Sofie -> RE: Marčevke 2017 (29.8.2016 14:35:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: roželjubka Ojla dekleta, jaz sem imela danes nuhalno. In sem kar malo razočarana oz. potrta nad vsem skupaj... Dobila sem rezultat 2,4mm, 1:1470. In mi dr. Strahova instantno predlagala, naj opravim še DHT. Ne vem, prej se mi je nekako zdelo, da je rezultat slab samo če je pod 1:300. zdaj sem pa s pregleda odšla tako zmedena, brez pravih odgovorov in čisto prestrašena... Upala sem, da bo pregled za naju prijetna izkušnja, zdaj sva pa oba samo žalostna [sm=zmeden.gif]. Tudi slikico sva dobila bolj slabo, še moj G naredi boljšo... Drugače naj bi bil dojenček ok, zelo je živahen, komaj smo ga umirili, srček, želodec, nastavki možganov, vse ostalo pb, tudi nosna kost je vidna. Ne vem, glede na to, da rezultat ni slab, da še vedno spadam v skupino z majhnim tveganjem, da se ne bo pri meni nič spremenilo, če bo otroček imel kakšno motnjo, verjetno niti ne bom šla na DHT. Rajši bom zaupala, da bo vse ok in da nosim zdravega razgrajača/čko (spola še ni videla). Sem v 13t1d sicer, rok se mi premika nazaj v februar... Skratka, slab dan danes [sm=smiley19.gif]. Se morava zvečer malo usesti pa pogovoriti in upam, da nama bo lažje... Prav jezi me, da te zdravniki s svojimi odgovori ne potolažijo ampak ti samo ustvarjajo lažne skrbi ob rezultatih, ki pravzaprav sploh niso tako slabi... Jaz sem šla pri mojem rezultatu 1:2000 na DHT. Sicer mi je poslabšal rezultat. Ampak ne na takšne vrednosti, da bi imela brezplačne preiskave. Imam pa NS 2mm. Čez vikend sem celo razmišljala o Nift testu, samo moj ni najbolj naklonjen temu. Pravi, da je itak vse ok. Aja pa meni je pri mojem rezultatu Pušenjak rekel, da je to ok rezultat.
|
|
|
|