..noname.. -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (21.3.2016 16:30:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Jaz imam pa eno veliko prošnjo za vas...dajte mi napisat vaše mnenje prosim [sm=smiley1.gif]...cel dan sem že na trnih. Zjutraj sem imela ginekologa, kontrolni pregled, ker sem imela lani junija opravljeno histeroskopijo zaradi polipa. Ko mi je naredil ultrazvok, mi je takoj pribil, da je to zgodnja nosečnost - 3 do 4 tedne. Sem mu povedala, da sem imela izredno močno menstruacijo, ki je trajala 6 dni, iz mene so kar kosi leteli, pa je še kar vztrajal pri svojem - da bi to pri 95% žensk sigurno pomenilo nosečnost. Takoj me je dal na krvni test, izvide dobim šele čez 3 dni. Jaz sem imela prejšnjo menstruacijo 1.2., zdaj to pa 3.3. Če bi trajanje nosečnosti po njegovem obveljalo, bi morala zanositi med menstruacijo, ko pa niti seksala nisva, pa tudi če bi, ne bi bilo možnosti, ker imam dolge cikle. Če pa bi on mogoče rekel 3-4 tedne od oploditve, potem se pa sklada s prejšnjo ovulacijo, ampak ne vem če bi lahko kaj preživelo v meni po takšnih močnih krvavitvah. Poleg tega pa sem pojedla 7 protibolečinskih tablet, zaradi krčev med menstruacijo. Ne vem....sem mu vse to povedala, pa je še vedno vztrajal pri svojem - da možnost je. Sem zelo zmedena in brez urinskih testov, da bi poskusila za vsak slučaj [sm=smiley1.gif]. Kakšno je vaše mnenje? Uf, tole ti pa ne znam razložit. Morda je pa res nekaj na tem. On to vseen bolje ve kot ti. A sta se zmenila za naslednji prgled, ko bo že mal bolj jasno kako in kaj?
|
|
|
|