Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 14.3.2016 21:31:20
|
|
|
|
Sunshine93
|
Živjo punce, velikokrat prebiram te vaše forume in se mi zdijo zelo zanimivi. Ker sm nova .. se v naprej opravičujem , če nisem kaj pravilno napisala oz.v pravilen forum. Sem pa v taki situaciji.Danes sem opravila test nosečnosti (baby check plus).. in se je v cca.3 min pojavila rahla roza črtica.. se pravi tista ki se zmeraj pojavi( oz. tista ki nakazuje da je test pravilno opravljen) in testna.. Zmedena sem zaradi odtenka ker se jo lepo vidi vendar ni tako intenzivna.... Zadnjo sem imela 31.1.2016 ciklus imam pa na 35-38 dni. Trebuh imam malo napet in na trenutke me nekaj zašpika v jajčnikih..Drugo pa use .. tip top :) želiim vam čim več pluskooooov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 7:07:00
|
|
|
|
pikapoka pika
|
sunshine 93 jaz mam slabe izkušnje z babycheckom, vedno pokaže blago črtico. Tko da ponovi še s kakšnim drugim testom. Držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 7:26:35
|
|
|
|
mava1975
|
Jaz imam tudi slabe izkušnje s tem testom...držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 8:13:55
|
|
|
|
Tara90
|
Sunshine93 tudi meni je ta test že pokazal šibko črtico, čez nekaj ur je pa M prišla. Mislim da niso najbolj zanesljivi ti testi. Poskusi narediti še CB. Upam pa seveda da vama je uspelo in da že ta rahla črtica pomeni pozitiven rezultat. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 8:33:07
|
|
|
|
Damuš
|
sama sicer teh testov (na srečo) še nisem uporabila, sem pa slišala žeogromno punc, kako jim je pokazal črtico, pa so (največkrat) dobile M še isti dan. Kot so ti že svetovale punce, naredi še kakšen drug test. jaz sem delala CB in pa VIola zgodnji test.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 8:41:14
|
|
|
|
Ashatan
|
Zanimivo, meni pa je BC mini vedno pokazal pravilno, samo ta test sem vedno uporabljala, pa lahko rečem da zagotovo 30 testov v moji karieri je bilo pravilno negativnih (samo testna črta in prav nič vidna nosečniška) in trikrat, kar sem bila noseča, je pokazal popolnoma pravilno, tudi če je nosečniška črta bila še zelo bleda in čez dva dni, na drugem BC mini testu že bolj intenzivna. Niti enkrat mi ni ta test zatajil.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 8:57:13
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika sunshine 93 jaz mam slabe izkušnje z babycheckom, vedno pokaže blago črtico. Tko da ponovi še s kakšnim drugim testom. Držim pesti Men je BC vedno pokazal drugo rahlo črtico, pa se je pol ulila tko,d a naredi raje še s kakšnim drugim testom, da bo za zihr ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 8:58:45
|
|
|
|
Ashatan
|
Sunshine, lej, jaz mislim, glede na to da je od M že res dolgo časa in da se ti lepo vidi črtica, torej ne da miraš prav v njo buliti ali jo proti soncu obračati ali kaj takšnega, da se sploh kaj vidi.......da si ti najverjetneje čisto lepo noseča. Naredi pa test še čez kak dan ali dva in boš zagotovo prepričana.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 8:59:11
|
|
|
|
Janchek81
|
Čew dobr pogledate .. ko pa sem zanosila, mi je BC pokazal isto rahlo črtico, med tem, ko je pri drugem bila že ornk vidna - pa je BC občutljiv na 10 enot .... Mullerjev pa na 25 enot ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 9:07:17
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Meni je babycheck pri prvih dveh nosečnosti vedno pravilno pokazal, če je bila črtica je bilo, če pa ni bila pa ni bilo. po drugem porodu mi pokaže vedno blago črtico..sem letela k ginekologu ene 7 mesecev po porodu drugega otroka ker sem se čudno počutila,M še nisem mela, sem naredila babycheck in črtica. sem mu čisto verjela..čist šok..no tam se ni nič videlo na UZ. in ostali testi so bili negativni. Še parkrat sem ga delala ker nisem mela d4ugih testov in vedno je od takrat vidna druga črtica...tko da ne razumem kaj tem testom dogaja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 9:10:16
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Meni je babycheck pri prvih dveh nosečnosti vedno pravilno pokazal, če je bila črtica je bilo, če pa ni bila pa ni bilo. po drugem porodu mi pokaže vedno blago črtico..sem letela k ginekologu ene 7 mesecev po porodu drugega otroka ker sem se čudno počutila,M še nisem mela, sem naredila babycheck in črtica. sem mu čisto verjela..čist šok..no tam se ni nič videlo na UZ. in ostali testi so bili negativni. Še parkrat sem ga delala ker nisem mela d4ugih testov in vedno je od takrat vidna druga črtica...tko da ne razumem kaj tem testom dogaja NO jaz v prvi in drugi nosečnosti tud nisem delala BC ... sem delala vedno al CB al pa Mullerjevga ... V tej nosečnosti ( predn sm zanosila ) mi je pa res vedno pokazal drugo črtico, pol k sm res zanosila je bla pa ta črtica samo malo bolj vidna, še vedno pa ne isto vidna kot kontrolna tko, da jaz ne vem kaj je s temi testi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 9:21:11
|
|
|
|
mava1975
|
Nekje sem brala, da naj bi imela ženska tudi ko ni noseča okoli 5 enot bHCG... tako da je možno, da bi to lahko zaznalo ali pa reagira na kakšen drugi hormon...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 9:21:56
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mava1975 Nekje sem brala, da naj bi imela ženska tudi ko ni noseča okoli 5 enot bHCG... tako da je možno, da bi to lahko zaznalo ali pa reagira na kakšen drugi hormon... Ja, nekatere več, nekatere manj ... jaz vem, da ko sem imela IMN, že tud ko so me 'spucal' sem imela 7 enot HCGja še ... pa kar je pod 10 je negativno ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 9:29:18
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Čew dobr pogledate .. ko pa sem zanosila, mi je BC pokazal isto rahlo črtico, med tem, ko je pri drugem bila že ornk vidna - pa je BC občutljiv na 10 enot .... Mullerjev pa na 25 enot ... Jaz bi bila s takšno črtico na BC čisto zadovoljna in bi rekla, da sem noseča. Je bila pri meni vedno ene takšne intenzitete kot ta na tvojem in sem bila zagotovo noseča vsakič. Res čudno tole s temi testi, ni čudno da čakamo kot nore to drugo črtico, ko pa enkrat je pa naredimo še tri druge teste, da se prepričamo, če jo res vidimo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 9:32:55
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Čew dobr pogledate .. ko pa sem zanosila, mi je BC pokazal isto rahlo črtico, med tem, ko je pri drugem bila že ornk vidna - pa je BC občutljiv na 10 enot .... Mullerjev pa na 25 enot ... Jaz bi bila s takšno črtico na BC čisto zadovoljna in bi rekla, da sem noseča. Je bila pri meni vedno ene takšne intenzitete kot ta na tvojem in sem bila zagotovo noseča vsakič. Res čudno tole s temi testi, ni čudno da čakamo kot nore to drugo črtico, ko pa enkrat je pa naredimo še tri druge teste, da se prepričamo, če jo res vidimo Nisi me dobr prebrala ... ja, sam k nism bla je bla pa ta lrtica čisto malo manj vidna o tem pišem, ne o tem, da se ne bi vidla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 9:36:40
|
|
|
|
Damuš
|
Punce, dejte mi neki povedat. Glede na to, da vse načrtujemo nosečnost... Kako se obnašate od O do menstruacije, ko še ne veste, a bo al ne? Se izogibate težkim bremen, ne delate kakšnih vaj za trebuh itd.)? Mene je včeraj mož kregal, ker sem delala ene take telovadne vaje, ki so v nosečnosti odsvetovane - kao pazi se, dokler ne veš kako in kaj. Meni se pa to zdi rahlo pretirano, da se bom pa zdaj vsak mesec 14 dni pazila "za vsak slučaj".
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 9:48:06
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš Punce, dejte mi neki povedat. Glede na to, da vse načrtujemo nosečnost... Kako se obnašate od O do menstruacije, ko še ne veste, a bo al ne? Se izogibate težkim bremen, ne delate kakšnih vaj za trebuh itd.)? Mene je včeraj mož kregal, ker sem delala ene take telovadne vaje, ki so v nosečnosti odsvetovane - kao pazi se, dokler ne veš kako in kaj. Meni se pa to zdi rahlo pretirano, da se bom pa zdaj vsak mesec 14 dni pazila "za vsak slučaj". No, čeprav je nam že uspelo, pa vseeno morm na tole komentirat .. še predn sm zanosila sem vsak dan telovadila, tako, da pred nosečnostjo in med nosečnostjo je čist ok, če telovadiš oz. delaš vaje, niso prepovedane al pa odsvetovane ... še le bolje je, da si v kondiciji ... in da ti lepo dela cirkulacija po telesu ... edino potem, ko zanosiš ( 2, 3 mesec ) pač prilagodiš vaje svojim spretnostim oz. sposobnostim ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 9:51:14
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Jaz vse normalno delam, tudi vaje za trebuh sem zdej začela delat in jih bom do plusa. Edino par dni pred menstro ne pijem alkohola in zmanjšam kavo na eno na dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 9:58:36
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 No, čeprav je nam že uspelo, pa vseeno morm na tole komentirat .. še predn sm zanosila sem vsak dan telovadila, tako, da pred nosečnostjo in med nosečnostjo je čist ok, če telovadiš oz. delaš vaje, niso prepovedane al pa odsvetovane ... še le bolje je, da si v kondiciji ... in da ti lepo dela cirkulacija po telesu ... edino potem, ko zanosiš ( 2, 3 mesec ) pač prilagodiš vaje svojim spretnostim oz. sposobnostim ... Popolnoma jasno je, da je telovadba ok. S tem nimam problema. Spraševala sem za vaje, ki so v nosečnosti odsvetovane. jaz mislim, da jih do čist lahko delam, mož pa ima pomisleke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 10:06:01
|
|
|
|
Ashatan
|
Mislim da jih lahko čisto normalno delaš, od O do vgnezditve je tako še kak teden in nisem še slišala, da bi bila kakšna telovadba odsvetovana pred nosečnostjo. Potem bi morale vsaki mesec pol meseca paziti na vse sorte stvari. Že tako bomo vse sorte stvari pazile ko bo , prej pa jaz živim čisto normalno kot vsaki drugi dan. Kakšne vaje pa so to točno, ki naj jih nosečnica ne bi delala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 10:11:14
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Kakšne vaje pa so to točno, ki naj jih nosečnica ne bi delala? No pri pilatesu in jogi je kar nekaj vaj, ki so odsvetovane (za začetnike - ko neko vajo delaš že dlje časa je verjetno tudi ok v nosečnosti). Čisto konkretno v mojem primeru pa gre za vajo stanja na glavi .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 10:17:00
|
|
|
|
Sunshine93
|
Hvaaala punce za odgovore.. Resnično upam, da bo kaj sz tega Bom ponovila test za 2 dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 10:39:48
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Čew dobr pogledate .. ko pa sem zanosila, mi je BC pokazal isto rahlo črtico, med tem, ko je pri drugem bila že ornk vidna - pa je BC občutljiv na 10 enot .... Mullerjev pa na 25 enot ... Jaz bi bila s takšno črtico na BC čisto zadovoljna in bi rekla, da sem noseča. Je bila pri meni vedno ene takšne intenzitete kot ta na tvojem in sem bila zagotovo noseča vsakič. Res čudno tole s temi testi, ni čudno da čakamo kot nore to drugo črtico, ko pa enkrat je pa naredimo še tri druge teste, da se prepričamo, če jo res vidimo Nisi me dobr prebrala ... ja, sam k nism bla je bla pa ta lrtica čisto malo manj vidna o tem pišem, ne o tem, da se ne bi vidla To se ti pa mora zmešati, da vidiš takšno črtico, misliš da si noseča, vsa v evforiji in se potem izkaže da niti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 10:42:30
|
|
|
|
Sunshine93
|
Me pa še nekaj zanima.. Sem malo pobrskala vrednosti HCG-ja.. Baby check plus: 25 mIU/ml Baby check mini: 10 mIU/ml CB: 50 mIU/ml Jaz sem delala bc plus.. nemorem verjet, da bi kr črtico pokazalo .. Me je kar malo strah.. Se pravi če CB zazna 50 mIU/ml bi mi moglo ćez cca. 2 dni pokazat .. al kako se opravičujem me je kar malo strah razočaranja in vsega :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2016 15.3.2016 10:44:13
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunshine93 Me pa še nekaj zanima.. Sem malo pobrskala vrednosti HCG-ja.. Baby check plus: 25 mIU/ml Baby check mini: 10 mIU/ml CB: 50 mIU/ml Jaz sem delala bc plus.. nemorem verjet, da bi kr črtico pokazalo .. Me je kar malo strah.. Se pravi če CB zazna 50 mIU/ml bi mi moglo ćez cca. 2 dni pokazat .. al kako se opravičujem me je kar malo strah razočaranja in vsega :) BC plus je definitivno bolj zanesljivb kot BC mini .... tko, da če si delala plus je pol res kr velka verjetnost, da bi šlo za nosečnost Beta HCG se na dnevni ravni podvaja, ... tko, da če ti je danes BC plus pokazu, bi ti jutri mogu že CB ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?