Suziiika
|
Pri nas ne spimo ze 2 dni, vceraj sem ze misla, da bom mogla it sred noci, so me popadki ze kr matrali,.. Ampak se niso pol postimal na neko redno zaporedje, tako, da sem se vedno doma. Dans ponoc je bil pa samo eden tak ke fejst bolec, pa sem ga predihala, pa sem nazaj zaspala. Me pa prav zacne dobesedno taka topa bolecina, ki gre cez kriz pa ritnice, na trebuh, ki mi otrdi, da komaj diham. Tak, da samo cakam.. Sicer pa v torek zjutraj tako grem, tako, da tudi ce do takrat ne bo nic, sem via P. Js sem v prvi nosecnosti pila ta caj, caj kot caj nesladkan, nic posebnega.. To rundo nisem nic. Ribica mravljinci bojo minili po porodu, ko ti bo otrok nehal na zivce pritiskat, to da zaradi tega ne bi mogla otroka urejat, nimas kej skrbet. Malo je neprijeten obcutek, ampak razgibaj roke prej, da cirkulacijo sprozis malo bolj, pa bo. Potem bo pa postopoma vse zginlo. Na hitro nic ne gre, zal. Tud otecenost nog mi ni zlepa zginla, je trajalo kaksnih 14 dni, da sem mela moge taksne kot pred nosecnostjo. 9 mescov je le 9 mescov, ne gre potem v 1 tednu vse na svoje mesto.
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 2.10.2016 12:28:03 >