Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 11.3.2016 20:49:59
|
|
|
|
madjanca
|
Moram pohvalit mojega mozeka, da mi zelo stoji ob strani in si obcasno tudi kaj prebere.. in pa mislim,da je njegova zelja veliko veliko vecja kot moja.. vedno me vzpodbuja, ceprav me trenutno pusti bolj na miru, ker sem jaz po enem letu malce obupala.. rabim cas, da se spravim k sebi in v nove boje.. sem bolj custveno obcutljiva. Edino moti me malce, ker se z mojo tasco odlicno razumeta in ji o mojih tezavh pove cisto vse in tudi o mojih pregledih, zato se sama izmikam malo teh debat.. sva se pa o tem tudi pogovorila, samo vseeno imam tak cuden obcutek pri njej na obisku, ker mi po glavi hodi kaj vse ve... Moram pohvalit seznamcek, samo se navijacice bi lahko dodale ker na seznamcek pa se bom pridruzila cez kaka dva mesca, ko se mi ciklus malo uredi in ko pridem malce k sebi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 12.3.2016 16:10:57
|
|
|
|
Tara90
|
Punce,a ima katera izkušnje z O testi? Naredila sem tri, v četrtek, včiraj in danes in vsi trije so pozitivni. Na vseh treh je testna črtica enako močna kot kontrolna Nič več mi ni jasno! Sem pa v četrtek opazila nekaj sluzi, ki je včeraj in danes ni več. Ne razumem Sem pa vse tri teste delala popoldne, nobenega s prvim jutranjim urinom. A se je kateri od vas že zgodilo kaj podobnega?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 13.3.2016 14:41:32
|
|
|
|
Ashatan
|
Pojmam nimam, mogoče ker O ne traja samo en dan in ti je za to pokazalo vsaki dan močno črtico, ker si res trofila pravi čas, dva dni prej, dan prej in dan O Če jih še imaš, pa naredi še kakšnega jutri in pojutrišnjem, da vidiš če se črtica svetli. Drugače pa tak super, da ti je pokazala in sta pravi čas bila aktivna in bo naslednja pozitivna stvar
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 13.3.2016 17:03:37
|
|
|
|
Allstar
|
Ashatan ta je pa res dobra . Če ti je ugotovila, nam povej, da bomo še mi šle do nje, plačaš kakšnih 10 eurov več, ampak imaš še čisto kožo za povrh madjanca dodam še navijačice in uapm da se čimprej vpišeš na seznamček in obarvaš zeleno . Tara90 jaz imam kontra izkušnje, mi več ciklov ni pokazalo nič . Pri prejšnjem ciklu pa mi je pokazalo dva dni zaporedoma, dopoldan rahlo črtico, bolj rahlo kot kontrolno. Za tebe pa nimam pojma. Načeloma naj bi bil hormon povišan 12 do 24 ur. Katere teste pa uporabljaš? Več kje sem zasledila, da naj ne bi bili zanesljivi. Najbolj zanesljiv je izcedek. Ko je največ "beljaka" naj bi prišla ovulacija - enkrat od tistega dne do 3 dni vnaprej, največkrat 2 dni po najbolj obilnem izcedku. Tudi meni se je rwhla črtica pokazala 2 dni po tem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 13.3.2016 18:58:47
|
|
|
|
Tara90
|
Uporabila sem ene nemške teste iz Mullerja..sem pa zdaj naredila še enega in je pokazal že precej šibkejšo črtico. Še vedno sicer ne razumem kako je mogoče, da mi tri dni kaže enako močno, očitno imam hormon povišan dlje časa, ne vem kako naj si drugače to razlagam Bi pa rekla da so kar pravilno pokazali, ker "beljaka" sem imela največ v četrtek popoldne, testi pa so pokazali pozitivno v četrtek, petek in soboto. Kakorkoli že, ta vikend sva bila zelo pridna, zdaj pa mi ne preostane drugega kot počakat 14 dni da vidimo kaj bo s tega Seveda pa morava še naprej pridno za vsak slučaj, pravi moj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 13.3.2016 19:54:43
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Tara90 katere O teste pa maš? Meni pokaže samo en dan v ciklu pozitivno, kak dan prej pa rahlo črtico. Izcedki pa pri meni niso zanesljivi za ugotavljanje O. Ti testi pokažejo tudi nosečnost, ker reagirajo tudi na hcg ki se začne proizvajat ob vgnezditvi..je kakšna možnost da si že noseča?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 13.3.2016 19:56:49
|
|
|
|
pikapoka pika
|
aja sele zdle mi je pokazalo tvoj post kjer si že odgovorila..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 13.3.2016 20:15:21
|
|
|
|
Daise
|
Ojla bejbe! Nič se nisem oglasila, sem si nakopala noroooo dela s temu blogam, zdej sva pa polega vsega poskusila še z vloganjem. Sem vas brala in spremljala in pošiljam en VELIK objem vsem ki vas je ta mesec spet obiskala tista grda rdeča tečka... To je najin 2. krog, družbe pa še nimava... Danes je dan, ko ne pričakujem moje tečke, in se presenetljivo še ni pokazala! Dopoldne me je šraufalo kot da jo bom dobila, potem se je pa kr nehalo... o znakih sploh govorila ne bom, ker jih mam itak vsak mesec, na koncu pa nič. Ta mesec me je edino presentila kako noro tečna sm že tri dni. Sicer je bila ena močna luna, ampak res... tako kot sm bila pa zadnje dni prstjena je pa že nenormalno... Javim, ko bo kaj novega! Držim pesti za vse, ki še čakate na plusek, in pošiljam veliko sreče!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 13.3.2016 20:42:34
|
|
|
|
..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daise Ojla bejbe! Nič se nisem oglasila, sem si nakopala noroooo dela s temu blogam, zdej sva pa polega vsega poskusila še z vloganjem. Sem vas brala in spremljala in pošiljam en VELIK objem vsem ki vas je ta mesec spet obiskala tista grda rdeča tečka... To je najin 2. krog, družbe pa še nimava... Danes je dan, ko ne pričakujem moje tečke, in se presenetljivo še ni pokazala! Dopoldne me je šraufalo kot da jo bom dobila, potem se je pa kr nehalo... o znakih sploh govorila ne bom, ker jih mam itak vsak mesec, na koncu pa nič. Ta mesec me je edino presentila kako noro tečna sm že tri dni. Sicer je bila ena močna luna, ampak res... tako kot sm bila pa zadnje dni prstjena je pa že nenormalno... Javim, ko bo kaj novega! Držim pesti za vse, ki še čakate na plusek, in pošiljam veliko sreče!! Tvoj bolg je odličen. Super sta oba s tvojim dragim. Skratka super, res rada berem vse kar objaviš. Držim pesti, da je tale krog uspešen in da nas boš kmalu razveselila s kakšno čudovito novičko. Potem pa lepo v blog vsakotedensko napisat kaj lepega o vsakem tednu posebno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 13.3.2016 20:58:56
|
|
|
|
Daise
|
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. IZVIRNO SPOROČILO: Daise Ojla bejbe! Nič se nisem oglasila, sem si nakopala noroooo dela s temu blogam, zdej sva pa polega vsega poskusila še z vloganjem. Sem vas brala in spremljala in pošiljam en VELIK objem vsem ki vas je ta mesec spet obiskala tista grda rdeča tečka... To je najin 2. krog, družbe pa še nimava... Danes je dan, ko ne pričakujem moje tečke, in se presenetljivo še ni pokazala! Dopoldne me je šraufalo kot da jo bom dobila, potem se je pa kr nehalo... o znakih sploh govorila ne bom, ker jih mam itak vsak mesec, na koncu pa nič. Ta mesec me je edino presentila kako noro tečna sm že tri dni. Sicer je bila ena močna luna, ampak res... tako kot sm bila pa zadnje dni prstjena je pa že nenormalno... Javim, ko bo kaj novega! Držim pesti za vse, ki še čakate na plusek, in pošiljam veliko sreče!! Tvoj bolg je odličen. Super sta oba s tvojim dragim. Skratka super, res rada berem vse kar objaviš. Držim pesti, da je tale krog uspešen in da nas boš kmalu razveselila s kakšno čudovito novičko. Potem pa lepo v blog vsakotedensko napisat kaj lepega o vsakem tednu posebno Hvala tiii!! Joj, ja ko bi bil tak scenarij super :) Mam že ogromno idej za primer (težko pričakovane) nosečnosti, tako, da upam, da se kmalu prime :D Zate pa tud fejst stiskam pesti :))
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 13.3.2016 21:35:00
|
|
|
|
..noname..
|
Potem je pa sploh nujno, da ti tale mesec uspe. Boš polno zaposlena
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 13.3.2016 21:59:49
|
|
|
|
Allstar
|
2.3. Allstar 5. krog, 0 otrok 3.3. Tejči H 1. krog, 1 otrok 5.3. Taroma 7.3. Pikica 4 9. krog, 2 otroka 8.3. Sandyy 9.3. Katriss 8. krog, 0 otrok tuttifrutti 15. krog, 0 otrok 10.3. Pelkaa 4. krog, 0 otrok 13.3. Daise 2. krog, 0 otrok 16.3. ela23 12. krog, 1 otrok 17.3. mava1975 22.3. ..noname.. 3. krog, 0 otrok 27.3. pikapoka pika 2. krog, 2 otroka Tara 90 11. krog, 0 otrok 31.3. Ashatan 2. krog, 2 otroka Enkrat v marcu N23OK mojamiska 1 otrok Navijačice : madjanca, Damuš, mimi_ka, Amour
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 6:48:38
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Pojmam nimam, mogoče ker O ne traja samo en dan in ti je za to pokazalo vsaki dan močno črtico, ker si res trofila pravi čas, dva dni prej, dan prej in dan O Če jih še imaš, pa naredi še kakšnega jutri in pojutrišnjem, da vidiš če se črtica svetli. Drugače pa tak super, da ti je pokazala in sta pravi čas bila aktivna in bo naslednja pozitivna stvar Tudi jaz imam v spominu podatek, da je hormon povišan največ 24 ur. Z O testi pa nimam izkušenj, zato ti nimam kaj pametnega svetovati. Pridna sta bila ... kaj več pa ne moreš narediti. Držim pesti, da bo čez 14 dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 8:08:10
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Pojmam nimam, mogoče ker O ne traja samo en dan in ti je za to pokazalo vsaki dan močno črtico, ker si res trofila pravi čas, dva dni prej, dan prej in dan O Če jih še imaš, pa naredi še kakšnega jutri in pojutrišnjem, da vidiš če se črtica svetli. Drugače pa tak super, da ti je pokazala in sta pravi čas bila aktivna in bo naslednja pozitivna stvar Tudi jaz imam v spominu podatek, da je hormon povišan največ 24 ur. Z O testi pa nimam izkušenj, zato ti nimam kaj pametnega svetovati. Pridna sta bila ... kaj več pa ne moreš narediti. Držim pesti, da bo čez 14 dni Hormon je povišan samo 24 ur, tko, da lahko, da si mal 'zasrala' s testi, da si jih delala napačno al pa so testi 'čudni' POnavad pokaže obe črtici samo enx isto obarvani, ne pa 3 dni zaporedoma Mah, sm pomoje doštudirala s temi testi ... pa sem sama še mislila, da je z mano nekej narobe, pa sm ugotovila, da so krivi testi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 8:26:37
|
|
|
|
mojamiška
|
Dobro jutro, evo moja je pritekla Kaj več pa drugič, ker danes sem čisto brez volje.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 8:36:33
|
|
|
|
Ashatan
|
Jutro Kje pa se da od Daise blog brati? Če zna moja kozmetičarka brati kožo še pred testom, vas vse tja napotim . Ampak sigurno nisem noseča, če sem šele imela M in konec tega tedna, verjetno vikend, bi naj šele bila O. Ali se je pa zgodil kaki čudež Recite ve meni, kako pa opazite povečani beljakasti izcedek pred O . Ko grem na stranišče itak najprej lulam in ko se obrišem ni nobenega izcedka več seveda. Kar tako greste pogledati večkrat na dan? Ali čutite da imate izcedek? Jaz še nikoli nisem nič kaj opazila zelo drugačnega, da bi vedela..... enostavno kako se to preverja in kdaj?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 8:36:50
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Dobro jutro, evo moja je pritekla Kaj več pa drugič, ker danes sem čisto brez volje.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 8:38:59
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Jutro Kje pa se da od Daise blog brati? Če zna moja kozmetičarka brati kožo še pred testom, vas vse tja napotim . Ampak sigurno nisem noseča, če sem šele imela M in konec tega tedna, verjetno vikend, bi naj šele bila O. Ali se je pa zgodil kaki čudež Recite ve meni, kako pa opazite povečani beljakasti izcedek pred O . Ko grem na stranišče itak najprej lulam in ko se obrišem ni nobenega izcedka več seveda. Kar tako greste pogledati večkrat na dan? Ali čutite da imate izcedek? Jaz še nikoli nisem nič kaj opazila zelo drugačnega, da bi vedela..... enostavno kako se to preverja in kdaj? Ponavad ko greš lulat in se obrišeš je ta izcedek prisoten pač potem na papirju ane...potem preveriš ali je že gost ali se vleče .. in po tem ugotoviš kdaj je O ..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 8:46:11
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Recite ve meni, kako pa opazite povečani beljakasti izcedek pred O . Ko grem na stranišče itak najprej lulam in ko se obrišem ni nobenega izcedka več seveda. Kar tako greste pogledati večkrat na dan? Ali čutite da imate izcedek? Jaz še nikoli nisem nič kaj opazila zelo drugačnega, da bi vedela..... enostavno kako se to preverja in kdaj? Jaz ga opazim, ko grem na WC. Al na hlačkah al pa ko se obrišem. Včasih je večkrat po malo, včasih je pa samo enkrat taka velika kepa sluzi (prozorna in vlecljiva - kot surov beljak. Te sluzi je bilo kdaj tudi že za celo pest. Najprej itak opazim občutek vlažnosti na hlačkah, pa malo po malo tako gosti izcedki tu in tam čez dan. potem pa en dan ful te beljaksate sluzi. Potem pa spet nič. Zdaj ta mesec je bilo celo tako, da sem sluz opazila samo enkrat. pa takrat res veliko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 9:01:46
|
|
|
|
mava1975
|
Mislim, da se pri meni tudi pripravlja, glava me boli že tri dni...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 9:18:24
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Dobro jutro, evo moja je pritekla Kaj več pa drugič, ker danes sem čisto brez volje..... Žal mi je Nekako slabo nam gre ta mesec, samo ena zelena na seznamu in takorekoč sredi meseca smo . Prejšnji mesec jih je menda 5 ali 6 bilo zelenih....... Jaz torej tega izcedka nimam, še nikoli nisem opazila na napirju česa obilnega ali česarkoli pač, tudi na hlačkah ne. Vedno imam nekaj izcedka, ampak česa zelo obilnega ali prozornega ali vlečljivega pa še nikoli nisem opazila, da bi to bilo res nekaj zeloooo drugačnega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 9:55:33
|
|
|
|
Sandyy
|
Zivjo punce Jaz vam zelim veliko srece da bi zanosile namrec jaz danes je 12 mesec kar ni uspelo tko da sem se odlocila da se ustavim! Prisla sem se POSLOVIT kajti ne bom vec brala forumov in pisala. Pridem vas obiskat ko bom zagledala plusek ko me bo en dan presenetu. Odlocila sem se da ne bom vec cakala kdaj bo plus ker sem celo leto porabila za to! Zdaj pa je cas da odmislim in kar bo bo. Jaz bom pa samo zivela svoj lajf tako kot je pa ko bo usoda pripeljala bo se lepse :) Pozdravcek in srecno vsem <3 Sandra
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 10:08:23
|
|
|
|
Ashatan
|
Srečno Sandyy , želim ti da se fajn odklopiš in da kmalu zagledaš plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 10:12:55
|
|
|
|
mava1975
|
Sandyy držim pesti in da čim prej zagledaš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 10:18:50
|
|
|
|
Damuš
|
Sandyy držim pesti, da kmalu zagledaš . Čim bolj odklopi in se sprosti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?