Janchek81 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (23.3.2016 8:46:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Niso mi delali abrazije, imela sem ss v zgodnji nosecnosti in ko sem bila po krvavenju na pregledu, je rekla, da vse zgleda ok in me vec ni poslala na krvnega. Pred tem tudi ploda ni bilo videti, ker je bilo prezgodaj za to. Nazadnje sem imela ob prvem krvnem beta hcg malo cez 50, tri dni kasneje malo cez 30, v petek ko sem sla samoplacnisko je narastel v dveh tedni na 147 in vceraj padel nazaj na 85 nekaj. Glede na to, da se vedno krvavim, oz. vmes nekaj dni ni bilo izcedka, nato se je zacel nazaj, mi je jasno, da se ni vse scistilo. Torej bi moja logika bila, da bo treba na abrazijo, da se zdaj dokoncno vse scisti in se ta kalvarija ze enkrat zakljuci. Grem pa danes po drugo mnenje k drugi ginekologinji, ker v ponedeljek, ko sem bila pri prvi, ki je spremljala zadevo od zacetka, mi ni hotela niti uz nardit, ker je trdila, da sem ponovno noseca in da je treba pocakat do naslednjega tedna. Vcerajsnji krvni test je pokazal, da sem imela js prav, ko sem ji cel cas govorila, da nisem noseca, da je to posledica ss, da se ocitno ni vse ok scistilo, ampak me sploh ni hotela poslusat, samo dala mi je reference za krvnega in me poslala vn naj cakam na drug teden. Js razumem, da se marsikaj zgodi in vse, ampak da ti pa ginekologinja noce uz naredit in pogledat, kaj se dogaja mi je pa mimo. V glavnem, upam da bo danes na pregledu drugace in da koncno zakljucim z vsem tem, ker sem ze cisto izmucena od vsega tega. Pa so tebe kej jajčniki bolel ko si zanosila???? Ker tole men liči loh tud na IMN ... pr men je blo isto ... zakrvavela, šla na urgenco, tm so mi merili beto k je itak padala ... pol so rekl, da je pršlo do SS in da se naj čez 3 tedne naročim pri svoji G .. sm se naročila, ta čas skoz krvavela, bolečin ni bilo takrat ( so pa bile ko sem zanosila ) ... no, moja G je videla da je v jajčniku plodek in me dala na beto, kjer je bila vednost 116 in so me poslal v UKC LJ [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|