Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 10:25:22
|
|
|
|
Daise
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Jutro Kje pa se da od Daise blog brati? Če zna moja kozmetičarka brati kožo še pred testom, vas vse tja napotim . Ampak sigurno nisem noseča, če sem šele imela M in konec tega tedna, verjetno vikend, bi naj šele bila O. Ali se je pa zgodil kaki čudež Recite ve meni, kako pa opazite povečani beljakasti izcedek pred O . Ko grem na stranišče itak najprej lulam in ko se obrišem ni nobenega izcedka več seveda. Kar tako greste pogledati večkrat na dan? Ali čutite da imate izcedek? Jaz še nikoli nisem nič kaj opazila zelo drugačnega, da bi vedela..... enostavno kako se to preverja in kdaj? Ashatan, na dragimaliskrat.si, se bolje pa da vseckas tudi na FB (pod istim imenom) pa ti se ti bo v novickah zmeri pokazalo ko bo kej novga :) Mene je zjutraj ITAK pricakala ... jezna, zalostna... pa kr razmisjam da je ziher kej narobe ker sva ta mesc res tko dobr vse na tajming nardila... pa se boli me ko hudic, tok da trenutno malco v sluzbi prezivljam zvita v klobcic v eni od učilnic... d best.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 10:25:53
|
|
|
|
Sareta88
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Zivjo punce Jaz vam zelim veliko srece da bi zanosile namrec jaz danes je 12 mesec kar ni uspelo tko da sem se odlocila da se ustavim! Prisla sem se POSLOVIT kajti ne bom vec brala forumov in pisala. Pridem vas obiskat ko bom zagledala plusek ko me bo en dan presenetu. Odlocila sem se da ne bom vec cakala kdaj bo plus ker sem celo leto porabila za to! Zdaj pa je cas da odmislim in kar bo bo. Jaz bom pa samo zivela svoj lajf tako kot je pa ko bo usoda pripeljala bo se lepse :) Pozdravcek in srecno vsem <3 Sandra Sandy srečno in ti želim, da čim prej zagledaš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 10:50:53
|
|
|
|
bubika86
|
PunCe živjo! Redko napišem kaj na forumu, ker bi rada preprosto odmislila , čeprav mi ne rata čist . Prosila bi vas za pomoč in sicer, če mi katera ki je imela podobno odgovori. Bila sem na testu prehodnosti jajcevodov 24.2. in so mi povedali, da imam lepo prehodne jajcevode, za enkrat še nisem dobila je pa danes 32.dan ciklusa. Ali je kateri zamujala tečka po tem testu prehodnosti, ali pa se ji je zaradi tega pomešal ciklus?? Danes sem naredila test nosečnosti, vendar je bil - nisem pa delala s prvim jutranjim urinom. Hvala za odgovor in lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 11:12:08
|
|
|
|
Ashatan
|
HSG misliš? To so meni delali in sem krvavela po tistem postopku, tako da mi je M takrat prišla precej kasneje kot drugače, v bistvu kot bi takrat ta krvavitev po HSG enaka M in je naslednja prišla 30 dni po postopku.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 11:16:56
|
|
|
|
bubika86
|
Ashatan tako je HSG - ultrazvočno so mi naredili. Tudi jaz sem krvavela 2 dni po preiskavi, pa trebuh me je bolel. No potem je možno, da mi zaradiu tega zamuja tečka. No jajčniki me bolijo in špikajo kot pred tečko tko, da zdej moram sam počakati, da se ulije.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 11:21:22
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Ashatan tako je HSG - ultrazvočno so mi naredili. Tudi jaz sem krvavela 2 dni po preiskavi, pa trebuh me je bolel. No potem je možno, da mi zaradiu tega zamuja tečka. No jajčniki me bolijo in špikajo kot pred tečko tko, da zdej moram sam počakati, da se ulije. Ali pa čez kak dan na
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 11:48:54
|
|
|
|
pikapoka pika
|
sandyy Upam da ti uspe čimbolj odmislit. 1 leto je kar dolga doba čakanja.. Kaj lepega si privošči, da se malo pocartaš in srečno! Pri meni je O mimo, ampak spet nisva ravno na tiste dni ker se nam je preveč dogajalo in ni bilo energije za . Sem kar malo jezna da se nisva bolj potrudila.. mah.. no mogoče je kakšen vztrajnež le preživel do O, bomo videli. Drugače pa mi ta mesec ful ratuje odmislit, mam polne roke dela, veliko smo v naravi in me zaenkrat to ne obremenjuje toliko. Pol zadnje dni pred M pa bom spet verjetno živčna razvalina. Seznamček pa je res bolj žalosten.. pol pa mora bit zdej pa do konca vse zeleno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 11:58:36
|
|
|
|
bubika86
|
Zgleda bo kr , čeprav mi je ostal kanček upanja dokler se ne ulije. Tudi za mano je že dolgaaa 25. krog že oziroma 2leti poskušanja za . Kako gre čas hitro
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 12:26:50
|
|
|
|
Ashatan
|
Pri nas smo tudi na polno v projektu hiša, pri majstrih sva za keramiko po komplet hiši, kuhinjo imava izbrano in izrisano, malerija šem pohištvo.....to se vse toliko čaka da samo meseci letijo da imajo čas sploh priti.....letos planirava selitev...tako da ob vsem tem tudi uspe včasih vse odmisliti. Je pa sedaj čas pred O, pa je pri nama tudi tako, da mož dela po cele dneve in odhaja okoli 3h ponoči in pride šele zvečer, tako da je med tednom bolj neredno za vikende pa nadoknadiva . Ampak ta teden bo pa potrebna akcija
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 13:20:39
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Zgleda bo kr , čeprav mi je ostal kanček upanja dokler se ne ulije. Tudi za mano je že dolgaaa 25. krog že oziroma 2leti poskušanja za . Kako gre čas hitro To je pa res dolgo, poznam tole. Samo so ti pa res pozno HSG delali, glede na to, da je to ena prvih preiskav v amb za neplodnost. no, razen če sta šele pred kratkim šla prvič.....Pa so vama kaj ugotovili, kaj bi lahko bil vzrok?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 13:33:28
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Ashatan tako je HSG - ultrazvočno so mi naredili. Tudi jaz sem krvavela 2 dni po preiskavi, pa trebuh me je bolel. No potem je možno, da mi zaradiu tega zamuja tečka. No jajčniki me bolijo in špikajo kot pred tečko tko, da zdej moram sam počakati, da se ulije. Ponavad ful prej dobiš M, vsaj jaz sem jo dobila ful predčasno ... s tem, da jaz sem krvavela samo še isti dan in nč več .. bolel me je pa samo še kakšno urco al pa dve ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 13:41:40
|
|
|
|
Ashatan
|
Saj pravim, možno da je noseča in bo test čez kak dan to pokazal, ker je prehitro. Ali pa bo prišla kaj kasneje tokrat M. Meni je takrat G, ki mi je HSG delal in je bilo vse pretočno, da se zlo pogosto zgodi, da se še tisti mesec zanosi, ko je fajn vse spihano
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 13:42:52
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Saj pravim, možno da je noseča in bo test čez kak dan to pokazal, ker je prehitro. Ali pa bo prišla kaj kasneje tokrat M. Meni je takrat G, ki mi je HSG delal in je bilo vse pretočno, da se zlo pogosto zgodi, da se še tisti mesec zanosi, ko je fajn vse spihano Seveda, ker ko delajo HSG res 'prepucajo' vse 'cevi' - če se razumemo ... in ženske pol rade iosti mesec zanosijo - seveda, če imajo prehodne jajcevode,...jaz enga nism mela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 14:00:46
|
|
|
|
ela23
|
Koliko časa se pa čaka na HSG? Šla bi v Lj. Meni je ginekologinja rekla, lahko pridem po napotnico, ko želim. Enega jajcevoda nimam več, za drugega je vprašanje, koliko je sploh prehoden. Čedalje bolj se nagibam k temu, da bi poskusila še s kakšno alternativno metodo. Morda s homeopatijo. A ima katera kakšne izkušnje? Sicer sem pa danes delala test, ki je bil žal negativen. Ene 5 % upanja še imam, v glavnem pa sem se že sprijaznila, da tudi jaz ne bom polepšala seznama ta mesec. Ko bi se mi vsaj cikli končno uredili. Od poroda dalje mi nihajo od 28 dni do 50. Mislim, da PCOS nimam, tako da mi ni čisto jasno, zakaj taka odstopanja. Sicer me pa res prizadane, ko preberem take zapise, kot ga je danes objavila Sandy ali ko vidim, da se kdo trudi že leto in več pa še vedno nobenega uspeha. Kdor tega ni izkusil, ne ve, kako mučno je to čakanje, kakšna težka preizkušnja za partnerstvo, koliko vprašanj brez odgovora ... V takih trenutkih se vedno zahvaljujem, da je nama uspel vsaj eden, čeprav si oba želiva velike družine. Pogumno in srečno, punce! Pri nas se je končno pokazal sonček, ga grem izkoristit. Lep dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 14:06:18
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: ela23 Koliko časa se pa čaka na HSG? Šla bi v Lj. Meni je ginekologinja rekla, lahko pridem po napotnico, ko želim. Enega jajcevoda nimam več, za drugega je vprašanje, koliko je sploh prehoden. Čedalje bolj se nagibam k temu, da bi poskusila še s kakšno alternativno metodo. Morda s homeopatijo. A ima katera kakšne izkušnje? Čakalne dobe ni .. jaz ko sem dobila M sm klicala in naslednji teden bila na vrsti ..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 14:19:18
|
|
|
|
bubika86
|
Ashatan tkole je pri nama... po skoraj enemu letu poskušanja sva dobila napotnico za neplodnostno pa sva se takrat odločila za dr.Reša, moj je dal spermiogram 2 krat vse ok, mene je poslal na hormonske preiskave vse ok, večkrat sem mu omenila da bi rada šla na to preiskavo testa prehodnosti pa je vztrajal, da ni potrebno, pa sem potem kr moji ginekologinji rekli in mi je takoj napisala napotnico. v tem času, ki sem ga zapravljala pri njemu mi razen klomifena in estime ničersar drugega ni pisal, pa seveda takoj mi je omenil umetno oploditev... se mi zdi da sm kr zgubljala čas pri njemu... tko, da zdej sem ta test dala če zin je use ok in sem dobila tudi napotnico za leonišče in bom tja hodila če ne bo nosečnosti v kratkem. Napotnico sem že poslala zdaj pa čakam datum. Drgač pa hvala za dobre misli upam, da mi je le ratalo in da se ta zamuda tečke izkaže tisto kar si že 2 leti srčno želim. Janchek81 upam, da rata ela23 za HSG v Ljubljani takoj ko mi ej ginekologinja napisala napotnico sem poklicala tja in so mi rekli, da ko dobim menstruacijo ponovno pokličem in da me bodo naročili v roku 10 dni in tako je bilo 15.2. sem dobila tečko 24.2. pa sem bila na preiskavi.
< Sporočilo je popravil bubika86 -- 14.3.2016 14:21:35 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 14:34:05
|
|
|
|
Ashatan
|
Bubika, jaz sem tudi za prvega čakala dve leti, pa sem potem kmalu še enkrat zanosila, tako da nič obupati, ko bo boš se vsa ta Kalvarija kmalu pozabi. HSG se pa kar hitro pride na vrsto. Je pa prav trapasto da Reš ni dal na to preiskavo, kaj ti rabi, da je hormonsko vse ok, če so jajčniki recimo neprehodni. Ponavadi je to ena prvih preiskav, ostočasno s hormoni in spermiogramom. Ta Klomifen in te zadeve pa tudi že predpisujejo kar vsem, tudi meni so ga hoteli, kar tako na slepo, brez preiskav, pa mi prav nič ne bi koristil. Tudi moja takratna G mi ga je kar hotela predpisat, pa sedajšnja mi je tudi rekla, da če po pol leta ne rata, naj pridem in mi ga bo kar napisala......kar tako pač, na lepe oke no
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 14:59:00
|
|
|
|
bubika86
|
Ja ja poznano tole s klomifenom men ga je Reš tut kr pisal brez kontrole... brezveze res. Ja njemu k sm rekla že takoj za ta test je trdil ja dej te no enga otroka že mate pa hitr ste takrat zanosila zdej pa naj bi se kr zamašil jajcevodi al kaj ... sm rekla ja bi rada vidla a ne. pa me je hotu samoplačniško 150 eur, ja valda pol so mi pa tle punce napisale, da lahko preko napotnice. OK res da so jajcevodi prehodni ampak jaz sem zdej mirna da je vse ok.
< Sporočilo je popravil bubika86 -- 14.3.2016 15:00:15 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 15:51:24
|
|
|
|
..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Jutro Kje pa se da od Daise blog brati? Če zna moja kozmetičarka brati kožo še pred testom, vas vse tja napotim . Ampak sigurno nisem noseča, če sem šele imela M in konec tega tedna, verjetno vikend, bi naj šele bila O. Ali se je pa zgodil kaki čudež Recite ve meni, kako pa opazite povečani beljakasti izcedek pred O . Ko grem na stranišče itak najprej lulam in ko se obrišem ni nobenega izcedka več seveda. Kar tako greste pogledati večkrat na dan? Ali čutite da imate izcedek? Jaz še nikoli nisem nič kaj opazila zelo drugačnega, da bi vedela..... enostavno kako se to preverja in kdaj? dragimaliskrat.si
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 16:10:45
|
|
|
|
..noname..
|
Punce, žal mi je za vse ki ste zagledale . Jaz sploh ne vem kako naj zdej računam te moje cikle. Če bi bil tko kot normalno na 31 dni potem bi v petek lahko začela upat, da je kaj uspelo (če je nebi bilo), ker imam zadnje čase na 35 dni sem zato na seznamu 22.3., testirala pa pred 24.3. ne bom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 16:41:07
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Jutro Kje pa se da od Daise blog brati? Če zna moja kozmetičarka brati kožo še pred testom, vas vse tja napotim . Ampak sigurno nisem noseča, če sem šele imela M in konec tega tedna, verjetno vikend, bi naj šele bila O. Ali se je pa zgodil kaki čudež Recite ve meni, kako pa opazite povečani beljakasti izcedek pred O . Ko grem na stranišče itak najprej lulam in ko se obrišem ni nobenega izcedka več seveda. Kar tako greste pogledati večkrat na dan? Ali čutite da imate izcedek? Jaz še nikoli nisem nič kaj opazila zelo drugačnega, da bi vedela..... enostavno kako se to preverja in kdaj? dragimaliskrat.si dragimaliskrat.si Svetovno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 16:43:35
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. Punce, žal mi je za vse ki ste zagledale . Jaz sploh ne vem kako naj zdej računam te moje cikle. Če bi bil tko kot normalno na 31 dni potem bi v petek lahko začela upat, da je kaj uspelo (če je nebi bilo), ker imam zadnje čase na 35 dni sem zato na seznamu 22.3., testirala pa pred 24.3. ne bom. Jaz bi ga verjetno 22. naredila, če je 22.3.= 35. dan ciklusa? 24. bo pa zagotovo že pokazal pravilen rezultat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 16:49:24
|
|
|
|
..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. Punce, žal mi je za vse ki ste zagledale . Jaz sploh ne vem kako naj zdej računam te moje cikle. Če bi bil tko kot normalno na 31 dni potem bi v petek lahko začela upat, da je kaj uspelo (če je nebi bilo), ker imam zadnje čase na 35 dni sem zato na seznamu 22.3., testirala pa pred 24.3. ne bom. Jaz bi ga verjetno 22. naredila, če je 22.3.= 35. dan ciklusa? 24. bo pa zagotovo že pokazal pravilen rezultat. Bom vidla do kdaj bom zdržala. Glede na izcedke predvidevam, da sem imela O med 2. in 6.3 Glavno O mislim, da se imela 4.3.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 19:40:36
|
|
|
|
Allstar
|
2.3. Allstar 5. krog, 0 otrok 3.3. Tejči H 1. krog, 1 otrok 5.3. Taroma 7.3. Pikica 4 9. krog, 2 otroka 8.3. Sandyy 9.3. Katriss 8. krog, 0 otrok tuttifrutti 15. krog, 0 otrok 10.3. Pelkaa 4. krog, 0 otrok 13.3. Daise 2. krog, 0 otrok 16.3. ela23 12. krog, 1 otrok 17.3. mava1975 22.3. ..noname.. 3. krog, 0 otrok 27.3. pikapoka pika 2. krog, 2 otroka Tara 90 11. krog, 0 otrok 31.3. Ashatan 2. krog, 2 otroka Enkrat v marcu N23OK mojamiska 1 otrok Navijačice : madjanca, Damuš, mimi_ka, Amour
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 19:43:01
|
|
|
|
Allstar
|
To zdaj pa sploh ni bilo prijetno prebrati . Žal mi je za vse punce, ki vas je obiskala tečka namesto . Res upam, da bo v tem mesecu naprej lepši seznam, naslednji mesec pa mora biti xel bolj zelen...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?