g. A katera ve, koliko se malcki se poredijo v zadnjem mesecu? Ce se prav spomnem, naj bi zdaj pridobivala mascobno zalogo. Sploh glede na velikost se mi zdi kar malo nerealno, da bo puncka zdrzala notri do aprila. Kaj pa vem, se pustim presenetit. 😊 Sicer je pa vse ok. Trebuh je ustrezno velik, plodovnice je dovolj, urin tudi ok. Kontrolo in ctg imam cez 3 tedne, ko bom 37.tednov. Dobila sem se napotnico za prevoz in porodnisnico. Sicer rabim 20 min, ce ni gnece, tako da upam, da se bo lepo izslo, da me bo moj peljal. Je pa res z resilcem resen problem parkiranja v blizini zaloske.😆 Maternicni vrat mi pa ni gledala. Mi je pa fino, ker mi je na UZ pokazala, kje ima ritko in noge, tako da zdaj vem, s katerim delom sili ven. 😆 Je se vedno precej aktivna. Sem pa danes se ekspresno hitro uredila papirje na csd. Me je kar presenetilo, da ni bilo gnece. Verjetno se pozna, da so pocitnice.
|
|
|
|