Ashatan -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (22.3.2016 12:44:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Jaz sem itak malo trčena s temi testi in to vem [sm=smiley36.gif]. Pri prvih dveh nosečnostih sem že kar hitro nalulala črtice, pri prvi celo ene 5 dni pred M, pri drugi 3 dni prej ampak blage črtice, ki so se pol dnevno debelile. Torej sem se obrnila na mojstrico predčasnih testov[sm=bravo.gif] Jaz sem v prvo delala test ko je že par dni zamujala, ker sem pozabila na vse skupaj preko praznikov in je bila zelo jasna črtica, v drugo pa sem bila na sprehodu z vozičkom, grem mimo DM in nekaj razmišljam kaj vse bi morala kupiti en dan v DM, da bi morala tudi vložke kupiti si dajem v glavi na seznam.......šetam dalje, tak enih 500m dalje začnem razmišljati, da bi pa M tudi počasi že pravzaprav morala biti.....spomnim se kako sem bila vedno bolj rdeča v obraz, da čakaj zdaj ti malo, pa saj je že strašno dolgo nisi imela[sm=zmeden.gif]. Se obrnem, grem v DM samo po test, do doma sem komaj prišla, grozno sem bila nervozna in vsa panilna, grem test delati in pozitiven [sm=smiley36.gif]. Takšne imam pa jaz prigode[sm=smiley36.gif] Saj sedaj razmišljam, da je prvi test bil po NL, drugi po 1. maju, tako da sedaj po Veliki noči bi bilo pa že prav kičasto vse skupaj[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|