RE: II pričakujemo MARCA 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Tara90 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 17:02:19)

Iskrene čestitke obema novima [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pikapoka pika zdaj sva midve na vrsti, mogoče pa naju preseneti [sm=modricrtici.gif], čeprav nama ne kaže najbolje[sm=zmeden.gif]

allstar mislim da je nekaj na tem, če je G v to prepričan...[sm=zmeden.gif] A si se dogovorila za še kakšen pregled? Držim pesti da je to to![sm=pikapoka2.gif]

Allstar -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 17:12:34)

Ja punce, zdaj do konca obarvajte seznamček na zeleno, potem pa konec koncev sploh ne bi tako slab seznam [sm=jezicek.gif].

Čez 3 dni dobim izvide in grem spet do ginekologa, da se zmeniva kako in kaj naprej. Zelo me je strah polipov (kar je večja možnost kot nosečnost na žalost) in posledično spet histeroskopije. Sam poseg me je zelo bolel in ga ne bi ponavljala, ampak bo verjetno potrebno [sm=zmeden.gif].

Allstar -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 17:15:47)

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

allstar nimam pojma. Mi je pa čudno a ni tko da se na uz nič ne vidi pred kake petim tednom? vse je mogoče in držim pesti da je to to.

Pred 5 oz 6 tednom se ne vidi srčka. Gestacijska vreča pa se vidi kmalu po vgnezditvi menda. Ampak pri meni po mojem ni to to, na žalost [sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 17:40:53)

Punce, na Ebayju so testi ful cenejši kot na plodnost.si ali kaj že - paket 30 ovulacijskih in 5 nosečniških stane cca 9-10 € s poštnino vred, pošljejo pa iz Anglije in ful hitro pridejo. So pa še drugi različni paketi in količine, ampak v vsakem primeru bistveno ceneje kot na naših spletnih straneh. [sm=smiley1.gif]
[sm=muca.gif]

Anonimen -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 17:41:51)

Srček se na UZ vidi nekje od 6. tedna dalje, do 7. se mora pa že zagotovo. Pri 5t se vidi vrečka in rumenjakov mehurček/plodek, ne pa še srček.
[sm=muca.gif]

mava1975 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 18:12:37)

Ja ebay je cenejši, sam jaz sem jih zadnjič pod nujno šla nabavit, zdaj bo pa ebay v igri...

Damuš -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 18:29:01)

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Sem se bolj jezna, kot sem bila prej. Nic vec ne vem kot prej. Samo dva krvna testa mi je narocila potem pa rekla, da se naj narocim za naslednji teden. Najprej sem ji povedala za rezultat testa in je pribila, da sem noseca in bolj kot se ji trudim razlagat, da ne, da sem imela komaj ss, bolj ona meni, da je mozno, ce sem imela spolni odnos. Je rekla, da pregleda ne bo delala, ker nima smisla. Halo! Kako nima smisla? Poglej, ce je kej not al ne. Ampak valda se ne bom sla kregat z zdravnico, ker nima smisla. Jutri grem na naslednjega krvnega in bomo videli kako in kaj. Meni je itak jasno, da nisem noseca, ker ni nobene logike da bi mi en teden po spolnem odnosu na beta hcg pokazalo nosecnost. Torej je to se od ss. Ampak bom pocakala na jutri, da vidim izvid krvnega testa in za sredo ze imam rezerviran pregled pri drugi ginekologinji in tale me vec ne vidi. Bolj kot se trudim vse skupaj porihtat in prit do kaksnih zakljuckov, bolj se komplicirajo stvari. [sm=zmeden.gif]

Jao no ... tale tvoja G je pa tud od [sm=hudicek1.gif]. Edino pravilno, da jo boš zamenjala. ravno takrat, ko bi ti morala biti najbolj v oporo ...[sm=smiley19.gif]

Drži se. S tabo smo.

Damuš -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 18:30:28)

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, zagledala II [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sploh ne vem al je to res, al se mi sam zdi...komej čakam ,da pride moj domov da mu pokažem...

Wuuuuhuuuuuuu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Superrrrrr!

Ti želim eno lepo, mirno in doživeto nosečnost. S čim manj slabostmi.

Mal_ -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 18:45:39)

Zivijoo :D
Evo, koncno sem zagledala plus.. Se vam veselo pridruzujem :D prvi pregled imam 22.4., to je okoli 10.tedna... Koooomaj cakam, pa tako dalec je se :D
Je morda tu katera studentka?:)
Drugace znakov,ki bi jih lahko povezala z nosecnostjo nisem imela oz jih nisem pravilno tolmacila. Imela sem namrec hud napad gastritisa z drisko, vse skupaj je trajalo 1 teden.. Danes je stanje malekost bolj mirnk..
Uglavnem, zeeeelo sem vesela in upam iz srca da uspe!:) tudi za vse vas drzim tacke :)

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 18:50:40)

Mah, se vidi da smo v tujini in da je tole cisto brezosebni odnos. Samo se ena stevilka vec sem zanjo. Prav pogresam mojo prejsnjo ginekologinjo, ker je bila super. Glede vsega ostalega pa niti ne bom. Js mam tisoc vprasanj ona pa v nobeno pomoc. Zadnja stvar ki mi zdaj manjka so dodatne komplikacije! In to da bom jutri se bolj razocarana, ker se bo potrdilo da nisem noseca.

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 19:15:32)

Mislis da bi ginekolog kaj taksnega zamenjal? Menda ja ni taksen bucek no! Bomo drzali pesti, da bodo rezultati pozitivni.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bibaleze5 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 19:42:38)

Ojla. Js še vedno brez M, ampak špikanje pa je vsak dan močnejše, tako da slutim da bo vsak čas[sm=hudicek1.gif]..zgleda da ta mesec zopet nebo nič, čeprav sva bila zelo pridna :(.. Delajo živčki na polno, saj moj odpotuje na službeno potovanje drug mesec, tako da nekaj časa nebo nič [sm=sad.gif]..

Srečke čestitam vam iz srca!![sm=rozacrtici.gif]

Ashatan -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 19:53:43)

Alstarka, naredi urinski test z jutranjim urinom, če ti prej uspe priti do lekarne, konec koncev pa, če si res toliko noseča, ti test pokaže tudi z ne-jutranjim urinom, boš prej vedela pred krvim, seveda pa še na krvnega idi, če se smatra za potrebno. Je pa smešen ta tvoj G, takole nekaj trditi ne za sigurno na suho, se mu pač nekaj zdi, pa zdravo in adijo. Sicer pa vse doživiš, vidim spet tukaj samo kaj vse se dogaja........meni se je v preteklosti tudi že ful, ko me je G poslala na čiščenje, ker je pač dosodila, da iz tega nič ne bo in fertik, ni pa hotela niti za trenutek poslušati, da vem, da sem kasneje zanosila, če sme pa samo enkrat v treh mesecih [sm=sloncek.gif] in zapomnila sem si datum, krava ena no!!! Če bi jo poslušala, bi šla na čiščenje drugi dan, ne pa h drugemu G in imam danes že šolarko[sm=smiley1.gif]

Super, da je spet malo več [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif]

Ashatan -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 20:08:22)

In vprašanje, to ko greste na krvni test.....ok, gre se v laboratorij v ZD, toliko razumem. Kje se pa naročiš na to? Potrebuješ za to napotnico? Koliko pa stane tole drugače?

madjanca -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 23:33:51)

Aaaaa cestitke [sm=nosecka.gif]

Naslednji mesec pa se pridruzimo! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

pikapoka pika -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 6:46:10)

Jutro punce!
Moja BT je spet nazaj povišana.. ne vem kaj je bilo včeraj?
Sem pa nalulala blago črtico na teh poceni testih. joooooj da bi blo res [sm=smiley1.gif] Jutri ponovim test.

Tara90 kako pa pri tebi kaže?

..noname.. -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 6:49:27)

Js sm danes 5. Teden, pa mi je test vceraj popoldan pokazal plus hitro. Kar poizkusi ga naredit :)

Sareta88 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 6:57:13)

Kaj pa to, se je že kateri zgodilo?
http://shrani.si/f/2K/yo/4eFJCsK/20160322063415.jpg

mava1975 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 7:17:09)

Čestitke vsem [sm=nosecka.gif], pikapoka držim pesti, da je prava črtica, a se ti je v roku pokazala ali kasneje?

Ashtan... jaz grem v Adrialab, samo zjutraj prideš tešč, vzamejo kri, cena okoli 12 eur, po 12.00 uri so že rezultati, dobim na meil... ne vem pa kako je v navadnih zd, grem pa to samoplačniško,

Anonimen -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 7:27:37)

Se oglasa se 1, ki je v nedeljo zagledala[sm=rozacrtici.gif] 😀😀😀 tut jaz sem v 5. tednu. Datum za prvi pregled se cakam. Cestitke vsem, ki so nosecke. Ostale pa ne obupat. Doma imam dvojcka, ki smo ju dobili s pomocjo IVFa in evo ko nisva niti cakala cudeza se je zgodil [sm=bravo.gif]

Allstar -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 7:29:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Mislis da bi ginekolog kaj taksnega zamenjal? Menda ja ni taksen bucek no! Bomo drzali pesti, da bodo rezultati pozitivni.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bibabuba12, nimam pojma [sm=smiley1.gif]. Po mojem je možno. Zato pa me je poslal na krvnega, da se prepriča. Lani, ko sem imela polip je rekel, da sumi da je polip, ampak da me zaradi stroke mora dati na krvnega, da izključi nosečnost. Zdaj je bila pa druga pesem. Prav prepričevati sem ga morala, da ne more biti kaj, ker ne gre skupaj z datumi, pa mi je samo rekel nazaj, da so ženska telesa "včasih čudna" in da ne moremo vedno vsega predvideti. Da v večini drži, ponekod pač ne in se lahko zgodi izjema. Ne vem....ampak res, bolj kot razmišljam, bolj sem pri 0% možnosti za nosečnost in velika možnost za polip ali kaj drugega.

Tiste, ki ste že ali že bile [sm=nosecka.gif], na kakšen način v začetku, preden da postavi rok, govori ginekolog? Če mi je rekel, da zgleda zgodnja nosečnost, nekje med 3 in 4 tednom, ali je to mislil od oploditve ali od prvega dne menstruacije kot se šteje za nosečnost?

Do lekarne nisem uspela priti, da bi danes naredila urinski test, sem šla pa na krvnega že včeraj, tako da bodo jutri ali v četrtek izvidi.

..noname.. -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 7:44:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se oglasa se 1, ki je v nedeljo zagledala[sm=rozacrtici.gif] 😀😀😀 tut jaz sem v 5. tednu. Datum za prvi pregled se cakam. Cestitke vsem, ki so nosecke. Ostale pa ne obupat. Doma imam dvojcka, ki smo ju dobili s pomocjo IVFa in evo ko nisva niti cakala cudeza se je zgodil [sm=bravo.gif]

juhu, dobrodošla med nami :)

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 8:20:51)

Glej, ce je meni ginekologinja trdila, da je mozno da sem dva tedna po ss ze nazaj noseca, potem je ocitno vse mozno. Ceprav js zagotovo nisem, za tebe pa ne vem ce bi bila tako prepricana. [sm=smiley36.gif] Zakaj pa tako dolgo traja da dobis izvide od krvnega? Sej pa je to full hitro narejeno in bi mogla v par urah dobit. A mislis, da ce poklices tja kjer so ti delali, da ze nimajo rezultatov? Js sem ravno na poti v sluzbo in grem na krvnega prej in bom mela rezultate ze danes po tretji enkrat.

Sareta88 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 8:29:00)

[img]http://shrani.si/t/2K/yo/4eFJCsK/20160322063415.jpg[/img]" target="_blank">http://[img]http://shrani.si/t/2K/yo/4eFJCsK/20160322063415.jpg[/img]
Mnenje?

Janchek81 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 8:36:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88

[img]http://shrani.si/t/2K/yo/4eFJCsK/20160322063415.jpg[/img]" target="_blank">http://[img]http://shrani.si/t/2K/yo/4eFJCsK/20160322063415.jpg[/img]
Mnenje?

A ni to minus?[sm=zmeden.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>