Allstar -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 7:29:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Mislis da bi ginekolog kaj taksnega zamenjal? Menda ja ni taksen bucek no! Bomo drzali pesti, da bodo rezultati pozitivni.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bibabuba12, nimam pojma [sm=smiley1.gif]. Po mojem je možno. Zato pa me je poslal na krvnega, da se prepriča. Lani, ko sem imela polip je rekel, da sumi da je polip, ampak da me zaradi stroke mora dati na krvnega, da izključi nosečnost. Zdaj je bila pa druga pesem. Prav prepričevati sem ga morala, da ne more biti kaj, ker ne gre skupaj z datumi, pa mi je samo rekel nazaj, da so ženska telesa "včasih čudna" in da ne moremo vedno vsega predvideti. Da v večini drži, ponekod pač ne in se lahko zgodi izjema. Ne vem....ampak res, bolj kot razmišljam, bolj sem pri 0% možnosti za nosečnost in velika možnost za polip ali kaj drugega. Tiste, ki ste že ali že bile [sm=nosecka.gif], na kakšen način v začetku, preden da postavi rok, govori ginekolog? Če mi je rekel, da zgleda zgodnja nosečnost, nekje med 3 in 4 tednom, ali je to mislil od oploditve ali od prvega dne menstruacije kot se šteje za nosečnost? Do lekarne nisem uspela priti, da bi danes naredila urinski test, sem šla pa na krvnega že včeraj, tako da bodo jutri ali v četrtek izvidi.
|
|
|
|