RE: II pričakujemo MARCA 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Janchek81 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 8:37:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88

Kaj pa to, se je že kateri zgodilo?
http://shrani.si/f/2K/yo/4eFJCsK/20160322063415.jpg

Aja, zdj vidim ja .. eni tukej se je to zgodilo ja, ker je bil test pokvarjen .. sicer ona ni bla nosečka, ampak na hrvaškem forumu sem takrt brala, da so pa ene zanosile, da je bil ubistvu test pozitiven ...
V tem primeru je potrebno po še en test - seveda ne istga ( CB ) in narest še enx test...

Janchek81 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 8:39:11)

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, zagledala II [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sploh ne vem al je to res, al se mi sam zdi...komej čakam ,da pride moj domov da mu pokažem...

wiiii čestitke [sm=bravo.gif]

Tara90 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 8:45:28)

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

Jutro punce!
Moja BT je spet nazaj povišana.. ne vem kaj je bilo včeraj?
Sem pa nalulala blago črtico na teh poceni testih. joooooj da bi blo res [sm=smiley1.gif] Jutri ponovim test.

Tara90 kako pa pri tebi kaže?

[sm=bravo.gif] držim pesti da bo jutri že močnejša črtica!

Pri meni pa nobene spremembe..rahlo me boli v križu in špika v jajčnikih pa malo več belega toka imam. Ampak to imam vsak mesec pred M[sm=smiley13.gif] Edino prsne bradavice me bolijo, kar je nenavadno.. A so katero kdaj bolele in je bila potem [sm=nosecka.gif] ? Pa zadnja dva večera mi je bilo rahlo slabo. Ma sploh ne upam misliti, da bi bila lahko [sm=nosecka.gif] Sem že prejšnje mesece imela vse možne simptome, na koncu pa bila vedno razočarana[sm=smiley13.gif] Prav neverjetno je kaj vse psiha naredi. Drugače pa sem se odločila da nič testov dokler mi ne bo zamujala 4 dni, ampak zdaj pa že razmišljam da bi si tudi jaz naročila te poceni teste[sm=smiley1.gif]

Tara90 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 8:51:35)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Aja, zdj vidim ja .. eni tukej se je to zgodilo ja, ker je bil test pokvarjen .. sicer ona ni bla nosečka, ampak na hrvaškem forumu sem takrt brala, da so pa ene zanosile, da je bil ubistvu test pozitiven ...
V tem primeru je potrebno po še en test - seveda ne istga ( CB ) in narest še enx test...

Meni se je to zgodi vsakič ko naredim ta digitalni test. Nisem pa nikoli posvečala pozornosti temu, ker je po mojem mnenju to samo obris, kot naprimer pri digitalni uri, ko tudi vidiš nakazano številko. To je zagotovo negativen rezultat, vsaj pri meni je bil že vsaj 5x[sm=jezicek.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 8:58:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Sem se bolj jezna, kot sem bila prej. Nic vec ne vem kot prej. Samo dva krvna testa mi je narocila potem pa rekla, da se naj narocim za naslednji teden. Najprej sem ji povedala za rezultat testa in je pribila, da sem noseca in bolj kot se ji trudim razlagat, da ne, da sem imela komaj ss, bolj ona meni, da je mozno, ce sem imela spolni odnos. Je rekla, da pregleda ne bo delala, ker nima smisla. Halo! Kako nima smisla? Poglej, ce je kej not al ne. Ampak valda se ne bom sla kregat z zdravnico, ker nima smisla. Jutri grem na naslednjega krvnega in bomo videli kako in kaj. Meni je itak jasno, da nisem noseca, ker ni nobene logike da bi mi en teden po spolnem odnosu na beta hcg pokazalo nosecnost. Torej je to se od ss. Ampak bom pocakala na jutri, da vidim izvid krvnega testa in za sredo ze imam rezerviran pregled pri drugi ginekologinji in tale me vec ne vidi. Bolj kot se trudim vse skupaj porihtat in prit do kaksnih zakljuckov, bolj se komplicirajo stvari. [sm=zmeden.gif]

Bibabuba, nimam besed za to, res ne! Katastrofa od te G!! Da je ni sram, kakšen odnos..fuj! Jaz res upam, da je vse ok in da se ti ne bo treba sekirati več. Ampak edino pravilno, da si se naročila k drugi G na pregled.
Držim pesti zate, da se tole srečno konča [sm=pikapoka1.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 8:59:52)

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, zagledala II [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sploh ne vem al je to res, al se mi sam zdi...komej čakam ,da pride moj domov da mu pokažem...

Oooooo kaj jaz berem [sm=smiley1.gif] ČESTIIITAAAAM! [sm=bravo.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:04:02)

sunshine93 čestitke tudi tebi [sm=bravo.gif] lepo in mirno nosečnost želim obema

Punce, jaz pa imam jutri razgovor za službo. Prvi po letu in pol, odkar iščem delo. Me kar malo živčki dajejo. Držte pesti, da bo kaj iz tega. Delo sicer ni sanjsko in je samo za določen čas, ampak ravno nekaj takega zdaj rabim [sm=smiley36.gif] da grem ven med ljudi, se počutim koristna, odmislim malo to s splavom in zanositvijo in mi mogoče med tem časom rata izpolniti tudi to veliiiiko željo [sm=smiley1.gif]

Allstar -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:08:09)

Glej, ce je meni ginekologinja trdila, da je mozno da sem dva tedna po ss ze nazaj noseca, potem je ocitno vse mozno. Ceprav js zagotovo nisem, za tebe pa ne vem ce bi bila tako prepricana. [sm=smiley36.gif] Zakaj pa tako dolgo traja da dobis izvide od krvnega? Sej pa je to full hitro narejeno in bi mogla v par urah dobit. A mislis, da ce poklices tja kjer so ti delali, da ze nimajo rezultatov? Js sem ravno na poti v sluzbo in grem na krvnega prej in bom mela rezultate ze danes po tretji enkrat.

Bibabuba12 mogoče, pa sma tisti 0,5% žensk, ki sva izjema in sva izjemi [sm=smiley1.gif]. No malo heca, ampak takšne izjave je skoraj da potrebno obrnit na hec, drugače se ti lahko že začne mešat. Od včeraj že razmišljam: kaj pa če? Potem pa realno pomislim, da skoraj da ni možnosti. Ampak me je ta dokaj prepričljiva izjava ginekologa spravila v dilemo in sekiranje za 3 dni. Sekiram pa se zato, ker ko pomislim, da če je mogoče kaj na tem, kako sem živela zadnjih 14 dni [sm=smiley13.gif]. Vsega skupaj 7 protibolečinskih tablet (ki jih ne bi vzela, če bi sumila na nosečnost), neredno jemanje folne,... Pri nas se tako dolgo čaka, ker daš kri v zdravstvenem, potem pa gre naslednji dan drugam v laboratorij in potem še naslednji dan pridejo izvidi. In to jih dobi moj ginekolog, ki upaaaaaam, da me bo takoj poklical in da lahko grem še isti dan do njega, ker drugače bo čakanja še kakšen dan več.

Ti pa boš že danes vedela, a ne? A jutri pa imaš pregled pri drugi ginekologinji?

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:16:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Jaz imam pa eno veliko prošnjo za vas...dajte mi napisat vaše mnenje prosim [sm=smiley1.gif]...cel dan sem že na trnih. Zjutraj sem imela ginekologa, kontrolni pregled, ker sem imela lani junija opravljeno histeroskopijo zaradi polipa. Ko mi je naredil ultrazvok, mi je takoj pribil, da je to zgodnja nosečnost - 3 do 4 tedne. Sem mu povedala, da sem imela izredno močno menstruacijo, ki je trajala 6 dni, iz mene so kar kosi leteli, pa je še kar vztrajal pri svojem - da bi to pri 95% žensk sigurno pomenilo nosečnost. Takoj me je dal na krvni test, izvide dobim šele čez 3 dni.
Jaz sem imela prejšnjo menstruacijo 1.2., zdaj to pa 3.3. Če bi trajanje nosečnosti po njegovem obveljalo, bi morala zanositi med menstruacijo, ko pa niti seksala nisva, pa tudi če bi, ne bi bilo možnosti, ker imam dolge cikle. Če pa bi on mogoče rekel 3-4 tedne od oploditve, potem se pa sklada s prejšnjo ovulacijo, ampak ne vem če bi lahko kaj preživelo v meni po takšnih močnih krvavitvah. Poleg tega pa sem pojedla 7 protibolečinskih tablet, zaradi krčev med menstruacijo.

Ne vem....sem mu vse to povedala, pa je še vedno vztrajal pri svojem - da možnost je. Sem zelo zmedena in brez urinskih testov, da bi poskusila za vsak slučaj [sm=smiley1.gif].

Kakšno je vaše mnenje?

Allstar, joj tole je pa res čudno. Ne razumem tvojega G najbolj [sm=zmeden.gif] kako lahko on že vidi nosečnost tako zgodaj? Mogoče pa sklepa to po zadebeljeni sluznici.. jaz ti res privoščim in sem fuuuul vesela zate, če si res [sm=nosecka.gif] ampak zdaj te je samo spravil na obrate s temi besedami in do izostanka M ne boš vedela pri čem si. No držim pesti, da si srečka [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:31:59)

Aja, se opravičujem, komaj zdaj sem videla, da si šla na krvni test. No potem boš pa tako kmalu vedela pri čem si [sm=smiley1.gif] zdrži še malo! Glede tablet pa se ne sekiraj, ker baje dokler se zarodek ne vgnezdi oz. teh prvih 14 dni do pozitivnega testa je menda zaščiten pred zunanjimi vplivi.
Držim pesti, da je to to, kar je G videl [sm=bravo.gif]

Sareta88 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:33:33)

To sem videla ja. Sej čene bom ponovila čez 2 dni, če je ne bo.

Ashatan -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:36:22)

G šteje nosečnost od zadnjega dneva M, torej tiste M, ki smo jo še zadnjo imele. Torej, ko nam v materinsko knjižico vpiše da smo 10t noseče, je to šteto od zadnje M, čeprav 2t od tega dejansko še nismo bile noseče, ker je to čas do ovulacije. Kako je pa tvoj G to mislil, s 3-4t nosečnosti bi pa ga morala vprašati, samo verjamem da si bila v šoku. Videl je pa lahko samo zadebeljeno sluznico, torej na enem delu maternice, kjer se vgnezdi, tam je bolj debelo, mogoče da bi lahko videl že rumenjakec ali gestacijsko vrečko, ni pa še nič not vidno, ker je še prekmalu za to, če bi to že videl, bi ti lahko potrdil nosečnost.

Ashatan -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:38:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Tara90

Meni se je to zgodi vsakič ko naredim ta digitalni test. Nisem pa nikoli posvečala pozornosti temu, ker je po mojem mnenju to samo obris, kot naprimer pri digitalni uri, ko tudi vidiš nakazano številko. To je zagotovo negativen rezultat, vsaj pri meni je bil že vsaj 5x[sm=jezicek.gif]

Jaz to berem kot negativen test. Tisto temno (kraka od plusa) bi ob pozitivnem testu morali biti prav tako svetlo kot je minus svetel. Je samo obris, šablona vidna, katera polja se pač za neg obarvajo, in polja ki bi ostala svetla, če bi bil pozitiven.

Allstar -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:39:00)

mimi_ka sem ga posebej vprašala po ultrazvoku (ki je trajal manj kot minuto), če je gledal sluznico in če je le ta odebeljena. Ker naj bi imela ovulacijo cca 3 dni nazaj in da mi potrdi če sem jo imela. Pa je rekel, da ni gledal, da je med nosečnostjo tako ali tako odebeljena [sm=smiley1.gif]. In da naj grem na krvni test, pa se bova potem naprej pogovarjala.
Meni se tudi zdi zgodaj, zato pa sprašujem, kako mislite da je mislil 3-4 tedne, od oploditve ali tako kot se šteje. Ker če bi mislil od oploditve, potem je to tako ali tako že 5-6 teden nosečnosti in logično da se vidi, ampak ni pa logično, da bi jaz imela vmes reeeeeeees zelooooo močno menstruacijo. Saj sem pisala vmes, da sem prvi cikel pila krvomočnico in da so kar kosi leteli iz mene. Je res, da mi je malo zamujala tokrat in da bi bila tudi opcija zgodnjega ss, ampak potem on ne bi več kaj videl.
Če je mislil 3-4 tedne nosečnosti, ni možno, ker bi morala zanositi med menstruacijo, če pa bi zanosila med tokratno ovulacijo, je to cca 3 dni nazaj, to pa še res ne more vedeti [sm=smiley1.gif].
In točno tako kot si rekla, z njegovimi dokaj prepričljivimi besedami me je spravil na obrate, potem pa se bo jutri oz. pojutrišnjem potrdila moja teorija o polipu in bom - ne samo žalostna, ampak še razočarana [sm=zmeden.gif]

Allstar -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:41:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

G šteje nosečnost od zadnjega dneva M, torej tiste M, ki smo jo še zadnjo imele. Torej, ko nam v materinsko knjižico vpiše da smo 10t noseče, je to šteto od zadnje M, čeprav 2t od tega dejansko še nismo bile noseče, ker je to čas do ovulacije. Kako je pa tvoj G to mislil, s 3-4t nosečnosti bi pa ga morala vprašati, samo verjamem da si bila v šoku. Videl je pa lahko samo zadebeljeno sluznico, torej na enem delu maternice, kjer se vgnezdi, tam je bolj debelo, mogoče da bi lahko videl že rumenjakec ali gestacijsko vrečko, ni pa še nič not vidno, ker je še prekmalu za to, če bi to že videl, bi ti lahko potrdil nosečnost.

Rekel je, da sluznice ni gledal, ampak je videl (oz sva videl) pikico, ki jo je tudi premeril in potem rekel, da izgleda kot zgodnja nosečnost, tam nekje 3-4 tedne [sm=zmeden.gif]

Ashatan -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:44:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Glej, ce je meni ginekologinja trdila, da je mozno da sem dva tedna po ss ze nazaj noseca, potem je ocitno vse mozno. Ceprav js zagotovo nisem, za tebe pa ne vem ce bi bila tako prepricana. [sm=smiley36.gif] Zakaj pa tako dolgo traja da dobis izvide od krvnega? Sej pa je to full hitro narejeno in bi mogla v par urah dobit. A mislis, da ce poklices tja kjer so ti delali, da ze nimajo rezultatov? Js sem ravno na poti v sluzbo in grem na krvnega prej in bom mela rezultate ze danes po tretji enkrat.

Bibabuba12 mogoče, pa sma tisti 0,5% žensk, ki sva izjema in sva izjemi [sm=smiley1.gif]. No malo heca, ampak takšne izjave je skoraj da potrebno obrnit na hec, drugače se ti lahko že začne mešat. Od včeraj že razmišljam: kaj pa če? Potem pa realno pomislim, da skoraj da ni možnosti. Ampak me je ta dokaj prepričljiva izjava ginekologa spravila v dilemo in sekiranje za 3 dni. Sekiram pa se zato, ker ko pomislim, da če je mogoče kaj na tem, kako sem živela zadnjih 14 dni [sm=smiley13.gif]. Vsega skupaj 7 protibolečinskih tablet (ki jih ne bi vzela, če bi sumila na nosečnost), neredno jemanje folne,... Pri nas se tako dolgo čaka, ker daš kri v zdravstvenem, potem pa gre naslednji dan drugam v laboratorij in potem še naslednji dan pridejo izvidi. In to jih dobi moj ginekolog, ki upaaaaaam, da me bo takoj poklical in da lahko grem še isti dan do njega, ker drugače bo čakanja še kakšen dan več.

Ti pa boš že danes vedela, a ne? A jutri pa imaš pregled pri drugi ginekologinji?

Ne delaj panike, v tako zgodnji nosečnosti protibolečinske tablete ne pridejo do zarodka. Tudi alkohol ne. Pa tudi pršut, biftek in nepredelani siri ne[sm=smiley36.gif]. Je še prosto lebdeč v maternici, nato se v steno maternice prilepi in iz tistega jemlje in šele nato se ustvari postleljica, s katero se poveže s tvojim krvnim obtokom in dobiva stvari "od tebe". Za to je čisto nesmiselno že pred izostankom M nekaj paziti in delati paniko vsaki mesec, da kaj če nasdravim z nekom in sem noseč, pa kaj če in kaj če.........normalno se živi do [sm=rozacrtici.gif], ko do tega pride se pa treba pač paziti. Recimo Lekadol je v nosečnosti čisto normalno dovoljen, Aspirin pa res prepovedan.
Jaz sem prvič zanosila verjetno za Božič, da ne rečem koliko sem pojedla pršuta, biftka, domače majoneze, alkohola..........itak se mi sanjalo ni, da bi lahko bila noseča, če sem dve leti se mučila s tem in ni bilo nič. In imam doma zdravega, visokega športnika [sm=smiley1.gif]

Sareta88 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:44:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Tara90

Jaz to berem kot negativen test. Tisto temno (kraka od plusa) bi ob pozitivnem testu morali biti prav tako svetlo kot je minus svetel. Je samo obris, šablona vidna, katera polja se pač za neg obarvajo, in polja ki bi ostala svetla, če bi bil pozitiven.

Ja sej, čeprav, ko sem brala na netu je pomenila za nekatere to nosečnost, samo, ker je premalo hormona. Pa potem sem ga seveda še razstavila in se spodaj vidijo blede črtice pa je mogoče zato tako..

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 9:50:06)

Haha ja, dva cudezna [sm=duda.gif] bosta tole na koncu![sm=smiley36.gif] No v resnici bo na koncu samo pri tebi to, pri meni to ni mozno. Ampak ja, bi bilo izjemno zanimivo. Js bi na tvojem mestu sicer danes naredila urinski test in ne bi cakala na krvnega, ker ce si res noseca, ti bo ze urinski to pokazal. Js si ne morem z urinskim nic pomagat, ker itak vem, da bo pozitiven. Ampak mi to cisto nic ne pove na zalost.

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 10:13:26)

Haha ja, dva cudezna [sm=duda.gif] bosta tole na koncu![sm=smiley36.gif] No v resnici bo na koncu samo pri tebi to, pri meni to ni mozno. Ampak ja, bi bilo izjemno zanimivo. Js bi na tvojem mestu sicer danes naredila urinski test in ne bi cakala na krvnega, ker ce si res noseca, ti bo ze urinski to pokazal. Js si ne morem z urinskim nic pomagat, ker itak vem, da bo pozitiven. Ampak mi to cisto nic ne pove na zalost.

Hihi..joj punce, ampak res no, kakšne se to ta mesec dogajajo. Saj vem, da ni smešno in niti ne bi verjela, če ne bi tukaj prebrala od vas [sm=zmeden.gif] Jaz res res iz srca upam in vama želim, da bi bila v obeh primerih to nosečnost. Nestrpno čakam na razplet vajinih zgodb in upam, da bomo lahko jutri nazdravile [sm=smiley1.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 10:17:26)

To sem videla ja. Sej čene bom ponovila čez 2 dni, če je ne bo.

Sareta, jaz bi na tvojem mestu tudi šla po en drug test, lahko tudi cb, vendar ne ta digitalni, in ponovila. Držim pesti, da se je temu tvojemu cb-ju samo malo zrolalo in ti drug test pokaže lep [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif]

Allstar -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 10:29:29)

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Hihi..joj punce, ampak res no, kakšne se to ta mesec dogajajo. Saj vem, da ni smešno in niti ne bi verjela, če ne bi tukaj prebrala od vas [sm=zmeden.gif] Jaz res res iz srca upam in vama želim, da bi bila v obeh primerih to nosečnost. Nestrpno čakam na razplet vajinih zgodb in upam, da bomo lahko jutri nazdravile [sm=smiley1.gif]

Ashatan in mimi_ka sta me potolažile, da se vsaj glede tablet ne sekiram več [sm=smiley1.gif].

Nazdravile bomo pa verjetno kar naslednji mesec [sm=smiley1.gif]. Meni zdaj res nikakor ne gre skupaj. Če bi imela vsaj šibko menstruacijo, bi še polagala upanje na to, tako sem imela pa res močno, mi pa ne gre skupaj. Pa še, če gledaš ovulacije, so datumi navzkrižem. Ena je bila okoli 18.2., ena pa okoli 19.3.

Eeeee, je pa super, da imam vas, da lahko vsaj dam ven in nekomu povem [sm=smiley1.gif]. Partner je skuliran in samo reče, počakaj na rezultate in naslednjo minuto odmisli, če pa bi povedala mami, bi verjetno že proslavljala, da je babi [sm=smiley36.gif].

madjanca -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 11:11:55)

Midva pa se prickava ze kak teden z mojim zaradi tablet.. prepovedal mi je jesti Dabroston tako, klomid pa mi bo verjetno tudi.

Kako naj mu razlozim, da pac moram potrpet in to pojest.? Jezen je na to kemijo in ga kar malce prevec skrbi zame.. saj je res, da sem bila na pragu depresije, hude slabosti, migrene in krci, pa utrujenost, zmednost in razdrazljivost.. ampak jaz sem se navadila, da za kaki dan oblezim in pac zivljenje tece dalje. On pa res tega ne prenese. Je rekel, da gre naslednjic z mano h G, da mi ne bo se kaj slucajno dala...

Ampak glede na to, da imajo vse dobre rezultate se mi zdi res skoda zdaj na sredini odnehat.. kako naj mu to dopovem?

Ashatan -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 11:19:57)

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Midva pa se prickava ze kak teden z mojim zaradi tablet.. prepovedal mi je jesti Dabroston tako, klomid pa mi bo verjetno tudi.

Kako naj mu razlozim, da pac moram potrpet in to pojest.? Jezen je na to kemijo in ga kar malce prevec skrbi zame.. saj je res, da sem bila na pragu depresije, hude slabosti, migrene in krci, pa utrujenost, zmednost in razdrazljivost.. ampak jaz sem se navadila, da za kaki dan oblezim in pac zivljenje tece dalje. On pa res tega ne prenese. Je rekel, da gre naslednjic z mano h G, da mi ne bo se kaj slucajno dala...

Ampak glede na to, da imajo vse dobre rezultate se mi zdi res skoda zdaj na sredini odnehat.. kako naj mu to dopovem?

Zraven naj gre naslednjič s teboj h G, pa bo še njemu povedala zakaj se to jemlje, kakšni so stranski učinki in če je to morda edino kar vama bo pomagalo, da boš lahko zanosila, naj bo mu to pač jasno, ali pa rezultata ne bo. In naj te raje spodbuja, pomaga ko imaš slabe dneve, konec koncev se ti s kemijo šopaš in delaš to svojemu telesu in ne on. Če ima kakšna vprašanja, pa naj jih tam postavi. Če se mu zdi vse skupaj zaman, potem se pa pogovorita če otroka pravzaprav sploh želi ali je to neki odraz tega, da mu niti ni najbolj do vsega skupaj.

madjanca -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 11:27:44)

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Zraven naj gre naslednjič s teboj h G, pa bo še njemu povedala zakaj se to jemlje, kakšni so stranski učinki in če je to morda edino kar vama bo pomagalo, da boš lahko zanosila, naj bo mu to pač jasno, ali pa rezultata ne bo. In naj te raje spodbuja, pomaga ko imaš slabe dneve, konec koncev se ti s kemijo šopaš in delaš to svojemu telesu in ne on. Če ima kakšna vprašanja, pa naj jih tam postavi. Če se mu zdi vse skupaj zaman, potem se pa pogovorita če otroka pravzaprav sploh želi ali je to neki odraz tega, da mu niti ni najbolj do vsega skupaj.

Otroka si zeli se bolj ko jaz. Tako, da to ni problem. Podpira me ze celo leto, samo smilim se mu, ko me skozi mesce gleda celo na tleh. Sam mi je predlagal celo, da postopek opustiva in ce ne bo se kmalu uspelo po naravni poti, greva v posvojitev.

Mogoce res ne bi bilo slabo, da bi sel zraven. Pa bo videl in slisal kako in kaj se gre..

pikapoka pika -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 11:30:12)

Allstar čaki a potem sta videla pikico na UZ? Mal težko sledim ker se take čudne stvari dogajajo ta mesec. Joooj potem pa res možno da je to to..

CB digital je meni prejšnji mesec isto pokazal in sem to vzela za minus in je res bil minus.

mava1975 pokazalo mi jo je v roku 15 minut. Ampak zdej ko se je posušilo se je ne vidi več? So tebi kazali ti testi kakšne lažne črtice?

Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>