Ashatan -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:44:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Glej, ce je meni ginekologinja trdila, da je mozno da sem dva tedna po ss ze nazaj noseca, potem je ocitno vse mozno. Ceprav js zagotovo nisem, za tebe pa ne vem ce bi bila tako prepricana. [sm=smiley36.gif] Zakaj pa tako dolgo traja da dobis izvide od krvnega? Sej pa je to full hitro narejeno in bi mogla v par urah dobit. A mislis, da ce poklices tja kjer so ti delali, da ze nimajo rezultatov? Js sem ravno na poti v sluzbo in grem na krvnega prej in bom mela rezultate ze danes po tretji enkrat. Bibabuba12 mogoče, pa sma tisti 0,5% žensk, ki sva izjema in sva izjemi [sm=smiley1.gif]. No malo heca, ampak takšne izjave je skoraj da potrebno obrnit na hec, drugače se ti lahko že začne mešat. Od včeraj že razmišljam: kaj pa če? Potem pa realno pomislim, da skoraj da ni možnosti. Ampak me je ta dokaj prepričljiva izjava ginekologa spravila v dilemo in sekiranje za 3 dni. Sekiram pa se zato, ker ko pomislim, da če je mogoče kaj na tem, kako sem živela zadnjih 14 dni [sm=smiley13.gif]. Vsega skupaj 7 protibolečinskih tablet (ki jih ne bi vzela, če bi sumila na nosečnost), neredno jemanje folne,... Pri nas se tako dolgo čaka, ker daš kri v zdravstvenem, potem pa gre naslednji dan drugam v laboratorij in potem še naslednji dan pridejo izvidi. In to jih dobi moj ginekolog, ki upaaaaaam, da me bo takoj poklical in da lahko grem še isti dan do njega, ker drugače bo čakanja še kakšen dan več. Ti pa boš že danes vedela, a ne? A jutri pa imaš pregled pri drugi ginekologinji? Ne delaj panike, v tako zgodnji nosečnosti protibolečinske tablete ne pridejo do zarodka. Tudi alkohol ne. Pa tudi pršut, biftek in nepredelani siri ne[sm=smiley36.gif]. Je še prosto lebdeč v maternici, nato se v steno maternice prilepi in iz tistega jemlje in šele nato se ustvari postleljica, s katero se poveže s tvojim krvnim obtokom in dobiva stvari "od tebe". Za to je čisto nesmiselno že pred izostankom M nekaj paziti in delati paniko vsaki mesec, da kaj če nasdravim z nekom in sem noseč, pa kaj če in kaj če.........normalno se živi do [sm=rozacrtici.gif], ko do tega pride se pa treba pač paziti. Recimo Lekadol je v nosečnosti čisto normalno dovoljen, Aspirin pa res prepovedan. Jaz sem prvič zanosila verjetno za Božič, da ne rečem koliko sem pojedla pršuta, biftka, domače majoneze, alkohola..........itak se mi sanjalo ni, da bi lahko bila noseča, če sem dve leti se mučila s tem in ni bilo nič. In imam doma zdravega, visokega športnika [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|