Amour
|
Joj, mimika, te čisto štekam. In šele zdaj sem videla tvojo žalostno zgodbo . Velik zate in tvojo družinico. Nikar ne obupaj! Midva sva tudi skupaj samo čez vikend največkrat, včasih še to ne ... tako da vem, kolk je grozno, ko razmišljaš o zanositvi. S tem, da je on med tednom večinoma tudi fizično odsoten, tako da mi nič ne pomaga, tudi če je bila O na sporedu. Ko se s kakšno prijateljico, ki je imela velike težave z zanositvijo pogovarjam, da nama je uspelo v 5. rundi, je totalno začudena glede na najin način življenja. Ashtan, moj partner je, potem ko sva se zavestno odločila, da bo delala na , zadevo resno zagrabil in zagrabil vsak možni termin, tudi če ni bilo O, je rekel, da za vsak slučaj. In v rundi, ko nama je uspelo, se je zvečer vrnil s službene poti, šla sva na pico, prišla domov totalno utrujena in sita, mu za foro rečem, veš, ta mesec je po mojem danes edini dan, ko morda kaj uspe (po mojih znakih sem imela O dan ali dva prej, se mi je zdelo prepozno, da bi kaj ratalo, priznam), ma, je šel takoj v akcijo, čeprav se meni s polnim želodcem ni dalo kaj dosti skakati Je bil 14 dni kasneje tudi on pobudnik, da narediva test, čeprav sem bila jaz prepričana, da sva O zgrešila. Me je potem plusek kar malo na stol pribil .
|